Öljypoikien uutiset: vikko 6

11.02.2020

NG05 6 - 2 Papas (0-0, 1-0, 5-2)

- Pelillisesti ensimmäinen erä ei tarjonnut varsinaisia hienouksia ja harjoitellut asiat eivät tuntuneet näkyvän kentällä. Toinen erä oli jäähyilystä johtuen rikkonaisempi, mutta pystyimme oikeastaan hyvän peittopelaamisen ansiosta pääsemään omaan tekemiseen kiinni. Viimeisenä lukkona Elmeri Strang esitti todella hyviä otteita ja piti meidät pelissä mukana kun kaveri tuntui murtavan keskustaa hieman liiankin helposti. Jimi Sipiläinen taas dominoi vaihtopenkillä ja oli hyvää vauhtia psyykkaamassa vierasjoukkuetta vaikeuksiin. Kolmannessa erässä muovattiin jonkinverran kenttiä ja tuntui että pelaajat pääsivät paremmin omille vahvuusalueilleen. Oskari Aaltonen pääsi jälleen laiturin tontille ja kiitti heti erän alkuun kahdella komealla vastaiskumaalilla. Meillä ketsuppipurkki aukesi ja Papas joutui luonnollisesti loppuun ottamaan isompaa riskiä tasapainon suhteen. Kolmannen erän kääntöpelaamiseen voidaan olla tyytyväisiä, samoin viimeistely alkoi vihdoin toimia kelpo prosentilla. Vaikka taas koeteltiin, nyt olimme viisastuneet viime pelistä: paketti pysyi kasassa eikä annettu ilmeen vaihtua negailuun. Kommentoi päävalmentaja Rami Vienola.

Tilastot

NGA 5 - 3 Classic (3-2, 0-0, 2-1)

- Meidän osalta ottelun alku sujui todella huonosti, kaveri rokotti ensimmäiseen kolmeen minuuttiin kahdesti ja tämän jälkeen kavennettiin peli nopeasti tasan 2-2. Erätauolle siirryttiin meidän 3-2 johdossa. Kaikkinensa ensimmäinen erä oli meiltä tosi sekavaa ja heikkoa pelaamista. Toiseen erään terävoitettiin huomattavasti omaa tekemistämme ja otettiin peli haltuun ja oltiin selkeästi kuskin paikalla. Maaleja ei nähty toisessa erässä kummankaan joukkueen toimesta. Kolmannessa erässä pelattiin niin ikään hyvin ja puolustettiin todella tiiviisti. Kokonaisuutena peli oli tarkkaa puolustamista puolin ja toisin ja oikein laadukas peli kummaltakin joukkueelta. Lopulta meille pienten marginaalien välissä 5-3 voitto. Kummassakin päässä kenttää molemmat maalivahdit pelasivat hyvän pelin ja mielestäni ottelu oli kokonaisuutena oikein laadukas, kertoi päävalmentaja Aleksi Lammi.

Tilastot

NG04 7 - 6 Merikoski SBT (2-2, 0-2, 5-2)

- Pelillistä suvantovaihetta lähdettiin taittamaan tuplapeleillä oululaisia vastaan. Otteluun Merikoskea vastaan saimme melko hyvän alun ja pystyimme luomaan kiitettävästi maalipaikkoja. Emme kuitenkaan pystyneet realisoimaan hyvää ja liikkuvaa pallollista peliämme maaleiksi, vaan perisynniksi muodostunut tuhlailu varjosti ottelun alkua. Toinen erä olikin sitten vierasjoukkueen näytöstä, oman pelimme passivoituessa täysin. Viimeisessä erässä saimme taas jutun juonesta kiinni ja pallo alkoi liikkumaan totutulla tavalla. Lopulta kirimme rinnalle ja ohi ja olimme parempia maalein 7-6, totesi päävalmentaja Eero Uppala.

Tilastot 

NG04 16 - 4 OLS (3-1, 9-2, 4-1)

- OLSia vastaan teemana tai pikemminkin toiveena oli ehjät kolme erää. Koko kauden ajan riivannut epätasaisuus otteluiden sisällä on usein johtanut siihen, että vasta viimeisessä erässä laitamme isompaa vaihdetta silmään ja kuromme takaa-ajoasemasta ohi. Pelaajat ottivat tästä erinomaisesti koppia ja olimmekin läpi pelin tasaisen tappavan hyviä. Etenkin erien alut olivat kerrankin murhaavan tehokkaita. Loppulukemat 16-4 kuitenkin imartelivat meitä, sillä kerrankin ottelu meni niin päin, että vastustaja ei saanut hyvistäkään paikoista kunnolla sisään, kun taas meiltä onnistui lähes kaikki. Tästä on kuitenkin taas hyvä jatkaa tätä sählyn opettelua, harjoitus kerrallaan, Uppala päättää.

Tilastot

NGB 6 - 2 Welhot (3-0, 1-1, 2-1)

- Pelistä muodostui hidastempoinen ja tarkka ottelu. Alussa pystyttiin estämään kaverin pallollinen peli ja itse maalaamaan kolmesti. Tämä määritti pitkälti loppupelin kuvan, pystyttiin olemaan pelin päällä ja määräämään pelin tahtia. Koko joukkueelta perushyvä suoritus, kommentoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Tilastot

Seuraavat ottelut: 

22.2. klo 18:00 Steelers - NGA, Elenia Areena

25.2. klo 18:30 NGA - TPS, Tapiolan Urheiluhalli

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »