Maalikooste ja raportti: Oilers - Happee 8-7 rl.

02.02.2020

Kuten ennakkoon odotettiin, Tapiolan Urheiluhallilla nähtiin lauantai-iltana vauhdikas ja tapahtumarikas kamppailu. Myös yleisöä oli saapunut mukavasti lehtereille, sillä 980 katsojaa todistivat Öljymiesten päätöserän loppukiriä ja lopulta voittoa rangaistuslaukauskilpailussa.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää menivät Happeen komennossa, ja Oilers joutui jahtaamaan tappioasemassa lisäosumia. Viimeisessä erässä Öljymiehet tiivisti peluutusta kahteen vitjaan ja joukkue löysi uuden vaihteen. Sylvester Raikamon kaksi maalia 40 sekuntiin toi Oilersin tasoihin ja ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoajalla peli oli tarkkaa, eikä kumpikaan joukkue ollut lähellä osumaa. Rangaistuslaukauskilpailussa Oilers-maali pysyi Joonas Kaltiaisen ja Niko Nordströmin torjunnoilla puhtaana, joten Matias Veikkolan ja Heikki Iiskolan onnistuneet pilkut toivat Öljymiehille lisäpisteen ja voiton ottelusta.

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kertoi ottelun jälkeen, että joukkue osoitti luonnetta loppuun asti, vaikka Happee oli pelin alussa niskan päällä.

- Totuuden nimissä tänään oltiin aika lähellä nollaa pistettä. Vähän vaikea lähtökohta oli, kun oli tuossa jätkiä maajoukkueleirillä ja ehkä se otteluun valmistautuminen ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa. Happee oli varsinkin pelin alussa tänään paljon parempi, mutta osoitettiin luonnetta ja kammettiin itsemme takaisin peliin ja onnistuttiin kääntämään peli meille pilkuilla, niin tietysti hieno suoritus tämä loppu. 

- Kun saadaan yhteisiä kilometrejä, niin se helpottaa tiukassa paikassa yhdessä onnistumista. Matka on pitkä ja tänään saatiin arvokkaiden pisteiden lisäksi arvokas yhteinen kokemus ja iso onnistuminen yhdessä, niin tästä on hyvä jatkaa.

Oilersin ottelun ehdottomiin onnistujiin voidaan nostaa Ilari Talvitie (3+1), kahdella maalillaan päätöserässä Oilersin tasoihin nostanut Sylvester Raikamo sekä kolme syöttöpistettä kerännyt Markus Markkola. Happeen Peter Kotilainen piti myös tehoiltaa kolmen maalin ja yhden syötön muodossa. Oilers nousi voitolla sarjataulukossa takaisin toiselle sijalle.

Oilersin seuraava kamppailu tulee olemaan vähintään yhtä värikäs, sillä Espoon Derby kamppailaan Tapiolan Urheiluhallilla ensi perjantaina.

- Toivotaan että tulee värikäs ja vauhdikas matsi, viime kohtaaminen painittiin kirkkaimissa valoissa ja jäähallissa, niin silloin ainakin piisasi kivasti tunnetta ja huippupeli, joten samaa odotetaan, Luukkonen kertoi vielä lopuksi fiiliksiä tulevasta derbystä.

MAALIKOOSTE 

OTTELUKUVAT

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Kiinnostaako valmennustyö?
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!

Siirry arkistoon »