Maalikooste ja raportti: Oilers - Happee 8-7 rl.

02.02.2020

Kuten ennakkoon odotettiin, Tapiolan Urheiluhallilla nähtiin lauantai-iltana vauhdikas ja tapahtumarikas kamppailu. Myös yleisöä oli saapunut mukavasti lehtereille, sillä 980 katsojaa todistivat Öljymiesten päätöserän loppukiriä ja lopulta voittoa rangaistuslaukauskilpailussa.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää menivät Happeen komennossa, ja Oilers joutui jahtaamaan tappioasemassa lisäosumia. Viimeisessä erässä Öljymiehet tiivisti peluutusta kahteen vitjaan ja joukkue löysi uuden vaihteen. Sylvester Raikamon kaksi maalia 40 sekuntiin toi Oilersin tasoihin ja ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoajalla peli oli tarkkaa, eikä kumpikaan joukkue ollut lähellä osumaa. Rangaistuslaukauskilpailussa Oilers-maali pysyi Joonas Kaltiaisen ja Niko Nordströmin torjunnoilla puhtaana, joten Matias Veikkolan ja Heikki Iiskolan onnistuneet pilkut toivat Öljymiehille lisäpisteen ja voiton ottelusta.

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kertoi ottelun jälkeen, että joukkue osoitti luonnetta loppuun asti, vaikka Happee oli pelin alussa niskan päällä.

- Totuuden nimissä tänään oltiin aika lähellä nollaa pistettä. Vähän vaikea lähtökohta oli, kun oli tuossa jätkiä maajoukkueleirillä ja ehkä se otteluun valmistautuminen ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa. Happee oli varsinkin pelin alussa tänään paljon parempi, mutta osoitettiin luonnetta ja kammettiin itsemme takaisin peliin ja onnistuttiin kääntämään peli meille pilkuilla, niin tietysti hieno suoritus tämä loppu. 

- Kun saadaan yhteisiä kilometrejä, niin se helpottaa tiukassa paikassa yhdessä onnistumista. Matka on pitkä ja tänään saatiin arvokkaiden pisteiden lisäksi arvokas yhteinen kokemus ja iso onnistuminen yhdessä, niin tästä on hyvä jatkaa.

Oilersin ottelun ehdottomiin onnistujiin voidaan nostaa Ilari Talvitie (3+1), kahdella maalillaan päätöserässä Oilersin tasoihin nostanut Sylvester Raikamo sekä kolme syöttöpistettä kerännyt Markus Markkola. Happeen Peter Kotilainen piti myös tehoiltaa kolmen maalin ja yhden syötön muodossa. Oilers nousi voitolla sarjataulukossa takaisin toiselle sijalle.

Oilersin seuraava kamppailu tulee olemaan vähintään yhtä värikäs, sillä Espoon Derby kamppailaan Tapiolan Urheiluhallilla ensi perjantaina.

- Toivotaan että tulee värikäs ja vauhdikas matsi, viime kohtaaminen painittiin kirkkaimissa valoissa ja jäähallissa, niin silloin ainakin piisasi kivasti tunnetta ja huippupeli, joten samaa odotetaan, Luukkonen kertoi vielä lopuksi fiiliksiä tulevasta derbystä.

MAALIKOOSTE 

OTTELUKUVAT

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »