Oilers ja Happee viihdyttävät lauantaina kotiyleisöä

30.01.2020

Oilers ja Happee iskevät lauantaina yhteen Tapiolan Urheiluhallissa, kun runkosarjan loppu häämöttää edessä. Molemmilla joukkueilla on vielä kuusi ottelua jäljellä ja sekä Oilers että Happee hamuavat tärkeitä pisteitä.

Öljymiehet lähtee otteluun mukavassa nosteessa, sillä joukkue on voittanut viisi viimeistä kamppailuaan. Mukaan on tarttunut isot voitot niin Nokialta, EräViikingeiltä kuin SPV:ltä. Nyt Oilers on uuden haasteen edessä, kun aikaisemmin tällä kaudella kotivoiton joukkueiden keskinäisestä ottelusta napannut Happee saapuu Tapiolaan vieraaksi. 

- Ollaan onnistuttu viisikkona ja koko joukkueena hyvin. Myös laadukas tekeminen reeneissä alkaa näkyä paremmin peleissä. Pelien läpiviennissä on tekemistä ja tietenkin puolustuspelin pitää tiivistyä mitä pidemmälle mennään, joukkueen kapteeni Jesperi Lindfors kommentoi Oilersin peliesityksiä.

Sarjataulukon kahdeksatta sijaa pitävä Happee haluaa varmasti kiivetä taulukossa muutaman sijan ylemmäs. Tällä hetkellä jyväskyläläiset ovat kolme pistettä SPV:tä perässä, joten lauantaina Tapiolan Urheiluhallin kaukalossa nähdään varmasti kaksi taistelevaa joukkuetta huippuyksilöillä varustettuina. Samaa mieltä on myös kapteeni Lindfors.

- Varmasti viihdyttävä ja vauhdikas ottelu tulossa. Molemmilla on taitavia yksilöitä ja sitä kautta uskon, että maaleja nähdään. Luodaan maltilla laadukkaita maalipaikkoja ja otetaan kaverin taitavilta yksilöiltä tila ja aika pois.

Lopuksi Lindfors nostaa Matias Juurannon seurattavaksi tulevaan kamppailuun, sillä tulokaskauttaan Salibandyliigassa pelaava Juuranto on onnistunut mainiosti Öljymiesten kakkosvitjassa keskushyökkääjän paikalla.

- Matias Juuranto, verkko heiluu varmasti ja loistavaa työtä molempiin suuntiin.

 

Oilers – Happee

la 1.2. kello 18.00

Tapiolan Urheiluhalli

 

Liput ennakkoon: Tiketti

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
12.08.2020Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa
11.08.2020Jani Lehtoniemen taival jatkuu toisaalla
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!

Siirry arkistoon »