Öljypoikien uutiset: viikko 5

04.02.2020

NG04 4 - 7 EräViikingit (1-2, 2-2, 1-3)

Indians 13 - 7 NG04 (3-1, 6-2, 4-4)

- Loskaisen Eerikkilän leiri ei tällä kertaa antanut yhtään mitään. Ei sitten yhtään mitään. Jalkeille siamme valjastettua hieman reilun puolet joukkueesta, loppujen jäädessä joko koulun penkille tai kuumeilun kouriin kotiin. Pieni ryhmämme taistelikin molemmissa peleissä urhoollisesti, mutta emme olleet lähelläkään sitä tasoa, jolla näissä peleissä kuuluu olla. Hatunnosto pojille kuitenkin siitä, että vetivät vaikeat pelit hienosti ja hyvällä asenteella loppuun asti. Takana joukkueella on nyt noin kuukauden mittainen vaikeampi jakso, jota lähdetään selättämään jo ensi viikonloppuna, kun pohjoisen puhuri saapuu kylään. Kuitenkin sitä ennen valmennustiimi katsoo jo alkuviikosta peiliin ja pitkään katsookin, kommentoi päävalmentaja Eero Uppala.

Tilastot 

Tilastot

Steelers 5 - 7 NGB (1-1, 2-4, 2-2)

- Viikonlopun tuplapeleihin lähdettiin tiiviillä kokoonpanolla. Kummassakin pelissä tavoitteena oli päästä määräämään pelin tempoa pallolla. Lauantain Steelers-pelissä ei päästy missään vaiheessa tavoitteeseen kun ei oltu täysin fokusoituneita omaan tekemiseen vaan keskittyminen karkaili oman vaikutusalueen ulkopuolelle. Tällä kertaa pystyttiin iskemään riittävän usein kaverin virheiden myötä, että saimme kolme pistettä mukaan pelistä, kertoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Tilastot

Koovee 6 - 7 NGB (2-2, 1-3, 3-2)

- Sunnuntaina Koovee-pelin ensimmäinen erä oli hakemista, mutta erona lauantaihin oli kyky oppia omasta tekemisestä pelin aikana. Parannettiin omaa tekemistä toiseen erään ja päästiin pelissä kuskin paikalle. Viikonlopun pienen kokoonpanon rasitus alkoi näkyä tekemisessä loppua kohden ja Koovee alkoi saada otetta pelistä. Pystyttiin viimeiset hetket pelistä hoitamaan kunnialla kotiin ja viikonlopusta saatiin näin täydet kuusi pistettä sarjataulukon viimeiseen sarakkeeseen, Mattila jatkoi.

Tilastot 

NG05 1 - 4 Classic (0-2, 0-0, 1-2)

- Helmikuun FBA-tapahtumaan oli meidän osalta satsattu ennätysmäärä eforttia. Lomakkeita oli täytetty ja ylimääräistä ohjelmaa lyöty aikatauluun yhteisiä yleissivistymishetkiä myöten. Ohjelmaa siis löytyi. Tämän kaiken oheen mahtui kaksi "kuuden pisteen" matsia sarjan kannalta. Yleisarvosanaksi kaukalon ulkopuolisesta toiminnasta heilahtaa 9/10, Tammelassa edustettiin logoa fiksujen nuorten miesten ryhmällä. Askin sisäpuolisissa asioissa ilahduttavinta ja positiivisinta antia tarjosi ensimmäinen peli Classic-nimistä ryhmää vastaan. Olimme kiinni niissä asioissa, joissa haluttiin ottaa askelia eteenpäin. Clasu painoi kolme taidokkaasti rakennettua maalia ja yhden onnenkantamoisen, mutta pysyimme kiinni 4-roolin toiminnoissa melko hyvin ja myös pallollisessa tekemisessä saimme pelissä näkymään harjoiteltuja ja läpikäytyjä asioita. Melko paljon latausta, palaveria ja valmistautumistaoli ryhmänkin mielestä kyseiseen matsiin tehty. Hieman paremman viimeistelyn voimin olisimme voineet olla mukana, mutta koko ryhmältä erittäin positiivinen esitys, johon oltiin tässä vaiheessa melko tyytyväisiä vaikka takkiin tuli 1-4, kommentoi päävalmentaja Rami Vienola.

Tilastot

Koovee 11 - 4 NG05 (0-2, 5-1, 6-1)

- KooVee peliin oltiin valmistauduttu lähes samalla fokuksella ja voi olla, että pelaajille tuli kaadettua jopa liikaa nyanssia. Tässä kohtaa kolme kaveria saa katsoa peiliin. Ensimmäinen erä hidastempoisessa kamppailussa meni hieman onnellakin 0-2, jonka jälkeen tapahtui mielenkiintoisia asioita, jotka kannattanee jättää vielä videoanalyysin jälkeiseen aikaan. Toisessa erässä tuntui, että hukattiin täysin oman pelaamisen pääperiaatteet ja matsi alkoi kääntymään kaverille. Fokus olennaisesta hieman penkilläkin karkaili ja jalka alkoi painaa, kun yritettiin yksin ratkoa tilanteita. Tosin tässä vaiheessa on taas todettava, että vastustajan veskari oli meille aivan kryptoniittia. Oli kaikenlaista one-timeria ja puolittaista läpäriä, mutta kun ei. Ryhmänä meitä koeteltiin ja opittiin että pitäisi kaikesta huolimatta pystyä luottamaan omiin sapluunoihin. Leiri pähkinän kuoressa - OPITTIIN! Vienola jatkoi.

Tilastot

Seuraavat ottelut:

8.2. klo 14:00 NG05 - Papas, Esport Areena

8.2. klo 14:30 NGA - Classic, Tapiolan Urheiluhalli

8.2. klo 18:30 NG04 - Merikoski SBT, Esport Areena

9.2. klo 12:30 NG04 - OLS, Esport Areena

9.2. klo 16:30 NGB - Welhot, Esport Areena

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »