Kotiottelu lauantaina - SPV saapuu Oilersin vieraaksi

22.01.2020

 

Tiistai-iltana ensimmäistä kertaa voiton EräViikingeiltä napannut Oilers pääsee hakemaan lauantaina kotiottelussa revanssia SPV:stä. Tammikuun alussa pelatussa edellisessä kohtaamisessa SPV nappasi kotivoiton 7-4 lukemin.

EräViikinkejä vastaan hattutempun ja neljä tehopistettä iskenyt Santeri Lindfors odottaa vesi kielellä tulevaa kamppailua ja pohtii, että hyvät otteluun lähdöt ovat auttaneet Öljymiehiä kärkijoukkueita vastaan.

- Pääsin pitkäst aikaa häärii taas laidassa, niin piti muutama maali iskeä! Oltas siinä muutama lisämaaliki voitu iskee noitten lisäks, et paikkoja kyl oli. Kivaa ja mukavaa oli pelata herrojen kanssa, peli kulki kivasti, Lindfors kertaa ensin omaa ja viisikon tekemistä EräViikingit-ottelussa. 

- Ollaan oltu nyt näis kärkikamppailuissa hyvin hereillä alusta saakka ja päästy pienelle karkumatkalle joka kerta. Helpottaa vähän pelaamista, kun on johdossa eikä joudu jahtaamaan koko ajan vihuu. Puolustettiin myös aika hyvin johtoasemassa keskusta pois, vaikka kaverikin lopulta nyt maalin päähän pääskin. Tiivis puolustus, nopeet vastareihin lähöt ja smartti pallollinen peli, niin siinä oli resepti ErVi-voitolle, Lindfors jatkaa.

Viime lauantain Tiikereitä vastaan Oilers näytti vahvaa tekemistä päätöserässä ja onnistui pysymään ohjaimissa aina ottelun loppuun asti, mutta EräViikingit-ottelussa kotijoukkue oli niskan päällä viimeisessä erässä ja kiri maalin päähän. Vaikka Oilers ottelun voittikin, tekemistä löytyy edelleen pelin läpiviennissä.

- Pelattiin hyvää sählyy kaksi ekaa erää ja oltais ehkä siinä voitu naulata jo ottelu meijän paikoista, mutta ErVi roikku siin hyvin mukana ja naulas omist paikoist murhaavasti. Vähän meni tiukemmaks ottelu mitä ois pitäny. Otetaan toi sama plääni mikä toimi ErViä vastaan, et tiivis puolustus, nopeet vastareihin lähdöt ja smartti pallollinen peli. Ei paljoo vastareit Peliveljille tarvis ainakaan antaa, niin eiköhän pisteet jää Tapiolaan sit, Lindfors miettii teemoja SPV-otteluun. 

SPV:n ja Oilersin edellisessä kohtaamisessa seinäjokilaiset pääsivät yllättämään Oilersin maltillisella karvauksella ja tiiviillä puolustuspelillä. SPV:n alkukaudesta nähty aktiivinen karvauspeli toteutui vain ajoittain, eikä Oilers pystynyt haastamaan SPV:n tiivistä viisikkoa. Tulevaan kamppailuun Oilersin tulisi löytää keinot, jolla se pääsisi paremmin maalipaikoille.

- Kaveri tainnut luopua päätylankkukarvauksesta ja tiputtanut puoleen kenttään bussiin ja kääntää siitä sit terävästi. Viimeks vähän jäätiin laidoille hieroo sitä palloo, niin eiköhän aleta röyhkeesti vaan haastaa sinne keskustaan ja liikutetaan palloo nopeemmin, niin eiköhän siitä hyvä tuu. Jäähyaitiosta pois pysyminen myös tärkeetä.

Lindforsin lisäksi myös Sylvester Raikamo oli tiistaina maalintekovireessä. Lindfors nostaakin Raikamon esille seurattavaksi tulevaan matsiin, sillä sen verran hyvin uusi Oxdog-maila totteli maalitykkiä heti ensimmäisessä pelissä.

- Sylvester Raikamo, lämäri on taas kuumana!

 

Oilers – SPV

la 25.1. kello 17.00

Tapiolan Urheiluhalli

 

Otteluisäntä: Caruna

Liput: Tiketti.fi

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »