EräViikingit isännöi Öljymiehiä tiistaina

20.01.2020

EräViikingit ja Oilers kohtaavat toisensa tiistai-iltana Energia Areenalla viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa EräViikingit nappasi jatkoaikavoiton Tapiolan Urheiluhallista, ja vauhdikasta menoa kentällä on luvassa varmasti myös tulevassakin kamppailussa.

Kotijoukkue EräViikingit lähtee otteluun sarjataulukon toiselta sijalta, mutta suurin huomio viime päivinä on kohdistunut joukkueen edelliseen otteluun, jossa EräViikingit aiheutti sarjakärki Classicin kauden ensimmäisen tappion 6-5 vierasvoitolla. Oivia otteita runkosarjassa esittänyt EräViikingit onkin ollut varsin tasainen suorittaja ja joukkue löytyy ansaitusti sarjataulukon kärkipäästä.

Helsinkiläisten sisäistä pistepörssiä johtaa kokenut, maajoukkueestakin tuttu kolmikko. Mika Moilanen, Jani Kukkola ja Lauri Kapanen muodostavat myös joukkueen ykkösketjun, jonka kanssa Oilers-puolustuksen tulee olla tarkkana. 

Oilers haki viime ottelussaan revanssin Tikkurilan Tiikereistä 6-1 voitolla. Öljymiesten puolustuspeli onnistui mainiosti, sillä Tiikerien ainoa maali syntyi rangaistuslaukauksesta. Oilers-sentteri Matias Juuranto oli tyytyväinen joukkueen esitykseen Tikkurilassa ja odottaa sarjakakkosen kohtaamista revanssihengessä.

- Puolustuspeli oli ihan hyvää Tiikereitä vastaan, ja Joonas Kaltiainen otti myös muutaman loistotorjunnan. Hyökkäyspäässä täytyy olla hieman enemmän malttia ja kärsivällisyyttä, jotta päästään vieläkin paremmille maalipaikoille, Juuranto kertaa edellistä matsia.

- Työteliäs ja taitava ryhmä tulossa vastaan tiistaina. Karvas tappio on vielä tuoreessa muistissa. Meidän täytyy olla huolellisempi käännöissä ja laittaa omista paikoista sisään niin hyvä tulee, Juuranto ennakoi.

Oilers kohtaa tällä viikolla EräViikinkien lisäksi SPV:n. Seuraavat viisi kamppailua ovatkin kaikki top 8 -joukkueita vastaan, joten Öljymiehistö pääsee mittaamaan nyt todellisen tasonsa ennen edessä häämöttävää pudotuspelikevättä. Joukkue tarvitsee pisteitä taisteluun kotiedusta ja ensimmäinen mahdollisuus pistesaldon kasvattamiseen odottaa tiistai-iltana.

Matias Juuranto uumoilee, että öljypakki Antti Suomela jatkaa maali-iloittelua myös tulevassa kamppailussa, sillä kolmen ottelun maaliputkessa viilettävän Suomelan laukaus on ollut hyvässä viireessä.

- Tiedän, että Antti Suomela on nostettu aikasemminkin, mutta oli sen verran mieletön lämäri Tiikerit-pelissä, että eiköhän sieltä toinen samalainen saada tiistain kamppailussa!

Ottelu Energia Areenalla alkaa tiistaina kello 18.30. PK-seudun derbyä kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle, mutta ottelusta on myös tarjolla livelähetys Ruutu+ -palvelussa.

 

EräViikingit – Oilers

ti 21.1 kello 18.30

Energia Areena

17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!
06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
02.04.2020Öljymiesten kausi pakettiin - päävalmentaja Luukkonen haastattelussa
26.03.2020Avoimet valmentajapaikat kaudelle 2020-21!
24.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NGAB-AKATEMIA
24.03.2020Oilers A-D-poikajoukkueet kaudella 2020-21

Siirry arkistoon »