Öljymiehet lähtee revanssihengessä Tiikerien kimppuun

16.01.2020

Oilers hakee lauantaina revanssia Tiikereistä vieraskentällä. Edellisessä kohtaamisessa Tikkurilan sarjanousija tarjosi Öljymiehille shokkihoitoa, kun se nappasi jatkoajalla Tapiolassa ensimmäisen voittonsa Salibandyliigassa.

Öljypakki Jani Rauhala uumoilee, että tulevassa ottelussa Oilersin tulee olla tarkkana, eikä peliote saa lipsua kuten viime kohtaamisessa kävi.

- Varmasti todella nälkäinen porukka tulossa vastaan, varsinkin kun Espoosta nappasivat pari pinnaa viimeksi. Tiikereissä on paljon nopeita ja taitavia pelaajia, joiden kanssa pitää olla tarkkana. Meidän pitää pystyä pelaamaan pallollisena fiksusti ja puolustaa kovaa niin ne omat paikatkin sieltä tulee.

- Ollaan päästy takaisin lähemmäs omaa tasoa parin viime pelin aikana SPV-pelin jälkeen, joten Tiikereitä vastaan lähden luottavaisin mielin, Rauhala avaa ennakkoasetelmia.

Tiikerit löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta suoran säilyjän paikalta, sijalta 11. Vantaalaiset ovat onnistuneet nuoren ryhmänsä kanssa mainiosti, sillä liikaa liigakokemusta joukkueesta ei löytynyt kauteen lähdettäessä. Viimeisimpänä vahvistuksena joukkueeseen tuomaan kokemusta liittyi ex-Öljymies Matias Kaartinen, joka debytoi Tiikerien edellisessä ottelussa ykkösvitjan puolustajana. Huimilla pelitaidoilla ja -käsityksellä varustettu Kaartinen on tuttu nimi espoolaisille usealta vuodelta niin junioreista kuin liigakentiltä, ja nyt Kaartinen pääsee kohtaamaan ensimmäistä kertaa vanhan joukkueensa liigakentällä.

Tiikerien joukkueesta löytyy Kaartisen lisäksi myös monta espoolaisille tuttua pelaajaa, joista osan Oilers-pakki Rauhala on tuntenut salibandyuransa alkutaipaleilta asti. Viime kaudella Oilersin NGA-juniorit Suomen mestaruuteen kipparoinut Yannick Lindroos on pelannut pisteiden valossa mainion kauden liigakentillä, ja tolppien välissä Nemo Sipilä on kantanut ykkösvahdin viittaa.

- Tottakai on hienoa päästä pelaamaan vanhoja pelikavereita vastaan varsinkin, kun osan kanssa olen pelannut jo pienestä juniorista asti. En ajattele sitä pelin aikana erityisesti, sillä pelin aikana pelataan täysillä ja kuulumiset vaihdetaan sitten pelin jälkeen, Rauhala kertoo.

Oilers lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta ja viisi pistettä sarjakakkosen Nokian Krp:n perässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Kotietuun joukkueella on kaikki mahdollisuudet, mutta se vaatii nappisuorituksen jokaisesta jäljellä olevasta ottelusta. Tuleva otteluohjelma ei ole helpoimmasta päästä, sillä seuraavat viisi ottelua Tiikerit-kamppailun jälkeen ovat kaikki top 8 -joukkueita vastaan.

Tiikereitä vastaan Oilers lähtee siis revanssihengessä hakemaan täyttä pistepottia. Rauhala lupaa lopuksi, että joukkueen puolustusosasto tuo Antti Suomelan johdolla lisää maalinälkää kentälle tulevaan kamppailuun.

- Antti Suomela on hyvässä vireessä tällä hetkellä. Treeneissä on ollut muutama hyvännäköinen lämäri ja viime pelissäkin pääsi kokeilemaan viivasta, joten viivalämärillä ainakin yksi maali tule Tiikereitä vastaan.

Suoran lähetyksen ottelusta tarjoaa Ruutu+. Ottelu Tikkurilan Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 18.00.

 

Tiikerit – Oilers

la 18.1. kello 18.00

Tikkurilan Urheilutalo

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »