Kotiottelu perjantaina - Oilers ja Steelers taistelevat tärkeistä pisteistä

08.01.2020

Öljymiehet pääsee pitkästä aikaan taistelemaan kotikaukaloon, kun Steelers saapuu Tapiolaan perjantaina vierailulle. Ottelu alkaa kello 18.30.

Tiistaina Raholasta Nokian Krp:ltä vierasvoiton hakenut Öljymiehistö näytti ottelun avauserässä hienoa viisikkopeliä ja kliinistä viimeistelyä. Avauserä merkattiin Oilersille 8-1 lukemin, mutta lisäosumia joukkue ei onnistunut ottelussa tekemään. Varsinkin toisessa erässä Oilers näytti hukanneen peli-ilonsa, ja Nokian Krp hallitsi peliä pallonhallinnalla. Vahva päätöserä, jossa Oilers puolusti tiiviisti ja pelasi fiksusti, auttoi kuitenkin varmistamaan täyden pistepotin espoolaisille ja hyvät lähtökohdat perjantain otteluun.

Oilers-valmentaja Jussi Sihvonen kertoo, että joukkue onnistui Raholassa varsinkin puolustuspelissä ja iloitsee, että johtoasema onnistuttiin pitämään pienestä passivoitumisesta huolimatta.

- Ottelu oli vähän kaksijakoinen, kauden parasta starttia seurasi pieni passivoituminen, mutta kokonaisuutena puolustettiin hyvin ja johtoasema ei ollut uhattuna missään vaiheessa. Mukaan seuraavaan otteluun otetaan terävä lähtö ja viisikon yhteistyöpelaaminen.

- Paikkoja oli läpi ottelun, mutta ehkä johtoaseman kautta viimeinen terävyys viimeistelyssä sekä maalipuut estivät lisäosumat. Käännöissä olisi voitu olla vielä terävämpiä kahdessa jälkimmäisessä erässä, joiden kautta syntyvät vaarallisimmat maalintekopaikat.

Perjantaina Tapiolassa nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun Steelers saapuu haastamaan Öljymiehet. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi lokakuussa Oilersin vierasvoittoon 6-7 lukemin.

Hämeenlinnan Steelersin päävalmentajana ennen Oilersiin siirtymistä toiminut Sihvonen kohtaa tutun seuran menneiltä vuosilta ja ennakoi perjantain ottelusta lähtökohtaisesti vauhdikasta.

- Entinen joukkue vastassa, mutta aika paljon muuttunut omasta ajasta, toki vielä tuttuja pelaajia mukana. Onneksi Steelers on kohdattu jo useampaan kertaan, niin tämä peli menee yhtenä muiden joukossa sopivalla lisämausteella. Vastustajalla uusiutunut valmennus ja pelaavat todella tärkeistä pisteitä, niin varmasti puolustavat uhrautuvasti ja iskevät vastaan, jos ei olla huolellisia omassa tekemisessä. Nuori ja nälkäinen joukkue, jossa laadukkaita yksilöitä. 

- Steelers-pelit ovat lähtökohtaisesti olleet vauhdikkaita, joissa on sattunut ja tapahtunut. Uskon että Steelers puolustaa tiiviisti ja koittaa pitää pelin intensiteetin suhteellisen matalana. Meillä tekemisen tiivistän teemojen osalta pallolliseen huolellisuuteen, terävyyteen tilanteenvaihdoissa sekä röyhkeän kliiniseen viimeistelyyn.

Voitolla Steelersistä Oilers nousisi tasaisen runkosarjan neljän parhaan joukkoon. Jaossa on molemmille joukkueille tärkeitä pisteitä, joten yleisö pääsee varmasti nauttimaan hienosta ottelusta. Lopuksi Sihvonen nostaa kaksi Öljymiestä seurattavaksi kotiotteluun.

- Nuoresta kaartista Matias Juuranto on kantanut hyvin vastuuta ja saanut mukavasti onnistumisia, mutta nostetaan tarkkailuun paluun kentille tehnyt Casper Pfitzner, joka on luvannut väläytellä hyvää kohovetoaan.

 

Oilers – Steelers

perjantaina 10.1 kello 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »