Nokian Krp ja Oilers iskevät yhteen tiistaina

06.01.2020

Oilers pääsee tiistaina Raholassa haastamaan sarjataulukon kolmatta sijaa pitävän Nokian Krp:n. Viime ottelussa SPV:lle tappion kärsinyt Öljymiehistö saa nyt uuden mahdollisuuden testata tasonsa kärkijoukkuetta vastaan.

Kevyellä taisteluilmeellä SPV-ottelussa esiintynyt Oilers ei näyttänyt parastaan Seinäjoella. Salibandyliigan kärkijoukkueita vastaan peliesityksen tulee olla huippuluokkaa, jos tärkeitä pisteitä ja voittoja haluaa napata mukaansa.

- Oltiin viime pelissä hiukan huolimattomia pallon kanssa ja annettiin sillä pari halpaa maalia SPV:lle. Sitä ainakin parannetaan ens peliin. SPV onnistuttiin muuten pitää pois maalipaikoilta hyvällä puolustuksella, joten otetaan se teema mukaan myös ens peliin, Oilersin maalinälkäinen hyökkääjä Riku Holopainen kertoo ajatuksiaan edellisestä ottelusta. 

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Oilers onnistui paremmin maalintekokilpailussa ja nappasi voiton ”Näädistä”. Tuolloin Nokian Krp poistui Tapiolasta 9-7 tappio niskassaan, mutta tiistaina on jaossa uudet pisteet. 

- Kyllähän tässä on meille toinen hyvä mittari huippujengiä vastaan. Tasanen peli taas kerran tulossa. Nokian Krp on hyökkäysvoimanen jengi. Meillä korostuu puolustuspeli ja pallossa pysyminen. Niillä hiljennetään vastustajan peliä aika tehokkaasti, Holopainen ennakoi tulevaa matsia.

Tiistai-illan ottelu on Öljymiehille toinen kamppailu neljän päivän sisään. Joukkueella on edessä vielä tällä viikolla kotiottelu Steelersiä vastaan, joten Oilers pääsee ulosmittaamaan itsensä nyt tiukassa ottelutahdissa. Seinäjoella esitys jäi loppujen lopuksi vaisuksi, joten toivottavaa on, että Raholassa nähdään raikkaampi ja tehokkaampi Öljymiehistö.

Holopaisen valinta yhdeksi seurattavaksi pelaajaksi tiistain kamppailuun on viime ottelussa keskushyökkääjän paikalle kesken pelin nostettu Oilers-kapteeni Jesperi Lindfors.

- Jesperi ”Jeppe” Lindfors. Jos päästetään taas hyökkääjäksi, niin maaleja tulossa!

 

Suoran lähetyksen ottelusta tarjoaa Veikkaus TV. Kamppailu alkaa tiistaina kello 18.30.

17.01.2020Oxdog on Oilersin uusi yhteistyökumppani
16.01.2020Öljymiehet lähtee revanssihengessä Tiikerien kimppuun
13.01.2020Öljypoikien uutiset: viikko 2
11.01.2020Maalikooste: Oilers - Steelers 11-4
08.01.2020Kotiottelu perjantaina - Oilers ja Steelers taistelevat tärkeistä pisteistä
07.01.2020Öljypoikien uutiset: viikko 1
06.01.2020Nokian Krp ja Oilers iskevät yhteen tiistaina
05.01.2020Maalikooste: SPV - Oilers 7-4
03.01.2020Öljymiesten uusi vuosi käyntiin lauantaina Seinäjoella
22.12.2019Öljyoikien uutiset: Jouluedition

Siirry arkistoon »