Öljymiesten uusi vuosi käyntiin lauantaina Seinäjoella

03.01.2020

Öljymiehet palaa joulutauolta väkevästi liigakentille, kun joukkue pääsee taistelemaan kolme ottelua viikon sisään. Ensimmäisenä vastassa on SPV Seinäjoella, jossa joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa toisensa tällä kaudella.

Kotijoukkue SPV on Oilersin kanssa tasapisteissä sarjataulukossa yhden ottelun enemmän pelanneena. Seinäjokilaisten kolme edellistä kotiottelua ovat päättyneet tappioihin Indiansille, Happeelle ja Classicille ja toiseksi eniten maaleja runkosarjassa iskeneen SPV:n maalinteko on myös yskähdellyt kahdessa viime ottelussa. Viime ottelussa Indians haki 10-1 vierasvoiton Seinäjoelta. 

Täksi kaudeksi Seinäjoelta Espooseen siirtynyt Matias Veikkola pääsee lauantaina tutun yleisön eteen. Öljymiesten plus/miinus -tilaston ykkösnimi lähtee mukavilla fiiliksillä haastamaan vanhaa seuraansa.

- Hienot on fiilikset. Seinäjoen kotiyleisön eteen astelen odottavaisin fiiliksin, ilo palata entisen kotiyleisön eteen. Matsista odotan erittäin viihdyttävää ja vauhdikasta kamppailua.

Oilers saa vastaansa joukkueen, jolta ei hyökkäyspään osaamista puutu, vaikka viime otteluissa SPV ei ole verkkoja pöllyttänyt totuttuun tahtiin. SPV:n kääntöpeli on myös liigan parhaimmistoa, ja löytyyhän joukkueen tolppien välistä maailman parhaaksi maalivahdiksi nimetty Eero Kosonen.

- Vastassa on ehkä liigan työteliäin joukkue, jossa on rutkasti taitoa varsikin hyökkäyspäässä. SPV kaatuu niinkin yksinkertaisesti et voitetaan kaksinkamppailut, käännetään tehokkaasti ja puolustetaan tiiviisti viisikkona, Veikkola kertoo. 

Oilers lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Espoon Derbyssä joukkueelta nähtiin väkevä päätöserä, jonka ratkaisijaksi nousi juurikin Veikkola päätöserän voittomaalilla.

- Ollaan oltu hereillä pelin taitekohdissa ja onnistuttu niillä hetkillä mielestäni hyvin. Ollaan myös oltu tarpeeksi tehokkaita omissa paikoissamme, Veikkola avaa viimeisimpiä voitto-otteluita.

SPV-ottelun jälkeen Oilers kohtaa tiistaina Nokian Krp:n Raholassa. Härkäviikko huipentuu ensi perjantaina pelattavaan kotiotteluun Steelersiä vastaan. Ottelutahti kiihtyy muutenkin tammi- ja helmikuun aikana, mikä on joukkueella oivaa valmistelua kohti kevään pudotuspelejä.

Ensin on kuitenkin edessä SPV-ottelu, johon Veikkola nostaa lopuksi yhden Öljymiehen seurattavaksi. 

- Jani Rauhala, fiksu nuori mies, jolla on hurja määrä taitoa. Tulee räpsäyttämään muutaman kaapin Seinäjoella!

 

SPV – Oilers

lauantaina kello 17.00

Ottelu suorana: Ruutu +

17.01.2020Oxdog on Oilersin uusi yhteistyökumppani
16.01.2020Öljymiehet lähtee revanssihengessä Tiikerien kimppuun
13.01.2020Öljypoikien uutiset: viikko 2
11.01.2020Maalikooste: Oilers - Steelers 11-4
08.01.2020Kotiottelu perjantaina - Oilers ja Steelers taistelevat tärkeistä pisteistä
07.01.2020Öljypoikien uutiset: viikko 1
06.01.2020Nokian Krp ja Oilers iskevät yhteen tiistaina
05.01.2020Maalikooste: SPV - Oilers 7-4
03.01.2020Öljymiesten uusi vuosi käyntiin lauantaina Seinäjoella
22.12.2019Öljyoikien uutiset: Jouluedition

Siirry arkistoon »