Öljypoikien uutiset: viikko 49

03.12.2019

NGB 12 - 8 Steelers ( 3-1, 5-5, 4-2)

-Ensimmäisessä erässä oltiin pallolla ihan hyviä ja ansaitusti johdossa tauolle. Toisen erän alun kaksi pikamaalia toi joukkueelle hyvänolontunteen ja tekeminen passivoitui. Sitten alkoi kissa ja hiiri -leikki. Kaveri maalin päähän ja taas otetaan eroa pari maalia, jonka jälkeen kaveri taas hengittämään niskaan. Kolmanteen erään pieni parannus toisesta ja se riitti tällä kertaa voittoon, kertasi päävalmentaja Hannu Mattila ottelua.

Tilastot

Indians 3 - 7 NG05 (0-2, 0-3, 3-2)

05-ikäluokan Espoon derby pelattiin kaivomestarin koululla, jonne oli huhukuuleman mukaan yleisöllä hieman alkuhankaluuksia löytää paikalle. Pitkän maanittelun jälkeen saimme kommentit myös päävalmentaja Rami Vienolalta.

- Peli pelattiin hieman erilaisissa puitteissa Kuninkaantien lukion salibandyaskissa keskiviikkoiltana. Arkipelin mukanaan tuomat haasteet oli hyvällä tasolla ennakoitu ja pelivalmius oli viritetty hyvälle tasolle jo ennen alkulämpöjä. Vierumäen ensimmäisen erän telineisiin jäämistä ei todellakaan haluttu ottaa uusiksi. Lyhykäisyydessään kaksi melko laadukasta erää. Kolmannessa kaveri nosti pelaamisen tasoa ja myös prässitasoa mikä osaltaan vaikutti siihen että jouduttiin pallottomampiin jaksoihin, mutta homma oli hyvin näpeissä. Peli näytti sen että meiltä löytyy melko hyvä rutiinitaso - kun valmistaudutaan hyvin ja tehdään laadukkaasti. Oli ilo nähdä että joukkueena melko yhtenäisesti pystyimme vastaamaan Indians-ryhmän asettamiin pelillisiin haasteisiin. Tästä on hyvä jatkaa seuraavien tärkeiden pinnojen metsästykseen tänä lauantaina Esport Areenalle jossa kohdataan väkivahva Tampereen Koovee.

Tilastot

NGA 6 - 4 LaSb (2-2, 2-0, 2-2)

- Lasb-pelin alku sujui meidän osalta hankalasti. Meidän osalta erän alkuun 5 minuutin jäähy, mutta pelattiin hyvää alivoimaa ja naulattiin vihulaisen ylivoiman aikana itse kaksi alivoimamaalia. Ensimmäinen erä oli kaikkinensa sekava ja selkeästi meidän osalta ottelun huonoin erä. Toiseen erään parannettiin omaa tekemistä ja oikeastaan kaksi viimeistä erää meni täysin meidän käsikirjan mukaisesti eikä LaSb päässyt juuri lainkaan maalipaikoille. Kokonaisuutena peli noudatti meidän käsikirjoitusta ja voidaan olla ylpeitä meidän joukkueesta. Nähtiin todella sitoutunut, yhtenäinen ja työteliäs ryhmä. Muutaman avainpelaajan poissaollessa uudet tulokkaat hoitivat ruutunsa hyvin ja taas kerran hoidettiin arvokkaat sarjapisteet nuorella kokoonpanolla kotiin. Ensimmäisen sarjakierroksen viimeinen ottelu on luvassa ensi viikon sunnuntaina M-teamia vastaan ja katseet onkin jo käännetty sitä kohti, kehaisi päävalmentaja Aleksi Lammi.

Tilastot

NG04 14 - 5 Pirkat (3-2, 4-2, 7-1)

- Marraskuun otteluruuhkan viimeisessä koitoksessa vastaan asettui Pirkat. Ennen peliä kopissa painotettiin asenteen merkitystä rankkojen viikkojen päätteeksi. Peittopelaaminen ja kaksinkamppailuasenne täytyy olla kunnossa. No, eipä ollut. Ensimmäisessä erässä pirteä vierasjoukkue oli selvästi parempi, mutta Ilari Piisilä maalilla piti meidät pelissä mukana. Heikosta joukkuepelistä huolimatta pääsimme erätauolle maalin johdossa. Toisessa erässä saimme hieman paremmin pelistä kiinni ja esitimme ajoittain varsin mallikasta pallollista peliä, lukuun ottamatta ajoittaista ylipelaamista tilanteenvaihdoissa. Viimeiseen erään päätettiin jättää omien pörssipisteiden metsästys ja alkaa vihdoin pelaamaan joukkueena, oman pään kautta, puolustus edellä. Tämä onnistuikin ja kolmas erä olikin täysin kotijoukkueen näytöstä ja kerrankin tehokkaan viimeistelyn johdosta rummutimme selkeät lukemat taululle, päävalmentaja Eero Uppala summasi.

Tilastot

NGB 9 - 8 Koovee (4-2, 1-3, 4-3)

- Ennen peliä painotettiin hyvää valmistautumista ja siinä onnistuttiin hyvin. Peli oli meillä hallinnassa ja pystyttiin toteuttamaan pelisuunnitelmaa. Toinen erä oli taas meille vaikea. Oma tekeminen heikkeni ja kun samalla vastustaja paransi omaansa niin he pääsivät määräämään pelin kulkua. Varsinkin puolustuspeli oli hakusessa erän aikana. Kolmanteen erään tiivistettiin peluutusta ja sillä saatiin ote pelistä ja päästiin kuskin paikalle. Pieni sulaminen lopun 5vs6-hetkillä, mutta se, että pystyttiin vielä kaverin tasoituksen jälkeen kääntämään peli voitoksi kertoo myös jotain joukkueen luonteesta, Mattila kertasi.

Tilastot

Seuraavat ottelut

To 5.12. klo 18:45 NGB - EräViikingit, Esport Areena

La 7.12. klo 15:00 NG05 - Koovee, Esport Areena

Su 8.12. klo 18:30 M-Team - NGA, Ruskeasuon AC

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »