Maalikooste ja raportti: Oilers - Classic 7-10

29.11.2019

Täyteen ahdatulla Tapiolan Urheiluhallilla nähtiin perjantai-iltana upean Salibandyliigan ottelu. Öljymiehet haastoi Classicin mainiosti, mutta tamperelaiset nappasivat täydet sarjapisteet mukaansa 7-10 lopputuloksella.

Oilersin peli-ilme oli ottelun alusta asti mainio ja joukkue sai hyvän startin otteluun. Classic joutui turvaamaan avauserässä aikalisään, kun Öljymiehet karkasi 3-0 johtoon kymmenessä minuutissa. Tasaisessa toisessa erässä maaleja iskettiin vuorotahtiin molempiin päätyihin ja ottelun kolmanteen erään lähdettiinkin kutkuttavissa 5-5 tasalukemissa.

Päätöserässä Oilers nousi aluksi kuskin paikalle, kun Rasmus Kainulainen ja Riku Holopainen iskivät pallon Classic-verkkoon ja nostivat Oilersin 7-5 johtoon. Kolmannen erän viimeinen 10-minuuttinen oli kuitenkin Oilersille tuskainen, kun Classic nousi rinnalle ja ohi iskien viisi osumaa mainion ottelun tolppien välissä pelanneen Joonas Kaltiaisen taakse. 

982 katsojaa pitivät mainiota tunnelmaa läpi ottelun ja pääsivät seuraamaan yhtä tämän kauden viihdyttävintä liigapeliä. Tällä kertaa Oilersin rutistus ei riittänyt vielä voittoon, mutta peliesitys lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

- Ihan hyvä fiilis, pelattiin omilla vahvuuksilla ja uskallettiin heittäytyä pelille. Tiivistäisin ottelun yksinkertaisesti kolmeen sanaan - ei riittänyt vielä. Se "vielä" tarkoittaa sitä, että meillä on paljon hommia edessä ja matka on kesken, kommentoi Heikki Luukkonen ottelun jälkeen.

- Tänään saatiin hyvä mittaus siitä, missä kärki menee ja missä meidän pitää parantaa. Parhaimmillaan pystytään haastamaan Classic nimenomaan omilla vahvuuksilla. Tässä on nyt kaksi ja puoli vuotta osan pelaajista kanssa kuljettu yhteistä matkaa ja vaikka ollaan joskus onnistuttu kaveri voittamaan, niin mun mielestä näin vahvoja pelillisiä hetkiä meillä ei ole ollut, kuin tänään nähtiin. Tänään oli aika ajoin tosi hyvää oilersia, mutta sitten se pelin läpivienti ja helpot oksat pois niin helpottaa kummasti meidän pärjäämistä, Luukkonen kertoi lopuksi.

HUIPPUHETKET OILERS - CLASSIC (RUUTU URHEILU)

OTTELUTILASTOT

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
12.08.2020Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa
11.08.2020Jani Lehtoniemen taival jatkuu toisaalla
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!

Siirry arkistoon »