Perjantaina kotiottelu - sarjanousija Sipoosta saapuu Öljymiesten vieraaksi

20.11.2019

Nokian Krp:ltä täyden pistepotin tiistaina hakenut ÅIF saapuu perjantaina Espooseen Öljymiesten vieraaksi.

Tapiolan Urheiluhallin perjantai-ilta tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Sipoolainen sarjanousija ÅIF nappasi tiistaina kauden ensimmäisen voittonsa varsinaisella peliajalla, kun sipoolaiset kaatoivat runkosarjakakkosen Nokian Krp:n vieraskentällä 9-6 loppulukemin.

ÅIF:in kauden ensimmäinen voitto tuli runkosarjan toisessa ottelussa, jossa toinen sarjanousija Tikkurilan Tiikerit kaatui rangaistuslaukauksilla. Tämän jälkeen ÅIF hävisi seitsemän ottelua perätysten, mutta nyt tähän mennessä suurimman yllätyksen tällä kaudella tehnyt sarjanousija lähtee haastamaan Oilersia voitto allaan.

Öljymiehet onnistui katkaisemaan kolmen ottelun tappioputken viime ottelussa. Vaikka Oilers ei jäänyt kolmessa tappiollisissa otteluissa kokonaan pisteittä, niin Oulusta napattu voitto toi varmasti koko ryhmälle ison lisäbuustin tuleviin kamppailuihin.

- Hyvä fiilis on koko joukkueella, ja itellä myös, kun saatiin kolmen ottelun tappioputki katkastua Oulussa. Runkosarjan ensimmäiset pelit lähtivät hyvin liikkeelle voittojen merkeissä ja sitten tulikin vähän heikompia pelejä muutama kappale, mutta nyt vaikuttaa siltä, että ollaan menossa oikeeseen suuntaan taas, kertoo Justus Kainulainen tämän hetken tunnelmista.

Kuten voittoisan Nokian Krp -ottelun maalit osoittivat, ÅIF on vaarallinen joukkue varsinkin vastaiskuissa. Oilersin pallonhallinnan tulee olla kypsää tulevassa ottelussa, eikä keskialueella ole varaa turhaan näpräilyyn. 

- Vastaan on tulossa vastahyökkäysjoukkue, jonka käännöissä meidän täytyy olla hereillä, mikäli halutaan täysi pistepotti haalia perjantaina. Meidän täytyy olla myös huolellisempia pallon kanssa ja tehokkaampia omissa maalipaikoissa, Kainulainen jatkaa.

Tapiolan Urheiluhalli tarjoaa jälleen perjantaina viihdyttävän salibandy-illan, jossa arvaamaton sarjanousija pääsee haastamaan vikkelän Öljymiehistön. OLS-ottelussa voittomaalin iskenyt Kainulainen vinkkaa lopuksi, että hallille kannattaa todellakin saapua ja erityisseurantaan Oilersilta voisi ottaa viime ottelussa hattutempun paukuttaneen Sylvester Raikamon.

Kovimpien hallihuhujen mukaan Raikamo on löytänyt vihdoin oikeanlaisen lavan mailaansa, joten maaliverkkojen pöllytystä on toivottavasti luvassa jatkossakin.

- Raikamon Sylttyä kannattaa seurata, kaverilla on lapa todella kuumana tällä hetkellä!

 

OILERS – ÅIF

PERJANTAINA 22.11.

KELLO 18.30 / TAPIOLAN URHEILUHALLI

LIPUT TOTUTUSTI ENNAKKOON: TIKETTI.FI

 

PIZZA HUT -ARVONTA FACEBOOKISSA, TWITTERISSÄ JA INSTAGRAMISSA

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »