Vahva taistelu katkaisi tappioputken - Oilersille täysi pistepotti Oulusta

17.11.2019

Tasainen ottelu Oulun lauantai-illassa sai Oilersin kannalta onnellisen lopun, vaikka ottelu olisi voinut kääntyä myös OLS:lle. Väkevästi kotikaukalossaan esiintynyt OLS jäi lopulta ilman pisteitä, kun Justus Kainulainen iski Oilersin 6-5 voittomaalin ajassa 58.39.

OLS sai otteluun mainion startin, kun se pääsi hyödyntämään Öljymiesten heikon avauskympin kahdella osumalla. Öljyvahti Joonas Kaltiainen esitti läpi ottelun upeita torjuntoja, ja ilman avauserän alkupuoliskon tärkeitä koppeja olisi Oilersilla ollut vielä hieman vaikeampi ilta edessään.

Öljymiehet heräsi kuitenkin otteluun kahden takaiskumaalin jälkeen ja onnistui avauserässä vielä kolmella osumalla. Se ei kantanut pitkälle, sillä toisen erän alkuun oululaiset iskivät uuden vaihteen silmään ja pöllyttivät Oilers-maalia kolmesti kolmen minuutin aikana.

Sylvester Raikamo kavensi upealla laukauksella OLS:n johtoasemaa vielä ennen päätöserää. Raikamon illan toinen osuma syntyi Markus Markkolan syötöstä, joka oli Markkolalle 200. tehopiste Salibandyliigassa.

Päätöserän puolivälissä Raikamo pääsi pamauttamaan Öljymiehet tasoihin, jälleen Markkolan syötöstä. Tutkapari löysi ottelun aikana toisensa mukavasti, mikä antaa hyviä merkkejä tuleviin otteluihin.

OLS sai päätöskympillä luotua paikkoja, eikä kotijoukkueen osuma ollut kovin kaukana. Kaltiainen ja maalitolpat venyivät kuitenkin tällä kertaa pallon tielle, ja ajassa 58.39 Justus Kainulainen pääsi sutimaan maalin edestä voittomaalin Oilersille.

Oilers katkaisi värikkäässä ottelussa mukavalla taisteluilmeellä kolmen ottelun tappioputkensa. Otteluennakossa OLS:n vahvuuksia ennakoinut Kalle Keskitalo oli oikeassa, sillä kaukalossa nähtiin taisteleva ja periksiantamaton kotijoukkue. Niin nähtiin myös toisessa kenttäpäädyssä, sillä Oilers ei näyttänyt luovuttamisen merkkejä missään vaiheessa, ja tämä nälkä toi lopulta täyden pistepotin mukaan Espooseen.

- Ekassa erässä oltiin alussa vähä telineissä. Toisessa erässä hallittiin peliä, mutta kaveri vain teki hyvällä prosentilla omista paikoistaan, kolmannessa erässä kiristettiin vähän tempoa ja päästiin rinnalle ja ohi, Keskitalo kertoi ottelun jälkeen.

- Hyvä tunnelma jengissä, kun saatiin voitto plakkariin. Ehottomasti Raikamo oli illan öljymies, oli pirteellä pelipäällä ja sai siinä samalla hatullisen verran paukuteltua. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin, Keskitalo kertoo viimeiseksi.

Öljymiesten seuraava ottelu pelataan Tapiolan Urheiluhallilla tulevana perjantaina. Sarjanousija Sipoosta, eli ÅIF pääsee tutustumaan Oilersin kotikenttään ensimmäistä kertaa Salibandyliigassa. Liput otteluun myy Tiketti.fi!

Lehdistötilaisuus OLS - OILERS

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »