Vahva taistelu katkaisi tappioputken - Oilersille täysi pistepotti Oulusta

17.11.2019

Tasainen ottelu Oulun lauantai-illassa sai Oilersin kannalta onnellisen lopun, vaikka ottelu olisi voinut kääntyä myös OLS:lle. Väkevästi kotikaukalossaan esiintynyt OLS jäi lopulta ilman pisteitä, kun Justus Kainulainen iski Oilersin 6-5 voittomaalin ajassa 58.39.

OLS sai otteluun mainion startin, kun se pääsi hyödyntämään Öljymiesten heikon avauskympin kahdella osumalla. Öljyvahti Joonas Kaltiainen esitti läpi ottelun upeita torjuntoja, ja ilman avauserän alkupuoliskon tärkeitä koppeja olisi Oilersilla ollut vielä hieman vaikeampi ilta edessään.

Öljymiehet heräsi kuitenkin otteluun kahden takaiskumaalin jälkeen ja onnistui avauserässä vielä kolmella osumalla. Se ei kantanut pitkälle, sillä toisen erän alkuun oululaiset iskivät uuden vaihteen silmään ja pöllyttivät Oilers-maalia kolmesti kolmen minuutin aikana.

Sylvester Raikamo kavensi upealla laukauksella OLS:n johtoasemaa vielä ennen päätöserää. Raikamon illan toinen osuma syntyi Markus Markkolan syötöstä, joka oli Markkolalle 200. tehopiste Salibandyliigassa.

Päätöserän puolivälissä Raikamo pääsi pamauttamaan Öljymiehet tasoihin, jälleen Markkolan syötöstä. Tutkapari löysi ottelun aikana toisensa mukavasti, mikä antaa hyviä merkkejä tuleviin otteluihin.

OLS sai päätöskympillä luotua paikkoja, eikä kotijoukkueen osuma ollut kovin kaukana. Kaltiainen ja maalitolpat venyivät kuitenkin tällä kertaa pallon tielle, ja ajassa 58.39 Justus Kainulainen pääsi sutimaan maalin edestä voittomaalin Oilersille.

Oilers katkaisi värikkäässä ottelussa mukavalla taisteluilmeellä kolmen ottelun tappioputkensa. Otteluennakossa OLS:n vahvuuksia ennakoinut Kalle Keskitalo oli oikeassa, sillä kaukalossa nähtiin taisteleva ja periksiantamaton kotijoukkue. Niin nähtiin myös toisessa kenttäpäädyssä, sillä Oilers ei näyttänyt luovuttamisen merkkejä missään vaiheessa, ja tämä nälkä toi lopulta täyden pistepotin mukaan Espooseen.

- Ekassa erässä oltiin alussa vähä telineissä. Toisessa erässä hallittiin peliä, mutta kaveri vain teki hyvällä prosentilla omista paikoistaan, kolmannessa erässä kiristettiin vähän tempoa ja päästiin rinnalle ja ohi, Keskitalo kertoi ottelun jälkeen.

- Hyvä tunnelma jengissä, kun saatiin voitto plakkariin. Ehottomasti Raikamo oli illan öljymies, oli pirteellä pelipäällä ja sai siinä samalla hatullisen verran paukuteltua. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin, Keskitalo kertoo viimeiseksi.

Öljymiesten seuraava ottelu pelataan Tapiolan Urheiluhallilla tulevana perjantaina. Sarjanousija Sipoosta, eli ÅIF pääsee tutustumaan Oilersin kotikenttään ensimmäistä kertaa Salibandyliigassa. Liput otteluun myy Tiketti.fi!

Lehdistötilaisuus OLS - OILERS

26.03.2020Avoimet valmentajapaikat kaudelle 2020-21!
24.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NGAB-AKATEMIA
24.03.2020Oilers A-D-poikajoukkueet kaudella 2020-21
23.03.2020Oilers A-D tyttöjoukkueet kaudelle 2020-21
19.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NG05
19.03.2020A ja B-poikien edustusjoukkueet jatkavat akatemiamallia
15.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NG04
13.03.2020Tiedote: Seuran kaikki toiminta on keskeytetty maaliskuun loppuun asti
10.03.2020Öljypoikien uutiset: viikko 10
06.03.2020 18:28Tiedote: Esport Oilersille uusi logo ja visuaalinen ilme

Siirry arkistoon »