Kauden pisin vieraspelimatka edessä - Öljymiehet valmiina Ouluun

15.11.2019

 

Lyhyt maajoukkuetauko on nyt lusittu, joten edessä siintää Oilersin paluu liigakaukaloon. Kolme perättäistä tappiota kärsinyt Öljymiehistö pääsee tällä kertaa yrittämään paluuta voittokantaan Oulussa OLS:n vieraana. 

Tuleva vastustaja on kärsinyt kauden aikana rökäletappiota, mutta onnistunut myös nappaamaan neljä voittoa yhdeksästä ottelusta. OLS:n täydet pistepotit ovat tulleet Steelersin, Tiikerien, LASBin sekä Welhojen kustannuksella. Runkosarjan kaikki viisi tappiota oululaiset ovat kärsineet top 8 -joukkueille.

OLS:n juniori-ikäluokat läpi pelannut Kalle Keskitalo on yksi kolmesta Öljymiehestä, jotka ovat saaneet salibandyoppinsa Oulussa, juurikin OLS:n paidassa. Keskitalon lisäksi öljypakit Matias Veikkola ja Antti Suomela pääsevät lauantain liigaottelussa tuttuun kaupunkiin.

- Hyvällä fiiliksellä lauantaina Oulua kohti lähetään matkustaan poikain kans. Kyllähän OLS:n kohtaamista joka kausi aina eniten odottaa, perhettä ja kavereita katsomossa, niin kyllähän se tuntuu siltä kuin ois ekstra kotipeli. Ootan reissusta kolmea pistettä jengille, ja jos sitä sais ite vaikka kauden avauskihautuksen tehtyä, Keskitalo pohtii tulevaa kamppailua.

Keskitalo on tyytyväinen Oilersin tekemiseen lyhyen maajoukkuetauon aikana. Harjoituksissa on ollut puolustajan mukaan hyvä meininki ja tulevaa kamppailua joukkueessa odotetaan innolla, vaikka edessä onkin kauden pisin vieraspelimatka.

- Breikin aikana reenattiin kovaa, tehtiin vähän testejä, pikku kolhut hoidettiin kuntoon ja vietiin omaa peliä eteenpäin.

- Pitkällä vierasreissulla lentää varmaan melko kuivaa läppää, katellaan sarjoja, nukutaan, syödään, muutama jaloittelutauko varmasti matkalta myös löytyy, niin pysyy jalat raikkaina. Itse yleensä tykkään ottaa mahollisimman rennosti ja lähempänä Oulua varmaan sihautan yhen Nocco-juoman huiviin, nii sen jälkee rupee olee jo melko valmis peliin.

Öljymiesten joukkueesta löytyy kyllä laatua riittämiin, mutta peli-ilme ei ole viimeisissä otteluissa ollut parhaimmillaan. Tästä seurauksena joukkue on kärsinyt tappiot Tiikereille, Happeelle ja EräViikingeille. Lauantain vastustaja OLS on työteliäs, kurinalainen ja tunnettu kovasta asenteesta, joten helpolla espoolaiset eivät tule tälläkään kertaa pääsemään, jos asenne ja terävyys ei ole kohdillaan jokaisella kentän osa-alueella.

- Otetaan pallonhallinta meille ja määritetään pelitempo, niin uskon että hyvä tulee. Puolustuspeliä ollaan parannettu alkukaudesta ja sen teeman täytyy jatkua. Maalipaikkoja meillä on myös ollut ihan kivasti, mutta siihen vielä semmoista pientä tiikerinsilmää ja röyhkeyttä, ja paikoista kun saadaan onnistumisia niin saadaan siihenkin tarvittava rentous, niin uskon että tämä johtaa pitkälle.

Lopuksi Keskitalo nostaa vähemmän yllättäen kaksi tiettyä Öljymiestä seurattavaksi tulevaan kamppailuun.

- Veikkola ja Suomela, pojat myös pelanneet pitkään Oulussa. Perhettä ja kavereita katsomossa, niin eiköhän pojat muutamat maalit mieheen paina.

OLS - Oilers

LA 16.11. kello 18.00

Ruutu +

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »