Öljypoikien uutiset: viikko 45

04.11.2019

NGA 8 - 6 EräViikingit (1-2, 1-2, 6-2)

- Peliin lähtö ei sujunut toivotulla tavalla ja vihulainen karkasi nopeasti 0-2 johtoon. Erän loppua kohden parannettiin omaa pelaamista ja tauolle siirryttiin kaverin maalin johdossa. Toisessa erässä otettiin pelinhallinta selkeästi meille, mutta maalinteossa onnistui vihulainen kahdesti meidän yhtä maalia vastaan. Kolmannen erän alkuun vihulainen karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta pian tämän jälkeen saatiin ketsuppipullo kunnolla auki ja lopulta meille ansaittu voitto 8-6 lukemin. Viimeistelyyn jäi valtavasti parannettavaa ja suurelta osin tästä syystä jouduttiin olemaan lähes koko peli jahtaajan asemassa. Pelissä oli paljon hyviä elementtejä, joista halutaan ammentaa kohti tulevia koitoksia, kertoo päävalmentaja Aleksi Lammi.

Tilastot

SPV 13 - 6 NGA (4-1, 3-4, 6-1)

- Sunnuntain aikaisessa vieraspelissä vastaan asettui sarjan suurin ennakkosuosikki SPV. Pystyimme haastamaan kaverin mainiosti 55 minuutin ajan. Lopussa meidän avatessa omaa pakettia ja hakiessa pienellä riskillä kavennusmaaleja, kaveri sitten latoi rumat lukemat. Vaikka loppulukemat olivat tylyt, olen tyytyväinen miten pystyimme vihulaisen haastamaan. Jälleen kerran pienet nukahdukset puolustuspäässä maksoivat paljon hintaa eikä maalintekoon löytynyt riittävää rentoutta ja sopivaa päättäväisyyttä. Kaverille ansaittu voitto ja meille runsaasti oppia mukaan, jatkaa Lammi.

Tilastot

NG04 6 - 9 Indians (2-3, 1-2, 3-4)

- Indiansia vastaan lähdettiin parantamaan omaa pallollista pelaamista maltin kautta; ratkaisupaikoille ei ole pakko päästä heti kun ylitetään keskiviiva, varsinkaan alivoimaisena. Tässä onnistuimmekin ottelun alkupuolella melko hyvin ja loimme kiitettävän määrän maalipaikkoja, mutta emme kuitenkaan saaneet näistä paikoista sisään tarpeeksi hyvällä prosentilla. Sen sijaan vastustaja näytti viimeistelyn mallia kaikessa murhaavuudessaan. Lopussa pyrimme aktivoimaan peliä ja näin estämään vastustajan hitaan pelinrakentelun menemällä kiinni päätylankusta. Kaveri kuitenkin pääsi pariin kertaan luikahtamaan paineen alta maalintekoon ja me emme vastaavasti omista riistoistamme onnistuneet, joten kiri jäi tällä kertaa vaisuksi, kertasi päävalmentaja Eero Uppala.

Tilastot

NG05-pojilla oli viime viikonloppuna edessään viimeiset turnausvaiheen ottelut. Seuraavaksi joukkueet on jaettu kahteen lohkoon joista Oilers pelaa A-lohkossa. Turnausvaiheen aikana kerrytetyt 9 pistettä jäävät talteen kun siirrytään lohkovaiheeseen.

NG05 5 - 5 Ilves (2-2, 1-3, 2-0)

- Vaikka pojat olivat hyvin latautuneita otteluun bussimatkan jäljiltä reilun kahden minuutin pelin jälkeen taululla paloivat lukemat 2-0 tamperelaisille.Heikosta alusta huolimatta joukkue ei menettänyt uskoa omaan tekemiseen. Kolmannen erän puolivälissä Ilves nakutti 5-3 johtomaalin, mutta hyvällä loppukirillä joukkue onnistui tasoittamaan ottelun 20 sekuntia ennen loppua ja pisteet jakoon. Jatkossakin pitää muistaa, että ottelut on pelattu vasta kun summeri soi viimeisen kerran, kertasi valmentaja Robert Koskenniemi.

Tilastot

O2JKL/MuurY 12 - 4 NG05 (5-2, 6-1, 1-1)

- Toisen ottelun alku paineltiin tasaisissa merkeissä ja ensimmäisen erän lukemat olivat 3-2 vastustajalle. Fyysisen ottelun toinen erä oli öljypojille synkkä ja erävoitto vastustajalle 7-1. Viimeiseen erään saatiin vielä taistelutahtoa kerättyä, vaikka erävoitto menikin vastustajalle 2-1. Saatiin taas oppia omasta pelistä ja löydettiin kehityskohteita. Työnteko jatkuu arjessa ja viikonlopun peleistä saatiin tärkeää oppia, Koskenniemi jatkaa.

Tilastot

Seuraavat ottelut:

La 9.11. klo 15:30 NG04 - PSS, Esport Areena

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »