Öljymiehet ja EräViikingit pelaavat lauantaina tuplapanoksesta

30.10.2019

Tapiolan Urheiluhallissa nähdään lauantaina alkuillasta kova vääntö, kun Oilersin ja EräViikinkien välisessä pääkaupunkiseudun derbyssä on tuplapanos. Sarjataulukossa tasapisteissä toisiinsa nojailevat Öljymiehet ja EräViikingit ratkovat ottelussa runkosarjapisteiden lisäksi Suomen Cupin jatkopaikan. 

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun tappio allaan. Oilersilla tappioita on jo kaksi peräkkäin, mutta öljypakki Jesperi Lindforsin mukaan Öljymiehet tutkailivat alkuviikosta omaa peliään videoiden muodossa ja etsivät kehityskohteita tulevaan otteluun. 

- Katsottiin joukkueen kanssa yhdessä ekat viisi peliä pakettiin. Maaleja oltiin onnistuttu tekemään ihan hyvin, mutta omissa on soinut liian paljon, Lindfors tiivistää.

Öljymiesten ottelut ovat olleet tällä kaudella maalien muodossa melko tasaisia. Suurimmillaan tappio ja voitto on tullut neljän maalin erolla, mikä ei ole salibandyssa suuri luku. Edellisessä ottelussa Happee kiri vasta päätöserässä voittoon, eikä Oilers pystynyt toteuttamaan omaa peliään pelikurin lopahtaessa.

- Happee-pelissä pelattiin 40 minuuttia ihan hyvää puolustuspelii, mutta kun kaveri pääsi parin maalin johtoo, niin meiltä loppui maltti hieman kesken, Lindfors pohtii vielä edellistä matsia. 

EräViikingit on kerännyt sarjapisteitä yhtä paljon kuin Oilers ja se löytyy yhden pykälän verran huonommalla maalierolla Oilersin alapuolelta sarjataulukosta. Kauden kaksi tappiota se on kärsinyt Classicille sekä viime ottelussa Nokian Krp:lle. EräViikingit on tosin osoittanut heti alkukaudesta vaarallisuutensa, sillä se on napannut mukaansa täydet pisteet SPV:n ja TPS:n kotiareenoilta.

Lauantaina Tapiolassa tullaan näkemään viihdyttävä ottelu, kun kaksi huippujoukkuetta astelevat askiin tuplapanoksen merkeissä. Illan voittaja etenee myös Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle, johon Oilers ei ole pystynyt uusitun Cup-muodon aikana. Kotiyleisöä viihdyttää pelaajien lisäksi RTL Music, jonka nuoret rap-artistit esiintyvät ottelun erätauoilla. Tunnelmaa ottelusta ei siis tule puuttumaan. Upeaa fiilistä odottaa myös Lindfors, joka ainakin jollain tasolla lupaa joukkueelta kasvojen pesua Tiikerit-kotiottelun jäljiltä. 

- Kotiyleisön edessä on aina mahtava pelata. Viime kotipeli oli joukkueelta surkea esitys ja sellainen ei tule toistumaan. Kentällä nähdään varmasti näytöntahtoinen joukkue meidän osalta.

Lopuksi Lindfors nostaa vielä yhden Öljymiehen seurattavaksi tulevaan kamppailuun.

- Antti Suomela, liigan yks laadukkaimmista lämäreistä. Vielä toistaseksi on sitä säästellyt, mutta voi olla, että nyt Tapiolassa se nähdään.

 

OILERS – ERÄVIIKINGIT 

LAUANTAINA 17.00

TAPIOLAN URHEILUHALLI

+

RTL MUSIC ERÄTAUKOSHOW

LIPUT ENNAKKOON: TIKETTI.FI

26.03.2020Avoimet valmentajapaikat kaudelle 2020-21!
24.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NGAB-AKATEMIA
24.03.2020Oilers A-D-poikajoukkueet kaudella 2020-21
23.03.2020Oilers A-D tyttöjoukkueet kaudelle 2020-21
19.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NG05
19.03.2020A ja B-poikien edustusjoukkueet jatkavat akatemiamallia
15.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NG04
13.03.2020Tiedote: Seuran kaikki toiminta on keskeytetty maaliskuun loppuun asti
10.03.2020Öljypoikien uutiset: viikko 10
06.03.2020 18:28Tiedote: Esport Oilersille uusi logo ja visuaalinen ilme

Siirry arkistoon »