Antti Aarnio edustaa Öljymiehiä loppukauden sopimuksella - debyytti edessä tänä iltana

18.10.2019

Hyökkääjä Antti Aarnio on allekirjoittanut Oilersin kanssa loppukauden sopimuksen ja pukee tämän illan kotiottelussa Oilers-paidan päälle ensimmäistä kertaa. Aarnio on harjoitellut Öljymiesten vahvuudessa muutaman kuukauden ja jatkaa nyt Espoossa kauden loppuun asti.

Aarnio debytoi Salibandyliigassa kaudella 2013-14 Tapanilan Erän pelipaidassa, josta matka jatkui Espooseen ja Westend Indiansiin kaudeksi 2016-17. 24-vuotias hyökkääjä on edustanut kaksi edellistä kautta Hämeenlinnan Steelersiä ja liittyy nyt täksi kaudeksi Öljymiesten matkaan.

- Viime kaudesta jäi itselleni hieman jopa pettynyt olo, joten mietin mitä todella haluan tehdä urheilun sekä muiden asioiden suhteen. Kesällä oli todella makeeta tehdä asioita hieman eri lailla, kuin miten olen edelliset kuusi vuotta tehnyt. Eräänä perjantaina valmentaja Jussi Sihvonen soitti ja kysyi, että millanen fiilis mulla on ja löytyykö vielä paloa palata liigakentille. Silloin totesin, että nyt tää mahdollisuus on mulle tarjottu tarjottimella. Kerroin, että olen messissä ja sunnuntaina Heikki Luukkonen soitti ja kysyi samoja asioita mitä Jussi oli aiemmin kysellyt.

Aarnio oli Öljymiesten mukana ensimmäistä kertaa Latvian Open -turnauksessa. Neljässä ottelussa syntyi yksi maali ja valinta kertaalleen ottelun parhaaksi pelaajaksi. Turnauksen jälkeen Aarnio liittyi täyspäiväisesti Öljymiesten harjoitusvahvuuteen.

- Sain mahdollisuuden lähteä jengin mukaan Latvian-turnaukseen kahden päivän varoitusajalla. Turnauksen jälkeen olin todella tyytyväinen, miten hyvin sain hoidettua sen alusta loppuun ja sen jälkeen olen ollut joukkueen vahvuudessa mukana tähän päivään asti.

- Seurassa olen viihtynyt todella hyvin. Kilpailu on täällä kovaa ja treenataan kovaa, josta olen tykännyt. Jokainen henkilö tässä seurassa on aivan huikea, ei mitään valittamista. Kyllä täällä myös ison peukun saa pelaajien lisäksi kaikki muut toimihenkilöt. Täällä tehdään myös paljon sen eteen, että on mahdollisuus menestyä sekä yksilönä että seurana, mikä on ollut itselleni todella tärkeää.

Oikealta puolelta ampuva hyökkääjä on päävalmentaja Heikki Luukkoselle tuttu pelimies jo poikien maajoukkueesta. Luukkonen kehuu Aarnion tekemistä Öljymiesten arjessa ja kertoo, että joukkue saa Aarniosta oivan lisän kokoonpanoon. 

- Antti on minulle tuttu pelaaja jo poikien maajoukkueesta. Lajitaidot ja fyysiset ominaisuudet ovat huipputasolla - liigakausiakin on jo jokunen vyöllä. Ajoittaisista väläyttelyistä huolimatta lopullinen läpimurto on vielä tekemättä. Antti on treenaillut jengin mukana jo parisen kuukautta ja ansainnut nousujohteisella tekemisellä näyttöpaikan. Hän tuo joukkueeseen leveyttä ja lisää kilpailua. Uskon, että määrätietoisella duunilla ja kärsivällisyydellä Antti saa parhaat puolensa näkyviin kentällä tuoden ryhmään lisää pelirohkeutta ja juonikkuutta.

Aarnio kertoo itsekin, että haluaa kehittyä Espoossa kokonaisvaltaisesti paremmaksi pelaajaksi ja vakiinnuttaa pelipaikan omilla näytöillä. Jos palikat loksahtavat kohdilleen, hän odottaa itseltään läpimurtoa tällä kaudella. Ensimmäinen näytönpaikka on edessä tänään perjantaina, kun Oilers ja Tiikerit kohtaavat Tapiolassa, ja Aarnio debytoi Öljymiesten riveissä Salibandyliigassa.

- Fiilis on todella latautunut. Oon päässyt treenaamaan jälleen säännöllisesti ja treenaamisen taso on ollut koko ajan nousujohteista. Tänään se päivä koittaa uudessa seurassa uusissa väreissä! Kun saan vaihtoja alle, annan kaikkeni ja pyrin heiluttamaan maaliverkkoja ainakin kerran, Aarnio kertoo lopuksi.

 


Oilers – Tiikerit

18.30 Tapiolan Urheiluhalli

Liput ennakkoon: Tiketti.fi

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »