Öljymiehet hakee voittoputkelle jatkoa perjantaina kotikaukalossa

15.10.2019

Entisillä Oilers-pelaajilla lastattu Tikkurilan Tiikerit saapuu Öljymiesten vieraaksi perjantaina. Ensimmäistä Salibandyliiga-kauttaan pelaava Tiikerit ei ole vielä päässyt liigassa voiton makuun.

Sarjataulukon viimeistää sijaa pitävä sarjanousija ei ole vielä onnistunut nappaamaan voittoa alkukauden viidestä ensimmäisestä ottelusta. Tiikerien ainoa sarjapiste tuli kauden toisessa ottelussa, kun toinen sarjanousija ÅIF nappasi voiton rangaistuslaukauskilpailusta. 

Tiikereiden riveistä löytyy mukavasti entisiä Oilers-pelaajia, jotka olivat viime kaudella mukana voittamassa Oilers NGA:lle Suomen mestaruuden. Toni Rintala johdattaa joukkueen ykkösvitjaa, ja Nemo Sipilä aloittanee maalinsuulla myös perjantaina. Christian Remes, Yannick Lindroos ja Robert Tarkkanen kuuluvat myös vakiokokoonpanoon, joten Tapiolan Urheiluhallin kaukalossa nähdään monta tuttua pelimiestä.

Öljymiehet lähtee otteluun puhtaalla pelillä, kun neljästä ensimmäisestä ottelusta kasassa on täydet pistepotit. Joukkue on esittänyt hienoa syysvirettä, ja varsinkin joukkueen ykkösketju on ollut runkosarjan alussa liekeissä. Taitavat pelimiehet Markus Markkola sekä Justus ja Rasmus Kainulainen on lyöty samaan kenttään, jonka alapuolella operoivat Antti Suomela ja Matias Veikkola.

Neljässä pelissä kymmenen tehopistettä iskenyt Rasmus Kainulainen on sitä mieltä, että Öljymiehet on esittänyt hyvää joukkuepeliä ja iskenyt tarvittavat maalit otteluissa, vaikka paikkoja olisi ollut suurempaakin maalimäärään. Kainulaisen mielestä henkilökohtaisessa ja viisikon pelissä on vielä hiottavaa, mutta se on mennyt koko ajan parempaan päin.

- Ihan hyvää pöhinää ollut ekoissa peleissä iteltä ja viisikolta, maaleja olis voitu tehdä enemmän ja omissa on kolissut vähän liikaa. Kyllähän toi aika tuhman kuulonen, -näkönen ja -tuntunen kenttä on millä saadaan operoida, nii kyllä siinä pitääki pörssejä nakutella, Kainulainen mainitsee.

Illan vastustaja ei ole Kainulaiselle tai kovinkaan monelle muulle Öljymiehelle entuudestaan tuttu, sillä Oilers ja Tiikerit kohtaavat Salibandyliigassa ensimmäistä kertaa. Kainulaisella on kuitenkin pieni aavistus siitä, millainen joukkue saapuu perjantaina vieraaksi.

- Nuori ja nälkänen jengi vastassa, mut meillä on nälkäisempi eli pisteet jää Tapiolaan.

Lopuksi Kainulainen toivottaa yleisön tervetulleeksi hurraamaan ja kertoo, että Steelers-ottelussa viime hetkillä voittomaalin iskenyt Matias Veikkola kannattaa ottaa seurantaan myös tulevaan otteluun.

- Veikkola kannattaa ottaa silmätikuks, painaa hatullisen perjantaina!

 

Oilers – Tiikerit

pe 18.10 klo 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

Liput ennakkoon: Tiketti.fi

 

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »