Öljymiehet hakee voittoputkelle jatkoa perjantaina kotikaukalossa

15.10.2019

Entisillä Oilers-pelaajilla lastattu Tikkurilan Tiikerit saapuu Öljymiesten vieraaksi perjantaina. Ensimmäistä Salibandyliiga-kauttaan pelaava Tiikerit ei ole vielä päässyt liigassa voiton makuun.

Sarjataulukon viimeistää sijaa pitävä sarjanousija ei ole vielä onnistunut nappaamaan voittoa alkukauden viidestä ensimmäisestä ottelusta. Tiikerien ainoa sarjapiste tuli kauden toisessa ottelussa, kun toinen sarjanousija ÅIF nappasi voiton rangaistuslaukauskilpailusta. 

Tiikereiden riveistä löytyy mukavasti entisiä Oilers-pelaajia, jotka olivat viime kaudella mukana voittamassa Oilers NGA:lle Suomen mestaruuden. Toni Rintala johdattaa joukkueen ykkösvitjaa, ja Nemo Sipilä aloittanee maalinsuulla myös perjantaina. Christian Remes, Yannick Lindroos ja Robert Tarkkanen kuuluvat myös vakiokokoonpanoon, joten Tapiolan Urheiluhallin kaukalossa nähdään monta tuttua pelimiestä.

Öljymiehet lähtee otteluun puhtaalla pelillä, kun neljästä ensimmäisestä ottelusta kasassa on täydet pistepotit. Joukkue on esittänyt hienoa syysvirettä, ja varsinkin joukkueen ykkösketju on ollut runkosarjan alussa liekeissä. Taitavat pelimiehet Markus Markkola sekä Justus ja Rasmus Kainulainen on lyöty samaan kenttään, jonka alapuolella operoivat Antti Suomela ja Matias Veikkola.

Neljässä pelissä kymmenen tehopistettä iskenyt Rasmus Kainulainen on sitä mieltä, että Öljymiehet on esittänyt hyvää joukkuepeliä ja iskenyt tarvittavat maalit otteluissa, vaikka paikkoja olisi ollut suurempaakin maalimäärään. Kainulaisen mielestä henkilökohtaisessa ja viisikon pelissä on vielä hiottavaa, mutta se on mennyt koko ajan parempaan päin.

- Ihan hyvää pöhinää ollut ekoissa peleissä iteltä ja viisikolta, maaleja olis voitu tehdä enemmän ja omissa on kolissut vähän liikaa. Kyllähän toi aika tuhman kuulonen, -näkönen ja -tuntunen kenttä on millä saadaan operoida, nii kyllä siinä pitääki pörssejä nakutella, Kainulainen mainitsee.

Illan vastustaja ei ole Kainulaiselle tai kovinkaan monelle muulle Öljymiehelle entuudestaan tuttu, sillä Oilers ja Tiikerit kohtaavat Salibandyliigassa ensimmäistä kertaa. Kainulaisella on kuitenkin pieni aavistus siitä, millainen joukkue saapuu perjantaina vieraaksi.

- Nuori ja nälkänen jengi vastassa, mut meillä on nälkäisempi eli pisteet jää Tapiolaan.

Lopuksi Kainulainen toivottaa yleisön tervetulleeksi hurraamaan ja kertoo, että Steelers-ottelussa viime hetkillä voittomaalin iskenyt Matias Veikkola kannattaa ottaa seurantaan myös tulevaan otteluun.

- Veikkola kannattaa ottaa silmätikuks, painaa hatullisen perjantaina!

 

Oilers – Tiikerit

pe 18.10 klo 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

Liput ennakkoon: Tiketti.fi

 

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »