Makoisa vierasvoitto jatkoi Öljymiesten voittoputkea

10.10.2019

Öljymiesten vierasmatka Hämeenlinnaan päättyi maukkaaseen voittoon ottelun viime hetkillä. Öljypakki Matias Veikkolan iskemä voittomaali syntyi kaksi minuuttia ennen peliajan loppua ja vain 14 sekuntia Steelersin ilman maalivahtia tekemän tasoitusosuman jälkeen.

Hyvällä vireellä otteluun lähtenyt Steelers nappasi avauserässä 3-1 johtoaseman, mutta Oilers kiri rinnalle ja ohi toisen erän puolivälissä. Kotijoukkueen toisen erän jäähyilyt kostautuivat, sillä Öljymiehet rokotti sataprosenttisesti ylivoimalla. Sylvester Raikamo iski tutulta paikalta kahdesti ja Justus Kainulainen maalin edestä.

Päätöserässä Steelers haki kavennusosumia Oilersin kahden maalin johtoon ja onnistui kampeamaan itsensä vielä otteluun mukaan tasoitusosumalla ajassa 57.52. Huiman ottelun pelannut Nico Jonaeson iski illan toisen osumansa ja neljännen tehopisteen tarkalla laukauksella. Öljymiesten ykkösviisikko kävi kuitenkin hakemassa täydet pisteet Espooseen seuraavassa vaihdossa, kun vain 14 sekuntia tasoitusosuman jälkeen Matias Veikkola löytyi vapaana Steelers-maalin takatolpalta ja iski illan toisella osumallaan voittomaaliin.

Kokonaisuudessaan Oilers hallitsi peliä pallolla, mutta Steelersin vastaiskut Jonaesonin johdolla olivat myrkkyä. Niko Nordström pelasi maalilla kauden ensimmäisen ottelunsa hyvin ja otti usean huipputorjunnan Steelersin hakiessa kavennusosumia. Kolme tehopistettä napannut Rasmus Kainulainen palkittiin Oilersin parhaana pelaajana.

Öljymiehiä ottelussa kipparoinut Jesperi Lindfors kertoi ottelun jälkeen, että ryhmä sai ottelusta paljon oppimateriaalia tulevaisuutta ajatellen.

- Ihan ok fiilis. Tärkeät kolme pistettä ja paljon oppimateriaalia saatiin tulevia pelei varten. Pelin sisällä oli paljon hyviä asioita, mutta myös paljon kehitettäviä hommia. Hallittiin peliä pallolla ja maalipaikoissa jäi parannettavaa. Kaveri iski käännöissä kovalla prosentilla vastaan. Vielä pitää olla fiksumpi pallon kanssa ja sitä kautta pitää vihut poissa pahimmista vastaiskuista, Lindfors perkasi ottelua.

Öljymiesten seuraava ottelu pelataan perjantaina 18.10, kun sarjanousija Tikkurilan Tiikerit saapuu Tapiolan Urheiluhallille vieraaksi. Edessä on nyt reilu viikon mittainen tauko peleistä, mutta harjoituksissa tulee hiki virtaamaan entistä kovemmin. 

- Reenataa kovaa ja kehitetää omaa prossessia eteenpäin. Vähitellen aletaan kääntää katseita tulevaa vastustajaa kohti, Lindfors kertoi lopuksi.

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »