Öljymiehet ja Teräsmiehet mittaavat paremmuuden keskiviikkona

08.10.2019

Oilers vierailee keskiviikkona Hämeenlinnassa Steelersin vieraana. Kotijoukkue Steelers on kärsinyt voitokkaan runkosarjan avauspelin jälkeen kolme perättäistä tappiota. Oilers lähtee otteluun edelleen tappioitta, kun viime ottelussa Nokian Krp kaatui lukemin 9-7.

Nokian Krp -ottelussa nähtiin maaleja tasaiseen tahtiin. Öljymiesten ottelun alku ei ollut paras, mutta kokonaisuudessaan peliesitys kantoi lopulta täyteen pistepottiin.

- Sekava peli ja vähän nihkee startti, mutta ihan hyvin saatiin maalipaikkoja luotua. Toisessa erässä oltais voitu tehdä ylivoimalla muutama enemmänkin, mutta hyvä että kävi näin. Maltettiin pitää palloa ja tossa ottelun lopussa varsinkin enemmän, vielä kun saadaan oma pää pidettyä tiiviinä niin iha hyvä, öljypakki Antti Suomela summaa edellisen ottelun.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen Oilers löytyy runkosarjan sarjataulukosta toiselta sijalta. Myös Classic ja kaksi ottelua pelannut SPV jatkavat puhtaalla pelillä.

- Hyvää tekemistä ollut kolmessa ekassa pelissä, rutiinitaso noussut koko joukkueella ja ollaan oltu otteluissa mukana ja vähän jopa niskan päällä. Hyvä fiilis ollut pelata jatkuvasti, hyvä meininki treeneissä ja sieltä se lähteekin, Suomela jatkaa.

Suomela on pelannut alkukauden Matias Veikkolan parina Oilersin kakkosvitjan alla, jossa hyökkäyskolmikko Justus ja Rasmus Kainulainen sekä Markus Markkola ovat vastanneet suurimmasta osasta Oilersin maaleista.

- Hyvin on lähtenyt kausi käyntiin meidänkin kentällä. Saadaan luotua paljon paikkoja hyökkäyspäässä. Vielä kun saataisiin vähän malttia mukaan, niin peli sujuisi entistä paremmin.

Öljymiesten uusi haaste löytyy keskiviikkona Hämeenlinnasta, jossa "Teräsmiehet" palaa kotiyleisönsä eteen kolmen vierasottelun jälkeen. Nuorentunut Steelers menetti muutaman laatupelaajan kesällä, mutta Nico Jonaesonin kipparoima teräslauma on suoraviivainen, eikä se tule olemaan helppo vastustaja. Maalintekotaitoa joukkueesta löytyy edelleen, vaikka Ville Lastikka suuntasi täksi kaudeksi Tampereelle. Joukkueen tolppien välistä poistui laatua Santtu Pohjosen suunnattua LASB:iin, mutta Pasi Järvinen ja Kaapo Kettunen muodostavat hyvän kaksikon hämeenlinnalaisten maalilla.

Tulevaan otteluun Oilers hakee terävämpää ensimmäistä erää sekä voittoputken jatkumista. Maaliverkot ovat soineet vastustajan päässä mukavaan tahtiin ja samaa on toivottavasti luvassa myös keskiviikkona.

- Ollaan saatu hyvin onnistumisia näin alkukauteen ja pidettyä oma peli aika hyvin kasassa. Molemmissa kotipeleissä ekat erät on lähteny vähän huonosti liikkeelle, niin nyt olisi hyvä lähtä hakemaan parempaa starttia. Steelersillä on tosi nuori joukkue, jolla on varmasti tahtoa lähtä hakemaan voittoa pelistä, Suomela ennakoi tulevaa ottelua.

Yksi mainio pilkahdus Oilersin alkukauden peleissä on ollut vikkelä työmyyrä Santeri Lindfors, joka on iskenyt kolmeen peliin viisi pistettä.

- Santeri Lindforsia kannattaa kyllä ehottomasti seurata, oli viime pelissä kovassa iskussa niin eiköhän sama tahti jatku, Suomela vinkkaa lopuksi.

Ottelu suorana: Veikkaus TV

Steelers - Oilers

ke 9.10.2019

18.30 / Elenia Areena

 

 

 

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »