Tappiottomat Oilers ja Nokian Krp kaukalossa perjantaina

03.10.2019

Alkukaudesta pelkästään täysiä pistepotteja keränneet Oilers ja Nokian Krp yrittävät jatkaa voittoputkiaan perjantai-iltana Tapiolan Urheiluhallissa.

Toissakauden pronssijoukkue Nokian Krp on aloittanut kautensa väkevästi. Se on kerännyt kaikista kolmesta ensimmäisestä ottelusta voitot, ja joukkueen ykköstykki Henri Johansson on merkannut kyseisissä kamppailuissa yhteensä 11 tehopistettä.

”Näätien” ykkösketju Johansson – Vili Liponen – Joona Rantala on tähtiluokkaa, mutta leveyttä löytyy myös kahdesta muusta ketjusta. Kokonaisuudessaan Tapiolaan vieraaksi saapuu tulivoimainen joukkue, jonka osoittaa 24 maalia kolmeen otteluun.

- Krp:llä on kolme tosi hyvää hyökkäyskenttää. Erityisesti huikeassa vireessä olevan Mikko Laakson johtama kenttä täytyy pitää pois maalipaikoilta, Riku Holopainen vinkkaa tulevaan otteluun.

Oilers jatkaa kahden pelatun ottelun jälkeen myös voittojen tiellä. Holopainen tietää, että Öljymiehet eivät ole olleet vielä parhaalla tasolla ja perjantaina voittoon tarvitaan pienoinen tason nosto edellisistä otteluista. Myös puolustuspelin on oltava rautaisessa kunnossa, jotta nokialaiset eivät pääse vahvuusalueelleen hyökkäyspäähän.

- Parissa ekassa pelissä ollaan oltu hiukan kärsimättömiä ja tehty asiat itsellemme vaikeammaksi. Positiivisena se et ollaan saatu luotua hyvin maalipaikkoja ja kairattua kaks voittoa kahesta pelistä. Kotipeliin lähtee aina hyvillä fiiliksillä, viime viikolla oli upea fiilis hallissa. Jatketaan siitä, pidetään hauskaa ja otetaan voitto matsista.

Yksi alkukaudesta säväyttänyt pelaaja on 17-vuotias Aaro Kuusela, joka on tarjonnut ennakkoluulotonta peliä Öljymiesten kolmannessa puolustusparissa. Myös Holopainen vinkkaa, että Kuusela kannattaa laittaa seurantaan perjantaina kotiottelussa.

- Aaro Kuusela, vahvat otteet jatkuvat ja ensimmäistä liigamaalia haetaan perjantaina.

 

OTTELUISÄNTÄ: PEKKA LAHTINEN LKV

LIPUT ENNAKKOON: TIKETTI.FI

krpsome.jpg

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »