Tappiottomat Oilers ja Nokian Krp kaukalossa perjantaina

03.10.2019

Alkukaudesta pelkästään täysiä pistepotteja keränneet Oilers ja Nokian Krp yrittävät jatkaa voittoputkiaan perjantai-iltana Tapiolan Urheiluhallissa.

Toissakauden pronssijoukkue Nokian Krp on aloittanut kautensa väkevästi. Se on kerännyt kaikista kolmesta ensimmäisestä ottelusta voitot, ja joukkueen ykköstykki Henri Johansson on merkannut kyseisissä kamppailuissa yhteensä 11 tehopistettä.

”Näätien” ykkösketju Johansson – Vili Liponen – Joona Rantala on tähtiluokkaa, mutta leveyttä löytyy myös kahdesta muusta ketjusta. Kokonaisuudessaan Tapiolaan vieraaksi saapuu tulivoimainen joukkue, jonka osoittaa 24 maalia kolmeen otteluun.

- Krp:llä on kolme tosi hyvää hyökkäyskenttää. Erityisesti huikeassa vireessä olevan Mikko Laakson johtama kenttä täytyy pitää pois maalipaikoilta, Riku Holopainen vinkkaa tulevaan otteluun.

Oilers jatkaa kahden pelatun ottelun jälkeen myös voittojen tiellä. Holopainen tietää, että Öljymiehet eivät ole olleet vielä parhaalla tasolla ja perjantaina voittoon tarvitaan pienoinen tason nosto edellisistä otteluista. Myös puolustuspelin on oltava rautaisessa kunnossa, jotta nokialaiset eivät pääse vahvuusalueelleen hyökkäyspäähän.

- Parissa ekassa pelissä ollaan oltu hiukan kärsimättömiä ja tehty asiat itsellemme vaikeammaksi. Positiivisena se et ollaan saatu luotua hyvin maalipaikkoja ja kairattua kaks voittoa kahesta pelistä. Kotipeliin lähtee aina hyvillä fiiliksillä, viime viikolla oli upea fiilis hallissa. Jatketaan siitä, pidetään hauskaa ja otetaan voitto matsista.

Yksi alkukaudesta säväyttänyt pelaaja on 17-vuotias Aaro Kuusela, joka on tarjonnut ennakkoluulotonta peliä Öljymiesten kolmannessa puolustusparissa. Myös Holopainen vinkkaa, että Kuusela kannattaa laittaa seurantaan perjantaina kotiottelussa.

- Aaro Kuusela, vahvat otteet jatkuvat ja ensimmäistä liigamaalia haetaan perjantaina.

 

OTTELUISÄNTÄ: PEKKA LAHTINEN LKV

LIPUT ENNAKKOON: TIKETTI.FI

krpsome.jpg

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »