Pekka Lahtinen LKV otteluisäntänä Nokian Krp -ottelussa

30.09.2019

Esport Oilersin yhteistyökumppani Pekka Lahtinen LKV toimii otteluisäntänä perjantain kotiottelussa, kun Öljymiehet ja Nokian Krp iskevät yhteen Tapiolan Urheiluhallissa.

Pekka Lahtinen LKV:n markkinointipäällikkö Jessica Perttunen kertoo, että yhteistyö Esport Oilersin kanssa on tuntunut erittäin luontevalta alusta asti paikallisuuden, hyvien arvojen ja heidän tekemän erittäin tärkeän nuorisotyön vuoksi.

- Haluamme tukea ja kannattaa seuraa, joka vaikuttaa suuresti erityisesti lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin ja muutenkin lisää lasten liikunnallisuutta. Yhteistyö Oilersin kanssa jatkuu nyt kolmatta vuotta ja toivomme sen jatkuvan myös tulevaisuudessakin.

Pekka Lahtinen LKV on vuonna 2013 perustettu kiinteistönvälitysliike, jonka perustukset on luonut Pekka Lahtinen kymmenien vuosien vankalla kokemuksella.

- Tiimimme koostuu viidestä timantinkovasta ammattilaisesta, jotka ovat valmiina täyttämään toiveesi elämäsi suurissa muutoskohdissa. Tarjoamme kiinteistönvälitystä pääasiassa Suur-Tapiolan alueella, mutta myös muualla Espoossa sekä Kauniaisissa, Helsingissä ja Vantaalla. Välitämme kaikenlaiset asunnot, kiinteistöt ja tontit tehokkaasti sekä ihmisläheisesti. Lisäksi kauttamme löydät upeita uudiskohteita Espoon parhaimmilta paikoilta.

Lopuksi Perttunen välittää yhteistyökumppanin terveiset Oilers-perheelle:

- Mahtavaa alkanutta kautta kaikille Oilersin joukkueille ja kannattajille! On ollut hienoa seurata eri joukkueiden menestymistä viime kaudella. Tehdään tästä kaudesta vähintään yhtä hyvä! Tulkaa sankoin joukoin mukaan kannustamaan aitoa espoolaista joukkuetta. Nähdään hallilla!

krpsome3.jpg

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »