Otteluraportti: Kotiavauksesta 8-4 voitto

29.09.2019

Lähes 900 katsojaa seurasi lauantai-iltana Tapiolan Urheiluhallilla Öljymiesten runkosarjan kotiavausta. Illan vastustaja SB Welhot pysyi Oilersin kintereillä aina ottelun puoliväliin asti, mutta tehokas toisen erän loppupuolisko siivitti Oilersin lopulta 8-4 voittoon.

Ottelun yksi käännekohdista tapahtui juurikin toisen erän loppupuolella. Ajassa 37.06 Justus Kainulainen iski Oilersin 4-2 johtoon, ja pelikellon näyttäessä 37.39 Matias Veikkola vei Öljymiehet jo melko turvalliseen 6-2 johtoasemaan. Nopeat kolme maalia puoleen minuuttiin toivatkin hieman vapautuneisuutta Oilersille ottelun loppuun asti. 

Illan kohokohta espoolaisyleisölle oli Perttu Pajukosken paluu Oilers-paitaan. Isot aplodit seisovalta kotiyleisöltä ennen ottelun alkua saanut Pajukoski pääsi peliin mukaan kolmannessa erässä. Konkari osoitti maalinteon taidon olevan edelleen tallella, kun totutun tarkka laukaus alakulmaan vei Oilersin jo viiden maalin karkumatkalle.

Justus Kainulainen vietti ottelussa kahden maalin iltaa. Kainulaisen mielestä voitto ei tullut parhaalla pelillä, mutta hän oli tyytyväinen että esitys riitti täyteen pistepottiin.

- Tärkeä voitto tietysti, aina hienoa päästä ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen. Tärkeät pisteet saatiin, vaikka ei tullut ihan parhaalla esityksellä. Pääasia on silti että voitettiin.

Öljymiesten pallollisessa pelissä olisi ajoittain voinut olla enemmän malttia, mutta tällä kertaa vastustaja ei yltänyt rankaisemaan virheistä.

- Ajoittain saatiin ihan hyviä pallollisia vaihtoja vastustajan päähän ja sitä kautta koitetaan lähteä jatkaa ja parantaa meidän peliä tuleviin matseihin. Mutta pallonmenetyksiä ei saisi tulla niin paljon.

Lauantai-iltaa ilahdutti runsaslukuinen Tapiolan Urheiluhalli. 874 katsojaa saivat nauttia hienoista suorituksista ja Oilersin runkosarjan toisesta perättäisestä voitosta. Seuraava ottelu on edessä ensi perjantaina, kun Nokian Krp vierailee Tapiolassa.

- Onhan tää ihan mahtavaa aina pelata kotiyleisön edessä, kun tietää että on aina iso meteli hallissa. Niin mikäs siinä, ihan huikeeta pelata, Kainulainen lähettää lopuksi kiitokset mahtavalle yleisölle.

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »