Otteluraportti: Kotiavauksesta 8-4 voitto

29.09.2019

Lähes 900 katsojaa seurasi lauantai-iltana Tapiolan Urheiluhallilla Öljymiesten runkosarjan kotiavausta. Illan vastustaja SB Welhot pysyi Oilersin kintereillä aina ottelun puoliväliin asti, mutta tehokas toisen erän loppupuolisko siivitti Oilersin lopulta 8-4 voittoon.

Ottelun yksi käännekohdista tapahtui juurikin toisen erän loppupuolella. Ajassa 37.06 Justus Kainulainen iski Oilersin 4-2 johtoon, ja pelikellon näyttäessä 37.39 Matias Veikkola vei Öljymiehet jo melko turvalliseen 6-2 johtoasemaan. Nopeat kolme maalia puoleen minuuttiin toivatkin hieman vapautuneisuutta Oilersille ottelun loppuun asti. 

Illan kohokohta espoolaisyleisölle oli Perttu Pajukosken paluu Oilers-paitaan. Isot aplodit seisovalta kotiyleisöltä ennen ottelun alkua saanut Pajukoski pääsi peliin mukaan kolmannessa erässä. Konkari osoitti maalinteon taidon olevan edelleen tallella, kun totutun tarkka laukaus alakulmaan vei Oilersin jo viiden maalin karkumatkalle.

Justus Kainulainen vietti ottelussa kahden maalin iltaa. Kainulaisen mielestä voitto ei tullut parhaalla pelillä, mutta hän oli tyytyväinen että esitys riitti täyteen pistepottiin.

- Tärkeä voitto tietysti, aina hienoa päästä ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen. Tärkeät pisteet saatiin, vaikka ei tullut ihan parhaalla esityksellä. Pääasia on silti että voitettiin.

Öljymiesten pallollisessa pelissä olisi ajoittain voinut olla enemmän malttia, mutta tällä kertaa vastustaja ei yltänyt rankaisemaan virheistä.

- Ajoittain saatiin ihan hyviä pallollisia vaihtoja vastustajan päähän ja sitä kautta koitetaan lähteä jatkaa ja parantaa meidän peliä tuleviin matseihin. Mutta pallonmenetyksiä ei saisi tulla niin paljon.

Lauantai-iltaa ilahdutti runsaslukuinen Tapiolan Urheiluhalli. 874 katsojaa saivat nauttia hienoista suorituksista ja Oilersin runkosarjan toisesta perättäisestä voitosta. Seuraava ottelu on edessä ensi perjantaina, kun Nokian Krp vierailee Tapiolassa.

- Onhan tää ihan mahtavaa aina pelata kotiyleisön edessä, kun tietää että on aina iso meteli hallissa. Niin mikäs siinä, ihan huikeeta pelata, Kainulainen lähettää lopuksi kiitokset mahtavalle yleisölle.

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »