Öljypoikien uutiset: harjoitusotteluiden jälkeen

29.09.2019

Alkusyksyn valmistautuminen tulevaan kauteen alkaa olla takanapäin. Jokainen NG-joukkue on pelannut harjoitusotteluita ja testannut peluutustaan ja pelaamistaan tulevaa SM-sarjakautta varten. NGA ja NGB on yhdistänyt harjoittelun osalta voimansa jo alkukesästä. Aleksi Lammi avasi meille joukkueiden kauteen valmistautumista.

- Koko kesä on painettu tosi hyvin töitä yhdessä ja pelaajat ovat ottaneet valtavan isoja askeleita tässä viimeisen neljän - viiden kuukauden aikana eteenpäin. Ensimmäinen koitos oli B-junioreiden SM-karsinnat ja ne hoidomme kunnialla läpi ja sieltä B-junioreille SM-sarjapaikka. NGA on pelannut tässä pre seasonilla kuusi harjoitusottelua ja tulokset ovat olleen varsin lupauksia herättäviä. Kauteen lähdetään nöyrin innokkain ja nälkäisin tunnelmin. On sanomattakin selvää että todella, todella nuori ryhmä NGA:lla kasassa joten haastajina lähdetään liikenteeseen. Pojat ovat kuitenkin osoittaneet ennakkoluulottomia merkkejä, joten rohkeasti ja ennakkoluulottomasti lähdetään vanhempia joukkueita haastamaan. Muuten meininki on ollut hyvä ja harjoituksissa on ollut hyvä pöhinä. Ison ja osaavan valmennustiimin myötä on jokaiselle pelaajalle saatu palautetta ja sitä kautta vietyä yksilöitä eteenpäin, joten siihen täytyy olla ehdottomasti tyytyväinen.

A-junioreiden kausi alkaa ensi lauantaina Tikkurilassa vieraspelillä ja B-junioreilla sunnuntaina kotona.

NG04 kahmasi menestystä jo omalla pre season kaudellaan voittaen jo toisen perättäisen kerran Turussa järjestetyn Mestareiden Cup -kutsuturnauksen. Päävalmentaja Eero Uppala kommentoi pre seasonia.

- Joukkueen harjoituskausi on sujunut erittäin hyvissä merkeissä. Elokuussa kävimme voittamassa Mestareiden Cupin ja klaarasimme SM-karsinnat mallikkaasti. Treeneissä on ollut laadukasta. Muutamissa syyskuun treenipeleissä saimme ajettua uusia ja pitkäaikaisloukilta palanneita pelaajia hyvin sisään joukkueen pelitapaan. Odottavaisin mielin lähdetään kohti parin viikon päästä alkavaa SM-sarjaa.

NG04MC2019.jpg

Kuva: Terhi Hakala

NG05 aloittaa kautensa jo tänään kotiturnauksella Esport Areenalla. Ottelut pelataan kentällä 8 ja joukkue toivookin kannattajia mukaan tsemppaamaan öljypojat voittoon. Päävalmentaja Rami Vienola kommentoi vielä vähän pre seasonin harjoitusotteluita.

- Harjoitusotteluista haettiin ärsykkeitä pelin kehittämiseen jaksosuunnitelman mukaisten teemojen kautta. Pelin anti oli kokonaisuudessaan onnistunut - opittiin ja mentiin eteenpäin. Ollaan valmistauduttu hyvin ja oppimiseen ollaan valmiita kaudenkin aikana.

Otteluita:

29.9. klo 12:00 NG05 - Tiikerit, Esport Areena

29.9. klo 17:30 NST - NG05, Esport Areena

5.10. klo 17:00 Tiikerit - NGA, Tikkurilan Urheilutalo

6.10. klo 15:30 NGB - O2-Jyväskylä, Esport Areena

15.10.2019Öljymiehet hakee voittoputkelle jatkoa perjantaina kotikaukalossa
15.10.2019Öljypoikien uutiset: viikko 41
10.10.2019Makoisa vierasvoitto jatkoi Öljymiesten voittoputkea
08.10.2019Öljymiehet ja Teräsmiehet mittaavat paremmuuden keskiviikkona
07.10.2019Öljypoikien uutiset: Sarjat startattu
05.10.2019Öljypoikien uutiset: A-SM ennakko
04.10.2019Maalikooste: Oilers - Nokian KRP (Ruutu)
03.10.2019Tappiottomat Oilers ja Nokian Krp kaukalossa perjantaina
30.09.2019Öljypoikien uutiset: NG05 avasi kauden voittoisasti
30.09.2019Pekka Lahtinen LKV otteluisäntänä Nokian Krp -ottelussa

Siirry arkistoon »