Welhot saapuu Oilersin vieraaksi kotiavaukseen

26.09.2019

Öljymiesten odotettu kotiavaus kurkkii aivan nurkan takana. Oilers ja Welhot aloittavat taistonsa lauantaina Tapiolan Urheiluhallissa kello 17.00.

Molemmat joukkueet pääsivät pisteiden makuun avauskierroksella. Öljymiehille tarttui Turusta mukaan täysi pistepotti, ja Welhot sai niistettyä Happeelta yhden pisteen, kun se kärsi tappion vasta rangaistuslaukauskilpailussa. 

Öljypakki Matias Veikkola sai tulikasteen Oilers-paidassa liigan avauskierroksella. Nyt Veikkolaa ja muita Öljymiehiä odottaa runkosarjan ensiesiintyminen kotihallissa. 

-  Fiilikset on erittäin rauhalliset ja ennenkaikkea odottavaiset. Odotan että ollaan saatu vietyä omaa juttua eteenpäin niin, että pisteet jäävät Espooseen. Huomaa että tämäkin viikko on omalla tavalla spesiaali, kun kotiavaus on lauantaina. Tekemisen taso on ollut korkealla, joten hyvällä fiiliksillä lähestytään matsia.

Mainiona pallollisena puolustajana ja hyvänä kahden suunnan pelaajana tunnettu Veikkola sai heti avausottelussa pistesaldonsa auki. Veikkola kirjautti esityöllään syöttöpisteen Oilersin voittomaaliksi kirjattuun osumaan.

- Henkilökohtaisesti ois voinut mennä paremminkin, mutta isoin juttu oli kolme pistettä Espooseen ja saatiin vietyä sovittuja asioita viisikkotasolla eteenpäin. Joka osa-alueella täytyy parantaa, mutta isoin kehityskohde on se että saataisiin tuotettua pallolla enempi laatupaikkoja vastustajan päähän.

Welhojen ja Oilersin molemmat kohtaamiset edelliskauden runkosarjassa etenivät jatkoajalle. Kumpikin joukkue pääsi voiton makuun oman kotiyleisön edessä. Oilers ei tule pääsemään helpolla tälläkään kertaa, sillä Welhojen tasainen koitos Happeen kanssa osoitti kuopiolaisten venymiskyvyn ja vaarallisuuden.

- Welhot on ollut Oilersille varsinkin viime vuonna erittäin vaikea vastustaja. Uskon että vastustaja ei tule antamaan yhtään tilaa ja varmasti taistelee pisteistä loppuun asti. Espoossa on vastustajan ollut aina vaikea pelata - hallissa on aina hyvä tunnelma, joka tuo kotijoukkueelle virtaa.

Lopuksi Veikkola vinkkaa espoolaisyleisölle yhden Öljymiehen, jota kannattaa seurata kotiavauksessa;

- Ehdottomasti Markus Markkolan peliä kannattaa seurata! Erittäin viihdyttävä pelaaja, jolla kädet ja jalat käy huimaa vauhtia. Vastustajilla riittää tekemistä, että pysyvät vauhdissa mukana.

LIPUT ENNAKKOON -> TIKETTI

Oilers - Welhot

la 28.9. kello 17.00

Tapiolan Urheiluhalli

TERVETULOA!

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »