Welhot saapuu Oilersin vieraaksi kotiavaukseen

26.09.2019

Öljymiesten odotettu kotiavaus kurkkii aivan nurkan takana. Oilers ja Welhot aloittavat taistonsa lauantaina Tapiolan Urheiluhallissa kello 17.00.

Molemmat joukkueet pääsivät pisteiden makuun avauskierroksella. Öljymiehille tarttui Turusta mukaan täysi pistepotti, ja Welhot sai niistettyä Happeelta yhden pisteen, kun se kärsi tappion vasta rangaistuslaukauskilpailussa. 

Öljypakki Matias Veikkola sai tulikasteen Oilers-paidassa liigan avauskierroksella. Nyt Veikkolaa ja muita Öljymiehiä odottaa runkosarjan ensiesiintyminen kotihallissa. 

-  Fiilikset on erittäin rauhalliset ja ennenkaikkea odottavaiset. Odotan että ollaan saatu vietyä omaa juttua eteenpäin niin, että pisteet jäävät Espooseen. Huomaa että tämäkin viikko on omalla tavalla spesiaali, kun kotiavaus on lauantaina. Tekemisen taso on ollut korkealla, joten hyvällä fiiliksillä lähestytään matsia.

Mainiona pallollisena puolustajana ja hyvänä kahden suunnan pelaajana tunnettu Veikkola sai heti avausottelussa pistesaldonsa auki. Veikkola kirjautti esityöllään syöttöpisteen Oilersin voittomaaliksi kirjattuun osumaan.

- Henkilökohtaisesti ois voinut mennä paremminkin, mutta isoin juttu oli kolme pistettä Espooseen ja saatiin vietyä sovittuja asioita viisikkotasolla eteenpäin. Joka osa-alueella täytyy parantaa, mutta isoin kehityskohde on se että saataisiin tuotettua pallolla enempi laatupaikkoja vastustajan päähän.

Welhojen ja Oilersin molemmat kohtaamiset edelliskauden runkosarjassa etenivät jatkoajalle. Kumpikin joukkue pääsi voiton makuun oman kotiyleisön edessä. Oilers ei tule pääsemään helpolla tälläkään kertaa, sillä Welhojen tasainen koitos Happeen kanssa osoitti kuopiolaisten venymiskyvyn ja vaarallisuuden.

- Welhot on ollut Oilersille varsinkin viime vuonna erittäin vaikea vastustaja. Uskon että vastustaja ei tule antamaan yhtään tilaa ja varmasti taistelee pisteistä loppuun asti. Espoossa on vastustajan ollut aina vaikea pelata - hallissa on aina hyvä tunnelma, joka tuo kotijoukkueelle virtaa.

Lopuksi Veikkola vinkkaa espoolaisyleisölle yhden Öljymiehen, jota kannattaa seurata kotiavauksessa;

- Ehdottomasti Markus Markkolan peliä kannattaa seurata! Erittäin viihdyttävä pelaaja, jolla kädet ja jalat käy huimaa vauhtia. Vastustajilla riittää tekemistä, että pysyvät vauhdissa mukana.

LIPUT ENNAKKOON -> TIKETTI

Oilers - Welhot

la 28.9. kello 17.00

Tapiolan Urheiluhalli

TERVETULOA!

17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!
06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
02.04.2020Öljymiesten kausi pakettiin - päävalmentaja Luukkonen haastattelussa
26.03.2020Avoimet valmentajapaikat kaudelle 2020-21!
24.03.2020Öljypoikien uutiset: KIITOS NGAB-AKATEMIA
24.03.2020Oilers A-D-poikajoukkueet kaudella 2020-21

Siirry arkistoon »