Raportti ja maalikooste: Öljymiehille täysi pistepotti Salibandyliigan avausottelusta

22.09.2019

Oilers haki Salibandyliigan avauskierroksella vieraspisteet Turusta 6-4 voitolla. Ilari Talvitien 5-4 voittomaali syntyi hieman alle kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. 

LOPPUTULOS_TPS.jpg

TPS siirtyi ottelun alussa 1-0 johtoon, mutta Oilers vastasi huutoon latomalla kolme maalia viiteen minuuttiin. Toisessa erässä Antti Suomela ja Markus Markkola löysivät toisensa mainiosti ylivoimalla, ja Markkola vei maalillaan Öljymiehet jo 4-1 johtoon. 

Turkulaiset vastasivat kuitenkin kolmesta seuraavasta osumasta, ja Eero Jalo iski ottelun tasalukemiin kolmannen erän puolessa välissä. Ajassa 57.04 Talvitie löysi itsensä TPS-maalin edustalta Matias Veikkolan syötöstä ja nosti voittomaaliksi jääneellä osumalla Oilersin takaisin johtoasemaan. Justus Kainulaisen illan kolmas osuma sinetöi Öljymiesten voiton ja lopputuloksen 6-4.

Öljymiesten esitys oli kokonaisuudessaan eheä. Lauantai-illan onnistujia oli muun muassa Justus Kainulainen, joka paukutti väkevän startin kaudelle hattutempulla. Ensimmäistä liigaottelua pelannut Aaro Kuusela pelasi itsevarmasti ja oli lähellä ensimmäistä liigaosumaa tolppaan osuneella laukauksella maalin edestä. 

Yksi illan Öljymiehistä, maalivahti Joonas Kaltiainen, oli tolppien välissä kuin muuri ja esti ottelussa yhteensä 17 turkulaisten maalintekoyritystä.

- Kiva oli päästä pelaamaan, kun pre seasonilla omat pelit jäivät kahteen otteluun. Kova jengi vastassa ja kairattiin aika makoisa voitto, Kaltiainen perkasi tuntemuksiaan lehdistötilaisuudessa.

Päävalmentaja Heikki Luukkonen oli mielissään joukkueen kypsästä esityksestä ja kärsivällisyydestä varsinkin pallonhallinnan kautta.

- Ihan kypsä esitys, maltettiin pysyä pallossa ja puolustaa pallolla sekä ilman palloa. Sellainen juttu mitä tältä jengiltä on vähän kaivannutkin, että meidän ryhmä on ollut yleensä sellainen, että pommit paukkuu ja pelit on ollut värikkäitä, niin nyt oli hyvä että maltoimme olla vähän kärsivällisiä.

- En tiedä onko jätkille tullut vuosi ikää lisää, mutta selkeästi kypsempi esitys mihin viime vuonna pystyttiin ja kelpo startti, Luukkonen kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ottelutilastot

Maalikooste

Oilersin seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina. Odotetussa kotiavauksessa Tapiolaan vieraaksi saapuu kuopiolainen SB Welhot. Ottelu Tapiolan Urheiluhallilla alkaa kello 17.00.

LIPUT KOTIAVAUKSEEN: TIKETTI.FI

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »