Raportti ja maalikooste: Öljymiehille täysi pistepotti Salibandyliigan avausottelusta

22.09.2019

Oilers haki Salibandyliigan avauskierroksella vieraspisteet Turusta 6-4 voitolla. Ilari Talvitien 5-4 voittomaali syntyi hieman alle kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. 

LOPPUTULOS_TPS.jpg

TPS siirtyi ottelun alussa 1-0 johtoon, mutta Oilers vastasi huutoon latomalla kolme maalia viiteen minuuttiin. Toisessa erässä Antti Suomela ja Markus Markkola löysivät toisensa mainiosti ylivoimalla, ja Markkola vei maalillaan Öljymiehet jo 4-1 johtoon. 

Turkulaiset vastasivat kuitenkin kolmesta seuraavasta osumasta, ja Eero Jalo iski ottelun tasalukemiin kolmannen erän puolessa välissä. Ajassa 57.04 Talvitie löysi itsensä TPS-maalin edustalta Matias Veikkolan syötöstä ja nosti voittomaaliksi jääneellä osumalla Oilersin takaisin johtoasemaan. Justus Kainulaisen illan kolmas osuma sinetöi Öljymiesten voiton ja lopputuloksen 6-4.

Öljymiesten esitys oli kokonaisuudessaan eheä. Lauantai-illan onnistujia oli muun muassa Justus Kainulainen, joka paukutti väkevän startin kaudelle hattutempulla. Ensimmäistä liigaottelua pelannut Aaro Kuusela pelasi itsevarmasti ja oli lähellä ensimmäistä liigaosumaa tolppaan osuneella laukauksella maalin edestä. 

Yksi illan Öljymiehistä, maalivahti Joonas Kaltiainen, oli tolppien välissä kuin muuri ja esti ottelussa yhteensä 17 turkulaisten maalintekoyritystä.

- Kiva oli päästä pelaamaan, kun pre seasonilla omat pelit jäivät kahteen otteluun. Kova jengi vastassa ja kairattiin aika makoisa voitto, Kaltiainen perkasi tuntemuksiaan lehdistötilaisuudessa.

Päävalmentaja Heikki Luukkonen oli mielissään joukkueen kypsästä esityksestä ja kärsivällisyydestä varsinkin pallonhallinnan kautta.

- Ihan kypsä esitys, maltettiin pysyä pallossa ja puolustaa pallolla sekä ilman palloa. Sellainen juttu mitä tältä jengiltä on vähän kaivannutkin, että meidän ryhmä on ollut yleensä sellainen, että pommit paukkuu ja pelit on ollut värikkäitä, niin nyt oli hyvä että maltoimme olla vähän kärsivällisiä.

- En tiedä onko jätkille tullut vuosi ikää lisää, mutta selkeästi kypsempi esitys mihin viime vuonna pystyttiin ja kelpo startti, Luukkonen kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ottelutilastot

Maalikooste

Oilersin seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina. Odotetussa kotiavauksessa Tapiolaan vieraaksi saapuu kuopiolainen SB Welhot. Ottelu Tapiolan Urheiluhallilla alkaa kello 17.00.

LIPUT KOTIAVAUKSEEN: TIKETTI.FI

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »