Öljypoikien uutiset: NG03 FINAALIIN

11.04.2019

Oilers NG03 voitti välieräsarjan Seinäjoen Peliveljien ja Nurmon Jymyn yhteisjoukkuetta vastaan otteluvoitoin 2-1. Kertasimme valmentaja Sebastian Laaksosen kanssa välieräotteluiden tapahtumia.

NG03_finaaliin.jpg

Kuva: Rainer Holm

NG03 11 - 6 SPV/NJ (2-1, 3-2, 6-3)

Välierä SPV/NJ yhdistelmäjoukkuetta vastaan piti sisällään kolme hyvin erilaista ottelua. Ensimmäinen ottelu oli selkeästi jännittynein joka näkyi tekemisen laadussa. Lukemat eivät jälleen kerran kerro koko totuutta, sillä vielä kolmannen erän ensimmäisen vitosen jälkeen peli oli tasan 5-5. Tämän tasoitusmaalin jälkeen nähtiin pilkahduksia meidän joukkueen henkisestä vahvuudesta ja onnistuimme kääntämään tilanteen nopeasti jo 8-5 lukemiksi. Loppulukemia kaunisteltiin vielä lisää meidän toimesta, vaikka SPV/NJ yrittikin saada loppurynnistystä päälle. Ensimmäisestä ottelusta meille 11-6 voitto.

SPV/NJ 8 - 7 JA. NG03 (4-1, 2-2, 1-4, 1-0)

- Toinen välierä pelattiin Nurmossa, minne matkasimme sunnuntaina bussilla. Tämän ottelun kaksi ensimmäistä erää oli meidän osalta aika huonoa pelaamista pitkään aikaan. Ennen peliä yritettiin vielä terävöittää pojille sitä, että vastustaja tulee todennäköisesti kovaa päälle heti alusta alkaen. Näin myös kävi ja oltiin kyllä aika lapasia pelin kaksi ensimmäistä erää, kun SPV/NJ pelasi hyvin! Kolmanteen erään saatiin kuitenkin aikaiseksi oikea moodi tekemiselle ja saimme kuin saimmekin itsemme kammettua rinnalle ja ohi. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt vaan SPV/NJ tasoitti pelin vielä ennen loppua ja edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla molemmilla oli tontit ratkaista ottelu muutamaankin otteeseen. Tässä kuitenkin onnistui 10 minuutin jälkeen SPV/NJ ja ensimmäinen tappio tälle kaudelle oli tosiasia

NG03 9 - 3 SPV/NJ (4-0, 3-2, 2-1)

Kolmas ja ratkaiseva välierä pelattiin tiistaina Tapiolassa. Tunnelma kopissa ennen peliä oli odottava ja rauhallinen. Sunnuntain ottelu oli äärimmäisen hyvä opetus siitä, että ottelu kestää 60 minuuttia ja mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi. Ottelu lähti meidän osalta käyntiin todella hyvin ja sunnuntain ottelusta ei ollut tietoakaan. Erätauolle ansaitusti 4-0 tilanteesta. Toinen ja kolmas erä oli meiltä heikompaa pelillisesti, mutta saimme pidettyä SPV/NJ pahimmat syömähampaat kurissa ja ansaittu paikka finaaliin 9-3 voitolla. Kiitos lähtee vielä kannustusjoukoille ja SPV/NJ:lle hyvästä sarjasta.

Finaalisarjassa Oilers kohtaa viime vuoden finaalivastustajan, hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Classicin. Nyt on Oilersilla mahdollisuus revanssiin ja tällä kertaa viedä kotiin ne kaikkein kirkkaimmat mitalit.

Oilers voitti runkosarjan aikana joukkueiden molemmat kohtaamiset. Ensin kotona lukemin 4-2 ja sitten vieraissa 4-8, mutta nämä molemmat ottelut pelattiin jo ennen joulua. Tämän jälkeen Classic on parantanut otteitaan ja pudotuspeleissä edennyt finaaliin saakka häviämättä kertaakaan. Finaalisarjasta tulee varmasti kutkuttava Classicin puolustaessa mestaruustitteliään, kun taas Oilers nälkäisenä haluaa tällä kertaa näyttää että pystyy sen voittamaan.

Tulospalvelu

NG03_finaaliin2.jpg

Kuva: Rainer Holm

Oilers NG04 pelasi välieräsarjan Maskun ja Wirmon yhteisjoukkuetta vastaan. Tällä kertaa rahkeet ei kuitenkaan ihan riittäneet finaaliin saakka ja Oilers hävisi ottelusarjan 1-2. Päävalmentaja Eero Uppala kertasi otteluiden tapahtumia.

SBS Masku/SBS Wirmo 8 - 7 JA. NG04 (2-2, 2-2, 3-3, 1-0)

- Välieräsarjan ensimmäinen ottelu Mynämäellä oli meiltä kaiken kaikkiaan huonoa suorittamista ja teimme paljon virheitä. Tästä huolimatta olimme erittäin lähellä voittoa ja ottelu menikin jatkoajalle asti.

NG04 12 - 11 SBS Masku/SBS Wirmo (4-3, 3-4, 5-4)

- Toisen pelin teemana olikin oman pallollisen pelin ja maltin parantaminen, joissa onnistuimme kohtalaisen hyvin. Harmiksemme jokaiseen erään osui joukkueellemme muutaman minuutin mittainen musta hetki, jonka aikana taitavat maskulaiset iskivät läjäpäin maaleja. Pojat osoittivat kuitenkin henkistä lujuutta ja nousivat viime hetkillä tasoihin ja ohi.

SBS Masku/SBS Wirmo 11 - 6 NG04 (4-1, 3-1, 4-4)

- Ratkaisevassa ottelussa sen sijaan olimme koko ensimmäisen erän unessa. Katsoimme vain vierestä kun vastustajan pelaajat veivät kaikki kaksinkamppailut ja pääsivät helposti jo 4-0 johtoon. Pelimme parani toiseen erään huomattavasti, mutta hyvällä asenteella puolustanut vastustaja ja varmasti esiintynyt maalivahti pitivät kotijoukkuetta pystyssä. Lopun hyvä rynnistys ei tällä kertaa riittänyt ja parempi meni tiukasta otteluparista jatkoon.

Myös NG04 joukkueella on vastassa EräViikingeille hävinnyt Tampereen Classic. Joukkueet kohtaavat pronssiottelun merkeissä Esport Areenalla.

Tulospalvelu

Seuraavat ottelut:

Pronssiottelu 13.4. klo 12:00 NG04 - Classic, Esport Areena

Finaaliottelu 13.4. klo 15:30 NG03 - Classic, Esport Areena

Finaaliottelu 14.4. klo 15:30 Classic - NG03, Tampere Areena

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
12.08.2020Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa
11.08.2020Jani Lehtoniemen taival jatkuu toisaalla
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!

Siirry arkistoon »