Öljypoikien uutiset: NG03 jatkaa voittokulkuaan

05.04.2019

Oilers NG03 jatkaa voittokulkuaan ottelusta toiseen. Joukkue pelasi puolivälierät ÅIF/PSS yhdistelmäjoukkuetta vastaan voittaen molemmat ottelut lopulta selkein numeroin. Valmentaja Jesse Nieminen kertasi puolivälierien tapahtumia.

NG03 8 - 5 ÅIF/PSS (5-2, 2-2, 1-1)

- Ensimmäinen puolivälieräkamppailu lähti meidän osalta varovaisesti liikkeelle. Jännitys näkyi tekemisessä, pojat olivat unohtaneet ennen peliä sovitut asiat ja ÅIF/PSS pääsi "yllättämään" tutulla vaparikuviolla vajaan 3 minuutin pelin jälkeen. Takaiskun jälkeen pelimme hieman rentoutui ja kapteenimme Ethan Martin päätti ottaa joukkueen reppuselkään iskien 4 maalia reiluun 13 minuuttiin. Erän lopulla molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen joten tauolle lähdettiin numeroista 5-2. Toiseen erään saimme hyvän lähdön kun lisäsimme johtomme jo 6-2 hienon syöttökuvion päätteeksi. Erä oli rikkonainen, meille tuomittiin 2 jäähyä, vastustajan 1 vastaan. Molemmat joukkueet onnistuivat ylivoimapelissään joten tilanteesta 7-4 lähdettiin päätöserään. Kolmas erä olikin todella tasaista vääntöä ja olimme ajoittain pahoissa vaikeuksissa vastustajan korkean karvauksen kanssa. Molemmat joukkueet onnistuivat kuitenkin heiluttamaan verkkoa kertaalleen ja erän lopussa ÅIF/PSS vyöryttäessä 6-5 onnistuimme hyvin omassa puolustuspelissä pitäen vastustajan poissa vaarallisilta pelipaikoilta. Näin ollen ensimmäinen voitto meille.

ÅIF/PSS 5 - 13 NG03 (3-4, 1-4, 1-5)

- Sarjan toisen ottelun alussa oli tapahtumia riittämiin kun ensimmäisen vajaan 2 minuutin aikana aikana nähtiin 3 maalia, rangaistuslaukaus, 3 maalivahdinvaihtoa ja yksi ikävä loukkaantuminen. Näin huonoa peliä ei meiltä ole nähty pitkään aikaan ja vastustaja ansaitusti 3-0 johtoon. Erän edetessä peli kuitenkin siirtyi pikkuhiljaa meidän hallintaamme. Saimme luotua vaarallisia paikkoja vaikka avauspelaaminen oli edelleen vähän takkuista vastustajan prässätessä ylhäältä. Erän päättyessä tulostaulula olikin jo lukemat 3-4. Hallitsimme toisen erän ensimmäistä kymppiä jonka aikana olimme jo lisänneet johdon 3-6. ÅIF/PSS käytti tässä kohtaa aikalisänsä jonka myötä he pääsivätkin paremmin peliin kiinni, onnistuen kaventamaan ylivoimalla. Asetelma kolmanteen erään oli selvä, vastustaja tulisi kovaa päälle ja yrittäisi kaikin keinoin päästä tasoihin. Näin myös tapahtui ja sipoonporvoolaiset saivat paineen meidän päätyynjoka myös palkittiin kavennusosumalla. Pelin käännekohdaksi muodostui kolmannen erän puolivälissä ÅIF/PSS:lle tuomittu rankkari josta maalia ei syntynyt, mutta heti perään me onnistuimme tekemään kaksi maalia, ensin ylivoimalla ja sitten vielä tasakentällisin. Tämän jälkeen vastustaja oli pakotettu ottamaan veskaria pois, jonka aikana kaunistelimme numeroita 2 maalin verran. Lopputulos 5-13 ja paikka välieriin saavutettu.

Nieminen kiittää vielä vastustajaa ja etenkin yleisöä, jota oli saapunut paikalle sankoin joukoin kannustamaan omaa suosikkiaan.

Tilastot

Joukkue jatkaa välieräotteluilla jo huomenna lauantaina kotona SPV/NJ yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Tästäkin ottelusarjasta pääsee jatkoon kahdella voitolla.

NG03_valieriin.jpg

Kuva: Rainer Holm

NGB taisteli hienon puolivälieräsarjan Turun Palloseuraa vastaan. Valitettavasti se ei tällä kertaa riittänyt jatkopaikkaan, vaan kiitämme joukkuetta hienosta kaudesta. Päävalmentaja Hannu Mattila summasi meille vielä ajatuksiaan.

- Puolivälierät Tepsiä vastaan voidaan tiivistää siihen, että kaveri oli selkeästi parempi viimeistelemään omilla hyvillä hetkillään kuin me. Ensimmäisen pelin 3-0 ja 5-3 johtoasemat olisi tullut pelata fiksummin, mutta nyt ei oltu siihen vielä valmiita. Kummassakin pelissä pystyttiin vielä tappiotilanteessa saamaan kirin poikasta aikaan, mutta TPS pääsi laadukkaasti käyttämään kääntöpaikkansa ja pitämään pelien hallinnan käsissään. Turun pojat menivät tästä sarjasta ansaitusti välieriin.

NGB 7 - 13 TPS (3-2, 3-6, 1-5)

TPS 8 - 3 NGB (2-0, 2-1, 4-2)

Tilastot

- Kun kautta mietitään kokonaisuutena niin vahva karsintasuoritus ja joukkueen tasaisuudesta kertonut runkosarjan kolmostila jättää kauden ehdottomasti plussan puolelle tuloksellisesti, vaikkakin pleijareissa ei päästy ihan parhaimpaan suoritukseen. Tätäkin tärkeämpää on, että joukkueellinen pelaajia otti kehitysaskelia omassa pelaamisessaan ja harjoittelussaan. Poikie pitää kiittää hyvästä tekemisestä kauden aikana, samalla kuitenkin muistaen, että aina on varaa parantaa. Samalla kiitokset menevät myös muulle valmennukselle ja jojolle laadukkaasta työstä joukkueen etee, Mattila päättää.

Kiitos NGB!

NGB_Marika.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Seuraavat ottelut:

6.4. klo 15:00 Oilers NG03 - SPV/NJ, Esport Areena

7.4. klo 18:45 SPV/NJ - Oilers NG03, Nurmon Liikuntahalli

tarvittaessa:

9.4. klo 18:30 Oilers NG03 - SPV/NJ, Esport Areena

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
29.03.2019Tyttöjunioritoiminta laajenee ja kasvaa!
05.08.2019Latvian Open 2019 otteluohjelma julkaistu
31.07.2019Valmennusjärjestelmän ja -linjan julkistamistilaisuus ke 14.8.2019
30.07.2019Öljypoikien harjoitusottelut
29.07.2019Harjoitusottelut alkavat - Öljymiehet jälleen mukana Latvian Openissa
28.07.2019Oilers-edustusta miesten toisella maajoukkueleirillä
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!

Siirry arkistoon »