Öljypoikien uutiset: NGA FINAALIIN!

01.04.2019

NGA pelasi välierät M-Teamia vastaan ja nappasivat ottelusarjan itselleen voitoin 3-1. Ruodittiin välieräsarja läpi päävalmentaja Aleksi Lammin kanssa läpi.

NGA 6 - 1 M-Team (3-0, 3-0, 0-1)

- Sarjan ensimmäinen kohtaaminen sujui pääosin komennossamme. Kahden erän jälkeen taululla oli vakuuttavat 6-0 lukemat meille, eikä voittajasta ollut lopulta epäselvyyttä. Kaveri viimeisteli lopussa ylivoimalla ilman maalivahtia pelaten kertaalleen ja näin ollen loppulukemat kirjattiin 6-1.

M-Team 6 - 7 RL NGA (2-3, 2-2, 2-1, 0-0, 3-4)

- Toiseen otteluun kotijoukkue M-Team tuli selkeästi avausottelusta sisuuntuneena ja varsinkin ottelun kolmas erä sekä jatkoaika meni enemmän M-Teamin viedessä peliä. Taisteltiin urhoollisesti ja puolustettiin uhrautuvasti lopun hetket ja lopulta ratkaisua haettiin aina rangaistuslaukauskilpailusta asti. Tiukassa paikassa joukkue osoitti luonteensa Oilersin onnistuessa kaikissa neljässä yrityksessään. Kesken rankkareiden maalille vaihdettu Severi Hopsu puolestaan nollasi M-Teamin kaksi viimeistä laukojaa ja voittolukemat meille 6-7.

NGA 4 - 5 M-Team (2-1, 1-3, 1-1)

- Ottelusarjan kolmannessa pelissä TUHilla olimme ensimmäisen ja kolmannen erän kuskin paikalla. Toisessa erässä töhöiltiin pallon kanssa ja silloin annettiin turhaa vieraille sauma tulla peliin mukaan. Ottelun viimeisellä minuutilla M-Team osui ylivoimalla ja lopulta heille voitto 4-5 lukemin.

M-Team 2 - 3 NGA (1-1, 1-2, 0-0)

- Neljännessä kohtaamisessa ensimmäinen erä meni melkoista rallia päästä päähän kummankin joukkueen sortuessa lievään ylitaklaukseen. Toiseen ja kolmanteen erään saatiin huomattavasti lisää malttia pallolliseen pelaamiseemme ja päästiin paremmin peliin kiinni. Lopussa taisteltiin uhrautuvasti ja äärimmäisten tiukkojen vaiheiden jälkeen meille lopulta helpottava 2-3 vierasvoitto Rusalta.

Lammi oli kokonaisuudessaan varsin tyytyväinen joukkueen pelaamiseen. Ottelut olivat yleisölle varsin viihdyttäviä ja katsojia löysikin varsin hyvin pelipaikoille. NGA on kauden aikana tehnyt kyllä valtavan työmäärän voittaen ensin runkosarjan ja nyt kaikki ahkeruus palkitaan vielä finaalisarjalla.

- Kaikkinensa ottelusarjassa nähtiin hienoja, viihdyttäviä ja tasaisia kamppailuita. Olen todella tyytyväinen joukkueen henkiseen kanttiin ja kasvuun tiukimmilla mahdollisilla hetkillä. Pystyttiin kehittymään ottelusarjan aikana ja käännettiin lopulta pienet marginaalit itsellemme. 14 päästettyä maalia neljään otteluun on kohtuullinen suoritus ja varsinkin 5vs5 pelissä olimme niskan päällä. Maha ei ole tosiaankaan täynnä ja katse on käännetty tiukasti kohti tulevia finaaleja, jossa vastaan asettuu kiven kova SPV. Maltetaan elää hetkessä päivä kerrallaan ja nautitaan kimpassa tämän joukkueen viimeisistä yhteisistä hetkistä. Varmasti kaikki saavat lopulta ansaitsemansa.

NGA finaaliotteluista tiedotetaan heti niiden varmistuttua. Finaalit pelataan paras viidestä-järjestelmällä ja ottelusarja aloitetaan Oilersin kotiottelulla.

NGAfinaaliin.jpg

Kuva: Jarmo From

NG04 pelasi puolivälieräsarjan SBT Merikoskea vastaan. Ottelut olivat juuri niin tasaisia kuin mitä ennakkoon oli veikattu. Päävalmentaja Eero Uppala kävi ottelut läpi vaihe vaiheelta.

NG04 7 - 9 SBT Merikoski (2-1, 4-5, 1-3)

- Ensimmäinen peli Espoossa oli meiltä hyvää tekemistä ja ottelun ensimmäinen puolisko meni meidän komennossamme. Toisessa erässä joukkueellemme osui kuitenkin heikohko vaihe, jonka aikana vastustaja pääsi mukaan peliin. Kaverin voimakkaat ja isokokoiset tähtipelaajat runnoivat väkisin maaleja niin puolesta kentästä kuin ripareistakin. Hyvästä pelistä huolimatta ensimmäinen kiinnitys siis Ouluun.

Merikoski SBT 4 - 5 NG04 (1-0, 2-3, 1-2)

- Toinen peli Oulussa oli käytännössä käänteinen ensimmäisestä. Pelasimme heikommin kuin vastustaja, mutta erikoistilanteiden turvin pääsimme nipistämään voiton ja siirtämään sarjan sunnuntaille. Pelissä huomionarvoista oli pudotuspelien arvoinen intensiteetti, molempien joukkueiden pelatessa erittäin kovaa. Tästä syystä tunteetkin hieman kuumenivat välillä, mutta pelin viimeisillä hetkillä pystyimme pitämään päämme kylmänä ja nousemaan maalin takaa-ajosta voittoon.

Merikoski SBT 7 - 9 NG04 (3-0, 0-2, 4-7)

- Sunnuntaina olikin sitten sarjan viimeinen ja ratkaiseva ottelu , täpötäyden oululaisyleisön edessä, valtavassa huutomyrskyssä. Pelistä tulikin yksi hienoimmista, joissa itse olen päässyt valmentamaan. Olimme hyvästä valmistautumisesta huolimatta hieman unessa ottelun alussa ja Merikoski pääsikin ensimmäisen erän puolivälin tienoissa jo 3-0 johtoon. Aikalisän jälkeen pojat sisuuntuivat ja pallonhallinta siirtyi lähes täysin meille. Tästä lähtien joukkueemme ryhtyi pelaamaan kauden ylivoimaisesti parasta peliään ja veimme peliä mielin määrin. Nousimmekin parhaimmillaan jo 7-3 johtoon, jonka jälkeen vastustajan "all-in" - taktiikka sai heidät lopulta vielä maalin päähän. Kestimme loppurynnistyksen kuitenkin hienosti ja pääsimme ansaitusti välieriin. Isot kiitokset vielä Merikoskelle huikeasta sarjasta!

NG04 välieräottelut alkavat tulevana viikonloppuna lauantaina Mynämäellä ja sunnuntaina kotona Esport Areenalla.

6.4. klo 18:00 SBS Masku/SBS Wirmo - NG04, HaNi-halli

7.4. klo 18:00 NG04 - SBS Masku/SBS Wirmo, Esport Areena

Teksti: Laura Arrhenius

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
12.08.2020Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa
11.08.2020Jani Lehtoniemen taival jatkuu toisaalla
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!

Siirry arkistoon »