Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!

18.03.2019

Näin ovat kaikki öljypojat saaneet runkosarjansa päätökseen. B-pojat sijoittuivat runkosarjassa sijalle kolme ja pääsevät näin ollen itse valitsemaan tulevan pudotuspelivastustajansa. NG03 sijoittui vahvasti runkosarjan ensimmäiseksi voittaen kaikki kaksikymmentäkaksi runkosarjaotteluaan. Tarkoituksena on tietenkin pelata mestaruuteen saakka, joten tuleeko tästä pojille tappioton kausi? NG04 sijoittui A-lohkon kolmanneksi ja näin ollen heille tulee vastaan B-lohkon toiseksi sijoittunut Merikoski SBT. B-lohkossa pisteet ovat jakautuneet tasaisemmin joukkueiden kesken, kun taas A-lohkossa kolmen kärki erottuu selkeästi pisteiden valossa muista joukkueista. Mitä tämä sitten tarkoittaa, niin se selvitetään pudotuspeleissä.

Oilersin valmennuspäällikkö Henry Myyryläinen oli jo nyt varsin tyytyväinen joukkueiden tähänastiseen menestykseen. Öljypojat pääsivät ainoana seurana kolmatta vuotta putkeen kaikissa poikien ikäluokissa pudotuspeleihin. Edellisen kauden saldona oli lopulta kaksi hopeaa ja yksi pronssi.

- Öljypoikien vahva esiintyminen runkosarjassa osoittaa jälleen valmentajiemme vahvaa osaamista ja etenkin pelaajiemme laadukasta arjen työtä. Vaikka tuloksellisesti olemme onnistuneet viime vuosina hyvin, tärkeää on tarkastella miten tulos on tullut. Tässä valmentajiemme osaaminen on varmasti valtakunnan kärkipäätä, sillä jokaisessa ikäluokassamme ymmärretään yksittäisen ottelun voittamisen sijaan pelaajien pitkäjänteisen kehitystyön, terveiden urheilijoiden- ja jokaisen harjoituksen laadukkaan suorittamisen tärkeys. Näiden perusasioiden varmistaminen on tuonut myös menestystä otteluissa, kommentoi Myyryläinen.

23.3. klo 17:00 NG04 - Merikoski SBT, Esport Areena kenttä 8

30.3. klo 18:30 Merikoski SBT - NG04, Nallisport Oulu

tarvittaessa:

31.3. klo 14:00 Merikoski SBT - NG04, Nallisport Oulu

NG03_pudotuspeleihin1.jpg

Kuva: Jucca Hellsten ja Janne Jokela

B-pojat paketoivat runkosarjansa paikallisottelussa EräViikinkejä vastaan. Tämän ottelun voitto takasi joukkueen sijoittumisen neljän parhaan joukkoon ja näin Oilers saa pudotuspeleihin tärkeän kotiedun. Vastustaja valitaan ensi maanantaina.

EräViikingit 2 - 12 Oilers NGB (1-2, 1-5, 0-5)

- Pelissä oli tasainen ja vauhdikas ensimmäinen erä, jonka jälkeen päästiin tauolle maalin johdossa. Toiseen erään saatiin terävöitettyä pallollista tekemistä ja se näkyi tulostaululla. Kolmas erä jatkui samanlaisena ja meidän tämän pelin laadukkaammalla viimeistelyllä otettiin ansaittu voitto ja panoksena ollut kotietu pleijareihin itsellemme, kommentoi päävalmentaja Hannu Mattila tyytyväisenä.

Tilastot

NG03 pelasi viimeisellä runkosarjakierroksella vielä kaksi kotiottelua. Näistä jälkimmäinen oli kutkuttava Espoon Derby Westend Indiansia vastaan, jonka voitto takasi kiistattoman paikan runkosarjan kärkipaikalla. Oilers pääsee valitsemaan vastustajansa viikonlopun playoff-karsintojen jälkeen.

Oilers NG03 8 - 7 SPV/NJ (4-2, 4-2, 0-3)

Joukkueessa oli pyörinyt flunssaa ja muutamilla oli pikku loukkeja, mutta kuitenkin saimme jalkeille täyden ryhmän. Vierailla oli ns. pakkovoiton paikka ja oli odotettavissa tiukka vääntö. Ensimmäinen ja toinen erä meni meille selkeästi, mutta kolmannessa SPV/NJ osoitti miksi se on playoff joukkue. Sitkeästi he kampesivat yksi maali kerrallaan lähemmäksi, meidän jo luullessa ottelun ratkenneen kahden erän jälkeen. Onnistuimme kutenkin viemään kolme pistettä kovan taistelun jälkeen. Ottelun onnistuja oli pakkipari Kokkonen-Nevalainen jotka pelasivat hyvällä tasolla ottelun loppuun sakka, kommentoi päävalmentaja Timo Karppanen.

Tilastot

NG03_pudotuspeleihin.jpg

Kuva: Jucca Hellsten ja Janne Jokela

Oilers NG03 10 - 3 Indians (4-0, 4-1, 2-2)

Paikallisvääntö lässähti jo ennen alkamistaan, koska vastustaja oli jättänyt avainpelaajiaan pois kokoonpanosta. Emme antaneet sen häiritä, vaan joukkueen pelurit nimesivät SPV/NJ pelistä parannettavia osa-alueita. Molemmat joukkueet pelasivat tarkkaa peliä, me pysyimme maltillisina ja keskityimme joukkueen nimeämiin teemoihin. Joukkue esitti hyvää joukkuepeliä ja loppulukemat olivat ansaitut. Ottelun onnistuja oli koko joukkue, Karppanen kertoo.

Tilastot

Teksti: Laura Arrhenius

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
12.08.2020Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa
11.08.2020Jani Lehtoniemen taival jatkuu toisaalla
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!

Siirry arkistoon »