Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään

12.03.2019

Viime viikolla Öljypojat ottivat vakuuttavia voittoja ja osoittivat olevansa valmiita tuleviin pudotuspeleihin. Vielä on kuitenkin pari kutkuttavaa ottelua jäljellä runkosarjassa. B-pojat pelaavat keskiviikkona Mosahallilla EräViikinkejä vastaan. Oilers on pisteen edellä runkosarjassa viidentenä majailevaa vastustajaansa ja vielä viimeisellä kierroksella on mahdollista kohennella asemiaan runkosarjasijoituksessa. Tämän hetkisen tilanteen näet tästä.

Oilers NG03 on pelannut hienon kauden jo tähän mennessä. Vielä kaksi ottelua jäljellä ja joukkue johtaa runkosarjaa suvereenisti kahdeksalla pisteellä. Joukkue on voittanu tähän mennessä kaikki kaksikymmentä otteluaan, mutta vielä on edessä kunniakas Espoon Derby sarjataulukossa toisena majailevaa Indiansia vastaan. Oilers pelaa kaksi ottelua tulevana viikonloppuna, joten pitkä matka ei ole kannustamaan joukkuetta tappiottomaan kauteen.

Oilers NG04 pelasi jo viimeisen runkosarjaottelunsa sijoittuen lopulta kolmanneksi. Nyt heillä on aikaa hetken vetää henkeä ennenkuin aloittavat oman pudotuspeliurakkansa. Pudotuspelit alkavat 23.3. kotiottelulla Merikoski SBT vastaan.

Koovee 8 - 16 Oilers NGB (1-4, 5-9, 2-3)

- Ennen peliä oltiin puhuttu laadukkaammasta tekemisestä pallon kanssa ja tavoitteessa onnistuttiin ekassa erässä paikoitellen ja tokasta erästä alkaen hyvin. Hyökkäyspäähän saatiin onnistumisia koko ryhmällä. Innnokas hyökkääminen näkyi samalla vähän heikkona tasapainona pelaamisessa ja kaverikin pääsi turhan useasti heiluttamaan verkkoja meidän päässä. Tämä voitto varmisti joukkueelle suoran pleijaripaikan ja viimeiseen runkosarjapeliin jää panokseksi kotietu puolivälieriin, kertoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Tilastot

OLS 4 - 5 Oilers NG03 (1-0, 2-5, 1-0)

- Lauantaina lensimme Ouluun runkosarjan viimeiseen vierasotteluun. OLS tarvitsi vielä kiperästi pisteitä varmistaakseen paikkansa kuuden parhaan joukkoon ja suoraan pudotuspelipaikkaan, joten odotettavissa oli tiukka vääntö pisteistä. Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta tarkkaa pelaamista. Virheitä pyrittiin välttämään kaikin keinoin, joten pelitempo ei noussut päätä huimaavaksi. Tarkasta erästä kertoo se että OLS oli ainoa joka onnistui maalinteossa ja vielä ylivoimalla. Toisessa erässä saimme nostettua oman pallollisen pelin tempoa, mikä näkyi myös tulostaululla. Pallo sekä tossut liikkuivat kivasti ja saimme rikottua OLS puolustuksen, jonka johdosta pääsimme hyville maalipaikoille. Kolmas erä oli tasaista vääntöä, mutta saimme kuitenkin säilytettyä toisessa erässä hankkimamme johtoaseman loppusummeriin asti, kertasi valmentaja Jesse Nieminen.

- Pelin onnistujia oli koko 3 kentällinen joka voitto oman pelinsä 2-1 sekä maalivahtikaksikkomme Max Tavaila ja Rasmus Hellsten jotka pelasivat pelin puoliksi hieman erikoisella vaihtorytmillä. Ensi viikonloppuna saamme hyvän kenraalin ennen pudotuspelejä, kun kohtaamme SPV/NJ yhteisjoukkueen lauantaina ja sunnuntaina päätämme runkosarjan Espoon Derbyyn, Nieminen kiittelee.

Tilastot

Oilers NG04 19 - 6 FBC Turku (4-2, 7-1, 8-3)

- Runkosarjan viimeinen peli pelattiin ilman panoksia. Tämä näkyi avoimina ovina puolustuksessa ja pääsimme vyöryttämään laajalla rintamalla hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. Vastustajan maalivahti piti alussa Turkua pelissä mukana loistavilla torjunnoilla. Oma peittopeli oli heikkoa ja Turun muutamat tilanteet olivat vaarallisia. Pääsimme ensimmäiselle erätauolle 4-2 johdossa. Toisessa erässä tulimme terävämmin maalipaikkoihin ja maaleja alkoi tulemaan. Ottelun puolivälissä peli oli jo 10-3. Tämän jälkeen vastustaja turhautui ja alkoi pelaamaan tökeröä jälkipeliä, jota heidän valmennus ei saanut loppumaan. Loppu pelailtiin pois ja yritettiin olla provosoitumatta. Tässä kohtuu hyvin onnistuttiin ja ladottiin taululle 19-6 voitto, kertaa valmentaja Juho Seppälä.

Tilastot

Seuraavat ottelut:

13.3. klo 18:30 EräViikingit - Oilers NGB, Mosahalli

16.3. klo 14:30 Oilers NG03 - SPV/NJ, Esport Areena

17.3. klo 14:30 Oilers NG03 - Indians, Esport Areena

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Kiinnostaako valmennustyö?
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!

Siirry arkistoon »