Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina

16.02.2019

Öljymiehet haastaa sunnuntaina Steelersin vieraskaukalossa. Elenia Areenalla pelattava ottelu on espoolaisten toiseksi viimeinen kamppailu ennen Salibandyliigan pudotuspelien alkua.

Oilers-valmentaja Jussi Sihvonen odottaa Steelers-kamppailua vesi kielellä, sillä Steelersin entinen päävalmentaja palaa tutun kotiyleisön ja joukkueen eteen nyt vierasjoukkueen valmentajana.

Odottavaisin mielin tulevaan peliin. Kiva palata Elenialle. Molemmille joukkueille tärkeät pisteet jaossa. Hyvä tilaisuus hioa ajolinjoja ja tarkastaa tekemistä ennen playoffeja, Sihvonen pohtii.

Oilersin peli tosiaan kaipaa pientä viilausta, sillä alla on kaksi tappiota. Viime ottelussa TPS haki pisteet Tapiolasta upealla puolustuspelillä. Sihvonen löytääkin parannuskohteita Öljymiesten sunnuntain koitokseen.

Pallovastuu pitää saada normaalille tasolle ja terävöittää viimeistelyä. Vastaiskujengiä vastaan korostuu keskialueen ylitykset sekä hyvä hyökkäystasapaino.

Vielä viime kaudella Steelersiä käskyttänyt Sihvonen tuntee Oilersin sunnuntai-illan vastustajan mainiosti. Sihvonen kertoo, että Steelers on hyvä vastaiskujoukkue, jossa on todella taitavia yksilöitä.

Esimerkiksi MM-kisoissa ihastuttanut Ville Lastikka, ja tutkapari Nico Jonaeson osaavat taikoa täysosumia todella yllätyksellisesti. Myös Oilers on ottanut tulevan vastustajan tähtipelaajat erityishuomioon.

Varmasti uhrautuvasti taisteleva joukkue, joten mitään ei saada ilmaiseksi. Kärkinimet Lastikka ja Jonaeson pitää saada kuriin, eikä voida istua tyhmästi boksissa. Pari lisämaustetta löytyy käärmekeittoon entistä jengiä vastaan, Sihvonen lupaa.

Vaikka Oilersilla on nyt alla muutama tappio, Sihvonen löytää kuitenkin hieman pidemmällä otannalla kaksi hyvää asiaa viime aikojen peliotteista.

 Ennakkoluulottomuus sekä yhteistyö. Luodaan hyvin maalipaikkoja ja ollaan vaarallisia ylimmällä kolmanneksella.

Tulevat pudotuspelit ovat jo pikkuhiljaa löytäneet pelaajien sekä valmentajien ajatuksiin, mutta Öljymiehillä riittää vielä tekemistä runkosarjan viimeisillä viikoilla. 

- Parannukset löytyvät vastaavasti röyhkeydestä viimeistellä, sillä digitaali vaihtuu rumallakin maalilla. Pudotuspeleissä helppoja maaleja ei juurikaan tehdä eikä niitä saa päästää, eli sama kiima oman maalin suojeluun kuin mitä hyökkäämiseen, Sihvonen päättää.

Steelers - Oilers (Ruutu+)

su 17.2.2019 kello 17.00

Elenia Areena

12.02.2020Classic katkaisi Öljymiesten voittoputken
11.02.2020Öljypoikien uutiset: vikko 6
09.02.2020Maalikooste ja raportti: Oilers - Indians 5-4 rl.
05.02.2020Espoon Derby perjantaina Tapiolan Urheiluhallilla
04.02.2020Öljypoikien uutiset: viikko 5
02.02.2020Maalikooste ja raportti: Oilers - Happee 8-7 rl.
31.01.2020Öljypoikien uutiset: viikko 4
30.01.2020Oilers ja Happee viihdyttävät lauantaina kotiyleisöä
28.01.2020Seitsemän Oilers-pelaajaa maajoukkueisiin
25.01.2020Maalikooste ja raportti: Oilers - SPV 13-8

Siirry arkistoon »