Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä

14.02.2019

LaSB 7 - 9 Oilers NGA (1-1, 1-4, 5-4)

Tiistai illan LASB kamppailu oli melkoista vuoristorataa. Ensimmäinen erä oli pääosin sekavaa tekemistä meiltä eikä oltu valmiita pelille. Toisen erän ensimmäiset 15 minuuttia pelattiin kypsästi ja vietiin peliä mielin määrin. Tämän jälkeen iski hyvän olon tunne ja kaveri rankaisi välittömästi. Kolmannen erän alkuun otettiin taas hyvä ote pelistä ja johdettiin parhaimmillaan 8-3. Valitettavasti tämän jälkeen nostettiin taas airot ylös vedestä ja päästettiin kaveri mukaan peliin. Loppu meni aikalailla selviytyessä kaverin noustessa parhaimmillaan jo maalin päähän. Lopussa naulattiin kerran tyhjiin ja pinnat meille. Otetaan pinnat vastaan, mutta parannettavaa jäi valtavasti. Erityisesti puolustuspelaaminen tulee laittaa tulevaan Steelers kamppailuun taas kuntoon ja pallolla tulee pystyä niin ikään ehjempään kokonaissuoritukseen. Parannetaan ja mennään eteenpäin, kommentoi päävalmentaja Aleksi Lammi.

Tilastot

Oilers NG04 7 - 6 (1-0, 4-3, 2-3)

Ottelumme Pirkkoja vastaan oli erittäin kaksijakoinen. Ensimmäiset 30 minuuttia mentiin täysin meidän komennossamme ja johdimmekin ottelua hyvällä pelillä parhaimmillaan jo 5-1. Tämän jälkeen kuitenkin tapahtui se klassinen selän suoristuminen, jonka seurauksena pallollisesta pelistämme hävisi huolellisuus ja puolustuspelaamisesta vaadittava kamppailuasenne. Päästimmekin Pirkat tasoihin parilla lahjamaalilla. Pelaajamme kuitenkin näyttivät lopussa miten kovia pelimiehiä he ovatkaan, Aarni Timosen viimeistellessä kylmän viileästi Santtu Seppälän hienosta tarjoilusta pelin loppulukemiksi 7-6, kertasi päävalmentaja Eero Uppala.

Tilastot

EräViikingit 5 - 6 Oilers NG03 (1-2, 1-2, 3-2)

Keskiviikkona vierailimme Mosalla Ervin vieraana. Etukäteisveikkailut pitivät kutinsa ja väännöstä muodostui melkoinen trilleri. Jo ennen ottelua joukkueessa oli aistittavissa pientä jännitystä ja oikeanlaista latautumista. Ottelun alku oli tarkkaa pelaamista, selkeästi Ervi oli ottanut opikseen edellisen kohtaamisen salama-alustamme. Kumpikaan joukkueista ei oikein päässyt niskanpäälle. Lassi Viitanen avasi maalien teon vasta ajassa 11:11 ja ottelu pääsi käyntiin. Mitä pitemmälle erä eteni, sen vaarallisemmin Ervi hyökkäsi. Erän loppuun otimme vielä vaihtovirheestä jäähyn alivoimalla ja aloitimme toisen erän kahden pelaajan alivoimalla. AV-tappo tokan erän alkuun vapautti peliämme ja Aaro Karila otti ryhmän reppuselkään ja iski kahteen minuuttiin kaksi maalia. Hetkeä myöhemmin otimme jäähyn ja nyt oli Ervin vuoro päästä niskanpäälle. Kolmas erä jatkui tasaisissa merkeissä ja vaikka hetkittäin molemmat joukkueet saivat luotua tilaa ja aikaa, ratkaisut olivat hieman hätäisiä. Kun vielä molemmissa päissä kenttää veskarit esittivät parastaan, maalit olivat lujassa, kertasi vielä päävalmentaja Timo Karppanen.

Ottelun ykköstähti oli veskarimme Rasmus Hellsten, joka esitti useita huipputorjuntoja ja piti joukkueen pelissä. Aaro Karila rohmusi 4+0 tehot. Ethan Martin raatoi isolla sydämellä ja Niklas Nevalainen paransi otteitaan pelin edetessä. Joukkue on pelannut viimeiseen viiteen viikkoon 11 ottelua alueliigamatsit mukaan lukien. Näiden lisäksi osa pojista on pelannut myös koulujen välisiä otteluita. Eipä siis ihme, että hieman alkoi jo akut olla vähissä. Iso hatunnosto koko joukkueelle sinnikkyydestä. Nyt pääsemme hieman enemmän treenaamaan ja lataamaan akkuja hiihtolomalla, Karppanen vielä jatkoi.

Tilastot

Classic 4 - 7 Oilers NGB (1-3, 2-1, 1-3)

Classic-peliin saatiin hyvä lähtö pelille ja koko erä meni meidän hallinnassa. Toisessa erässä kaveri aktivoitti omaa peliä ja sai otteen pelistä. Me puolestaan jäätiin vielä kiinni ekassa erässä riittäneeseen suoritukseen. Kolmas erä meni pienimuotoiseksi puolustustaisteluksi meidän osalta, mutta hoidettiin se tontti riittävän hyvin ja Tampereelta saatiin kolme pinnaa kotiin mukaan, kertoi päävalmentaja Hannu Mattila.

Tilastot

Oilers NGB 8 - 3 OLS (5-1, 0-0, 3-2)

Sunnuntain OLS-peli noudatteli vähän samaa kaavaa kuin lauantain peli. Ensimmäinen erä täysin meidän ja selkeässä 5-1 johdossa tauolle. Kaveri tietenkin paransi toiseen, mutta tänään pystyttiin lauantaita paremmin vastaamaan kaverin peliin ja erä päättyi maalittomana. Kolmanteen erään pystyttiin parantamaan pallollista tekemistä toisesta erästä ja pystyttiin läpi viemään erä hyvin lopun paria vastustajan kosmeettista kavennusta lukuun ottamatta, Mattila kertaa sunnuntaita.

Tilastot

Seuraavat ottelut:

20.3. klo 19:30 Steelers - Oilers NGA, Nummikeskus

23.2. klo 14:00 Oilers NG04 - YPA, Esport Areena

23.2. klo 17:30 Oilers NGB - PoNoVo, Esport Areena

24.2. klo 14:00 Oilers NGA - M-Team, Tapiolan Urheiluhalli

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Kiinnostaako valmennustyö?
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!

Siirry arkistoon »