Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona

11.02.2019 21:00

Oilers hakee paluuta voittojen tielle keskiviikko-iltana. Tapiolan Urheiluhallin kaukalossa on luvassa huippukamppailu kahden kärkijoukkueen välillä, kun TPS saapuu Öljymiesten vieraaksi.

Sunnuntaina Welhoille jatkoajalla tappion kärsinyt espoolaisryhmä pääsee yrittämään parasta osaamistaan kotikaukalossa. Vastassa on vieläpä oiva mittari, sillä TPS on esiintynyt laadukkaasti läpi runkosarjan ja majailee tällä hetkellä kolmannella sijalla vain pisteen perässä SPV:tä.

Oilers-hyökkääjä Eino Pesu kertoo, että Welhot-ottelusta löytyy petrattavaa tulevaan kärkikamppailuun. Öljymiehistö ei ollut ottelussa terävimmillään ja varsinkin maalinteko sakkasi pahasti kuopiolaisten vieraana.

Pitkälti koko kokonaisuutta pitää parantaa viime matsista, mutta erityisesti henkinen ja fyysinen valmius pitää saada paremmalle tasolle, Pesu lisää.

Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus parannella runkosarjan loppusuoralla asemiaan pudotuspeleihin. Ottelusta on varmasti tulossa viihdyttävä, sillä niin TPS kuin Oilers on napannut voittoja viime aikoina. Kummallakin joukkueella on kymmenestä viime ottelusta kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota.

Kova ja playoff-vivahteita sisältävä matsi tulossa. TPS on fyysinen ja tulivoimainen joukkue, Pesu ennakoi.

TPS on päästänyt pudotuspelijoukkueista toiseksi vähiten osumia. Esimerkiksi neljässä viimeisessä kamppailussa TPS on ottanut omaan päähän maksimissaan kolme osumaa per ottelu.

Tämän lisäksi joukkueesta löytyy rutkasti maalintekovoimaa Miko Kailialan, Eero Jalon ja Mikko Hautaniemen johdolla. Turkulaisten alakerrassa Lauri Stenfors, Olli Laine ja ex-Oilers Janne Nurminen johtavat puolustuspeliä maalivahti Pyry Luukkosen edessä.

Joukkueiden alkukauden keskinäinen kohtaaminen päättyi Öljymiesten 9-4 vierasvoittoon. Nyt edessä on kuitenkin uusi kamppailu, sillä paljon on ehtinyt tapahtua edellisen matsin jälkeen.

Hyvä pelivalmius alusta asti ja luotto omaan hommaan, niin hyvä tulee, Pesu päättää.

Oilersin runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu alkaa Tapiolan Urheiluhallilla kello 18.30. Otteluliput kätevästi ennakkoon ja halvemmalla myy Tiketti.fi!

OILERS - TPS
ke 13.2 kello 18.30

Tapiolan UH

20.03.2019Oilers ja Classic aloittavat välierät 27.3.
18.03.2019Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!
16.03.2019Ottelusarjaraportti: Esport Oilers marssi välieriin puhtaalla pelillä
15.03.2019Esport Oilers ottaa merkittävän askeleen pelaajakehityksessä - espoolaisten valmennujärjestelmä tehostuu pelaajien arjessa
14.03.2019Öljymiehet haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä - ottelusarja ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina
13.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA välieriin!
12.03.2019Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään
11.03.2019Oilers nappasi toisen voiton puolivälieräsarjassa
08.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA pudotuspelit alkavat huomenna!
06.03.2019Pudotuspeliennakko: Oilers - Happee

Siirry arkistoon »