Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona

11.02.2019 21:00

Oilers hakee paluuta voittojen tielle keskiviikko-iltana. Tapiolan Urheiluhallin kaukalossa on luvassa huippukamppailu kahden kärkijoukkueen välillä, kun TPS saapuu Öljymiesten vieraaksi.

Sunnuntaina Welhoille jatkoajalla tappion kärsinyt espoolaisryhmä pääsee yrittämään parasta osaamistaan kotikaukalossa. Vastassa on vieläpä oiva mittari, sillä TPS on esiintynyt laadukkaasti läpi runkosarjan ja majailee tällä hetkellä kolmannella sijalla vain pisteen perässä SPV:tä.

Oilers-hyökkääjä Eino Pesu kertoo, että Welhot-ottelusta löytyy petrattavaa tulevaan kärkikamppailuun. Öljymiehistö ei ollut ottelussa terävimmillään ja varsinkin maalinteko sakkasi pahasti kuopiolaisten vieraana.

Pitkälti koko kokonaisuutta pitää parantaa viime matsista, mutta erityisesti henkinen ja fyysinen valmius pitää saada paremmalle tasolle, Pesu lisää.

Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus parannella runkosarjan loppusuoralla asemiaan pudotuspeleihin. Ottelusta on varmasti tulossa viihdyttävä, sillä niin TPS kuin Oilers on napannut voittoja viime aikoina. Kummallakin joukkueella on kymmenestä viime ottelusta kahdeksan voittoa ja kaksi tappiota.

Kova ja playoff-vivahteita sisältävä matsi tulossa. TPS on fyysinen ja tulivoimainen joukkue, Pesu ennakoi.

TPS on päästänyt pudotuspelijoukkueista toiseksi vähiten osumia. Esimerkiksi neljässä viimeisessä kamppailussa TPS on ottanut omaan päähän maksimissaan kolme osumaa per ottelu.

Tämän lisäksi joukkueesta löytyy rutkasti maalintekovoimaa Miko Kailialan, Eero Jalon ja Mikko Hautaniemen johdolla. Turkulaisten alakerrassa Lauri Stenfors, Olli Laine ja ex-Oilers Janne Nurminen johtavat puolustuspeliä maalivahti Pyry Luukkosen edessä.

Joukkueiden alkukauden keskinäinen kohtaaminen päättyi Öljymiesten 9-4 vierasvoittoon. Nyt edessä on kuitenkin uusi kamppailu, sillä paljon on ehtinyt tapahtua edellisen matsin jälkeen.

Hyvä pelivalmius alusta asti ja luotto omaan hommaan, niin hyvä tulee, Pesu päättää.

Oilersin runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu alkaa Tapiolan Urheiluhallilla kello 18.30. Otteluliput kätevästi ennakkoon ja halvemmalla myy Tiketti.fi!

OILERS - TPS
ke 13.2 kello 18.30

Tapiolan UH

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »