Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot

07.02.2019

SB Welhot ja Oilers ottavat yhteen sunnuntaina Salibandyliigan kamppailussa. Oilersin tulevasta pelirykelmästä on tulossa kova, sillä joukkue pelaa kolme ottelua viikon aikana, mikä muistuttaa pelitahdiltaan pudotuspelisarjoja.

Tulevan sunnuntain Welhot-ottelun jälkeen Öljymiehet isännöi ensi keskiviikkona 13.2 TPS:aa ja päättää peliviikon sunnuntaina 17.2 Steelersin vieraana. Runkosarjan loppusuora on vielä sijoitusten suhteen auki, mutta Oilersilla on kotiedun suhteen kaikki omissa käsissään. 

Lisäksi joukkue saa hyvää esimakua millaista tuleva pudotuspelikevät tulee olemaan. Paras seitsemästä-sarjoissa otteluita pelataan kahden-kolmen päivän välein, jolloin pienetkin asiat valmistautumisesta loppuverryttelyyn ratkaisevat paljon.

Erityisen tärkeä ottelu on ensi keskiviikkona pelattava TPS-kamppailu, sillä kolmatta sijaa hallussa pitävä Öljymiehistö saa yhtä sijaa alempana olevan turkulaisseuran vieraaksi Tapiolan Urheiluhalliin.

Oilers-puolustaja Jesper Lindfors kuitenkin linjaa, että päällimmäisenä mielessä on tuleva Welhot-ottelu eikä tulevia koitoksia kannata ihan liikaa miettiä. Panokset ovat kuitenkin tässä vaiheessa kovat, ja joukkueen esityksistä on viime aikoina huokunut menestymisen halu.

Mennään ihan peli kerrallaan vaa, mutta oishan se kiva mahollisimman korkeella olla, kun pudotuspelit alkaa, öljypakki kertoo.

Öljymiehet on voittanut seitsemän ottelua perätysten. Viisikoiden yhteispeli on ollut kelvollista viime otteluissa, mutta puolustuspelissä on vielä kevättä kohden parannettavaa, vaikka tulivoimainen ryhmä on pystynyt oman pään peliä alkukaudesta petraamaan.

Ollaan pystytty pelaa vähän ehjempii pelejä, ja ollaan myös pystytty puolustaa ja kääntää hyvin, Lindfors kertoo espoolaisten peliesityksistä.

Sunnuntaina Kuopiossa Oilersia isännöivä Welhot on napannut viime otteluista tärkeitä voittoja. Putoamiskarsintaa vastaan taistelevat "taikurit" hävisi Indiansille viime ottelun, mutta sitä ennen joukkue kaatoi Karhut, Happeen ja Kooveen perätysten.

- Hyvillä fiiliksillä kohti sunnuntaita. Lähetään kehittää joukkueen ja oman kentällisen peliä. Welhot on hyvä nippu, joka pelaa rohkeesti ja luottaa omaa tekemiseen. Viihdyttävä peli varmaanki tulossa, Lindfors ennakoi tulevaa kamppailua.

Tuttuun tyyliin otteluennakon viimeisessä kysymyksessä haastateltava saa kertoa ketä Öljymiestä tulevassa ottelussa kannattaa seurata.

Laitetaa Ilari Talvitie. Muutaman byyrin pakkipari varmaa tulee heittää, Lindfors päättää.

Otteluseuranta

SEURAAVA KOTIOTTELU

OILERS - TPS

KE 13.2.2019 / KLO 18.30 TAPIOLAN UH

Liput ennakkoon Tiketistä!

 

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Kiinnostaako valmennustyö?
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!

Siirry arkistoon »