Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot

07.02.2019

SB Welhot ja Oilers ottavat yhteen sunnuntaina Salibandyliigan kamppailussa. Oilersin tulevasta pelirykelmästä on tulossa kova, sillä joukkue pelaa kolme ottelua viikon aikana, mikä muistuttaa pelitahdiltaan pudotuspelisarjoja.

Tulevan sunnuntain Welhot-ottelun jälkeen Öljymiehet isännöi ensi keskiviikkona 13.2 TPS:aa ja päättää peliviikon sunnuntaina 17.2 Steelersin vieraana. Runkosarjan loppusuora on vielä sijoitusten suhteen auki, mutta Oilersilla on kotiedun suhteen kaikki omissa käsissään. 

Lisäksi joukkue saa hyvää esimakua millaista tuleva pudotuspelikevät tulee olemaan. Paras seitsemästä-sarjoissa otteluita pelataan kahden-kolmen päivän välein, jolloin pienetkin asiat valmistautumisesta loppuverryttelyyn ratkaisevat paljon.

Erityisen tärkeä ottelu on ensi keskiviikkona pelattava TPS-kamppailu, sillä kolmatta sijaa hallussa pitävä Öljymiehistö saa yhtä sijaa alempana olevan turkulaisseuran vieraaksi Tapiolan Urheiluhalliin.

Oilers-puolustaja Jesper Lindfors kuitenkin linjaa, että päällimmäisenä mielessä on tuleva Welhot-ottelu eikä tulevia koitoksia kannata ihan liikaa miettiä. Panokset ovat kuitenkin tässä vaiheessa kovat, ja joukkueen esityksistä on viime aikoina huokunut menestymisen halu.

Mennään ihan peli kerrallaan vaa, mutta oishan se kiva mahollisimman korkeella olla, kun pudotuspelit alkaa, öljypakki kertoo.

Öljymiehet on voittanut seitsemän ottelua perätysten. Viisikoiden yhteispeli on ollut kelvollista viime otteluissa, mutta puolustuspelissä on vielä kevättä kohden parannettavaa, vaikka tulivoimainen ryhmä on pystynyt oman pään peliä alkukaudesta petraamaan.

Ollaan pystytty pelaa vähän ehjempii pelejä, ja ollaan myös pystytty puolustaa ja kääntää hyvin, Lindfors kertoo espoolaisten peliesityksistä.

Sunnuntaina Kuopiossa Oilersia isännöivä Welhot on napannut viime otteluista tärkeitä voittoja. Putoamiskarsintaa vastaan taistelevat "taikurit" hävisi Indiansille viime ottelun, mutta sitä ennen joukkue kaatoi Karhut, Happeen ja Kooveen perätysten.

- Hyvillä fiiliksillä kohti sunnuntaita. Lähetään kehittää joukkueen ja oman kentällisen peliä. Welhot on hyvä nippu, joka pelaa rohkeesti ja luottaa omaa tekemiseen. Viihdyttävä peli varmaanki tulossa, Lindfors ennakoi tulevaa kamppailua.

Tuttuun tyyliin otteluennakon viimeisessä kysymyksessä haastateltava saa kertoa ketä Öljymiestä tulevassa ottelussa kannattaa seurata.

Laitetaa Ilari Talvitie. Muutaman byyrin pakkipari varmaa tulee heittää, Lindfors päättää.

Otteluseuranta

SEURAAVA KOTIOTTELU

OILERS - TPS

KE 13.2.2019 / KLO 18.30 TAPIOLAN UH

Liput ennakkoon Tiketistä!

 

15.10.2019Öljymiehet hakee voittoputkelle jatkoa perjantaina kotikaukalossa
15.10.2019Öljypoikien uutiset: viikko 41
10.10.2019Makoisa vierasvoitto jatkoi Öljymiesten voittoputkea
08.10.2019Öljymiehet ja Teräsmiehet mittaavat paremmuuden keskiviikkona
07.10.2019Öljypoikien uutiset: Sarjat startattu
05.10.2019Öljypoikien uutiset: A-SM ennakko
04.10.2019Maalikooste: Oilers - Nokian KRP (Ruutu)
03.10.2019Tappiottomat Oilers ja Nokian Krp kaukalossa perjantaina
30.09.2019Öljypoikien uutiset: NG05 avasi kauden voittoisasti
30.09.2019Pekka Lahtinen LKV otteluisäntänä Nokian Krp -ottelussa

Siirry arkistoon »