Öljymiehet huippuiskussa - Happee kaatui Tapiolan Urheiluhallissa 12-7

25.01.2019

Sarjanelonen Esport Oilers jatkoi huippuvirettään kaatamalla sarjavitosen Happeen perjantai-illan kamppailussa, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut. Kotijoukkue avasi pelin vahvasti ja johti avauserän jälkeen ottelua 4-1.

Toisessakin erässä Öljymiehet oli selvästi vaarallisempi osapuoli ja hallitsi ottelun tapahtumia. Kahden erän jälkeen tilanne oli 6-2. Joukkueiden viime kamppailussa Jyväskylässä Oilers johti samoin lukemin ennen viimeistä erää, mutta hävisi kamppailun silloin 8-6. Tällä kertaa Oilers ei nostanut jalkaa kaasulta, vaan voitti ottelun lopulta numeroin 12-7.

Illan ehdoton sankari oli neljä maalia iskenyt Justus Kainulainen sekä Pizza Hut Tapiolan nälkäisin pelaaja- palkinnon saanut Jani Rauhala. Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

- Mielestäni olimme tänään koko ajan hitusen edellä. Happeeta vastaan on aina värikkäitä kamppailuita. Viimeksi johdimme 6-2 ja silloin hävisimme. Oli makeaa, kun nyt saimme pidettyä johdon ja paketoimme pelin meille. Hyvä tapahtuma ja hieno matsi.

Tasaisuus on ollut Öljymiehien yksi haasteista tällä kaudella. Tänään joukkue voitti kuitenkin jokaisen erän, vaikka viimeisessä erässä jyväskyläläiset painoivat kovaa päälle.

- Meillä on aika nuori jengi ja vähän yhteisiä kilometrejä. Yhteiset kokemukset vievät joukkuetta eteenpäin. Nyt on tullut onnistumisia ja se ruokkii lisäonnistumisia. Lopussa Happee vei kylläkin peliä, ja toivoisin jatkossa vielä kypsempää pelaamista näissä tilanteissa, Luukkonen ruoti omiaan.

Kaiken kaikkiaan kopissa on kuitenkin loistava ryhmähenki ja peli kulkee. Kaikki on mahdollista, mitä tulee ensi viikon Espoon Derbyyn sekä kevään pudotuspeleihin.

- Koko kauden on ollut hyvä ryhmähenki. Alkukaudesta, kun voitimme kovan pelin oli aika riehakasta meininkiä kopissa. Nyt ei edes olisi tiennyt voitimmeko vai hävisimmekö matsin. Joukkue on hyvin päämäärätietoinen, ja tässä on todella upea ottelu tulossa ensi viikolla. Päästään vähän kirkkaimpiin valoihin ja hakemaan revanssia Indiansista. Mikäs sen makeampaa, Luukkonen summasi.

Varmista paikkasi Salibandyn Derbyviikonloppuun, sillä Espoon Derbyn lisäksi U19-maajoukkue sekä miesten maajoukkue pelaa Suomi-Ruotsi-maaottelut niin perjantaina kuin lauantaina. Osta kätevästi lippusi perjantain Espoon Derbyyn Tiketistä ja tule kannustamaan niin Oilers kuin Suomikin huippusuorituksiin!

Maalikooste Oilers - Happee 12-7

Ottelutilastot

Lisätietoa DERBYVIIKONLOPPU

27.02.2020OLS saapuu Oilersin vieraaksi runkosarjan päätöskamppailuun
26.02.2020Öljypoikien uutiset: viikko 8
24.02.2020Maalikoosteet ja raportti Öljymiesten viikonlopun kamppailuista
20.02.2020Öljymiehillä kaksi ottelua viikonloppuna
12.02.2020Classic katkaisi Öljymiesten voittoputken
11.02.2020Öljypoikien uutiset: vikko 6
09.02.2020Maalikooste ja raportti: Oilers - Indians 5-4 rl.
05.02.2020Espoon Derby perjantaina Tapiolan Urheiluhallilla
04.02.2020Öljypoikien uutiset: viikko 5
02.02.2020Maalikooste ja raportti: Oilers - Happee 8-7 rl.

Siirry arkistoon »