Taistelu kotiedusta jatkuu perjantaina - Happee saapuu Tapiolaan vierailulle

24.01.2019

Salibandyliigan runkosarjaa on Oilersin osalta jäljellä kuuden ottelun verran. Taistelu paikasta sarjataulukon neljän parhaan joukossa jatkuu perjantai-iltana, kun Happee saapuu Tapiolan Urheiluhallille vierailulle.

Jyväskylän Happee ja Öljymiehet löytyvät sarjataulukon perättäisiltä sijoilta. Öljymiehet on tällä hetkellä neljännellä sijalla, mutta Happee hengittää espoolaisten niskaan vain pisteen perässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena.

On sanomattakin selvää, että perjantain huippuottelussa on jaossa todella tärkeät kolme pistettä kotiedun kannalta, vaikka otteluita molemmilla joukkueilla onkin jäljellä.

Oilersin taitava tehohyökkääjä Markus Markkola odottaa vesi kielellä tulevaa ottelua.

Tosi hyvillä fiiliksillä! Kevät lähestyy, perjantai-ilta ja sarjataulukon mukaan kuumin mahdollinen kilpakumppani vastassa.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Happee ryösti huimalla kirillä täydet kolme pistettä. Tuolloin Oilers johti ottelua vielä 6-2 viimeisen erään lähdettäessä, mutta jyväskyläläiset painoivat päätöserään kaiken peliin ja nappasivat 8-6 voiton.

En tiedä onko Happee mitenkään erityisen vaikea meille ollut, mutta kovatemponen ja teräväkärkinen ryhmähän sieltä tulee vastaan, ennakoi Markkola.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta Happee on voittanut seitsemän. Joukkue lähtee otteluun tappio niskassa, sillä viime ottelussa SB Welhot vei jatkoajalla lisäpisteen Happeen nenän edestä. 

Joukkueen pörssikärki on tututusti Peter Kotilainen. Maaliahne ja vikkelä laitahyökkääjä on runkosarjan pistepörssin toisella sijalla. 

Oilers lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Joukkueen tulivoimaisuus tiedetään, sillä Öljymiehet on tehnyt tällä kaudella toiseksi eniten osumia Salibandyliigassa. Justus Kainulainen pitää edelleen itsellään Tupla-paitaa ja on noussut pistepörssin kärkikymmenikköön.

Öljymiehistö on päästänyt runkosarjassa viidenneksi vähiten osumia, mutta sillä saralla joukkueella löytyy vielä petrattavaa kevättä kohden. Myös Happeeta vastaan tarkka ja kunnianhimoinen puolustuspeli on tärkeää, sillä vastassa on todella taitava hyökkäyspään joukkue.

Pitää pelata sillä tavalla fiksusti, ettei vastustaja pääse rummuttamaan omia vahvuuksiaan. Puolustuspelin oltava kurinalaista, Markkola vaatii joukkueeltaan.

Viime otteluissa Markkola on pelannut Eino Pesun ja Santeri Lindforsin kanssa. Kentällinen on löytänyt toisensa peli peliltä paremmin ja saanut hyökkäyspäässä mukavaa tulosta aikaiseksi. Markkola nostaa lopuksi yhden seurattavan pelaajan Happee-otteluun.

Santeri Lindfors on aika kuuma pelaaja tällä hetkellä. En täysin varma ole, mutta jokusen pelin pisteputkessakin taitaa seilata ja mies kyllä löytää ketjukaverinsa, vaikka pojat leikkisivät piilosta, Markkola vinkkaa.

Liput huippuotteluun ennakkoon myy Tiketti.fi!

Oilers - Happee 

perjantaina kello 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »