Taistelu kotiedusta jatkuu perjantaina - Happee saapuu Tapiolaan vierailulle

24.01.2019

Salibandyliigan runkosarjaa on Oilersin osalta jäljellä kuuden ottelun verran. Taistelu paikasta sarjataulukon neljän parhaan joukossa jatkuu perjantai-iltana, kun Happee saapuu Tapiolan Urheiluhallille vierailulle.

Jyväskylän Happee ja Öljymiehet löytyvät sarjataulukon perättäisiltä sijoilta. Öljymiehet on tällä hetkellä neljännellä sijalla, mutta Happee hengittää espoolaisten niskaan vain pisteen perässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena.

On sanomattakin selvää, että perjantain huippuottelussa on jaossa todella tärkeät kolme pistettä kotiedun kannalta, vaikka otteluita molemmilla joukkueilla onkin jäljellä.

Oilersin taitava tehohyökkääjä Markus Markkola odottaa vesi kielellä tulevaa ottelua.

Tosi hyvillä fiiliksillä! Kevät lähestyy, perjantai-ilta ja sarjataulukon mukaan kuumin mahdollinen kilpakumppani vastassa.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Happee ryösti huimalla kirillä täydet kolme pistettä. Tuolloin Oilers johti ottelua vielä 6-2 viimeisen erään lähdettäessä, mutta jyväskyläläiset painoivat päätöserään kaiken peliin ja nappasivat 8-6 voiton.

En tiedä onko Happee mitenkään erityisen vaikea meille ollut, mutta kovatemponen ja teräväkärkinen ryhmähän sieltä tulee vastaan, ennakoi Markkola.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta Happee on voittanut seitsemän. Joukkue lähtee otteluun tappio niskassa, sillä viime ottelussa SB Welhot vei jatkoajalla lisäpisteen Happeen nenän edestä. 

Joukkueen pörssikärki on tututusti Peter Kotilainen. Maaliahne ja vikkelä laitahyökkääjä on runkosarjan pistepörssin toisella sijalla. 

Oilers lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Joukkueen tulivoimaisuus tiedetään, sillä Öljymiehet on tehnyt tällä kaudella toiseksi eniten osumia Salibandyliigassa. Justus Kainulainen pitää edelleen itsellään Tupla-paitaa ja on noussut pistepörssin kärkikymmenikköön.

Öljymiehistö on päästänyt runkosarjassa viidenneksi vähiten osumia, mutta sillä saralla joukkueella löytyy vielä petrattavaa kevättä kohden. Myös Happeeta vastaan tarkka ja kunnianhimoinen puolustuspeli on tärkeää, sillä vastassa on todella taitava hyökkäyspään joukkue.

Pitää pelata sillä tavalla fiksusti, ettei vastustaja pääse rummuttamaan omia vahvuuksiaan. Puolustuspelin oltava kurinalaista, Markkola vaatii joukkueeltaan.

Viime otteluissa Markkola on pelannut Eino Pesun ja Santeri Lindforsin kanssa. Kentällinen on löytänyt toisensa peli peliltä paremmin ja saanut hyökkäyspäässä mukavaa tulosta aikaiseksi. Markkola nostaa lopuksi yhden seurattavan pelaajan Happee-otteluun.

Santeri Lindfors on aika kuuma pelaaja tällä hetkellä. En täysin varma ole, mutta jokusen pelin pisteputkessakin taitaa seilata ja mies kyllä löytää ketjukaverinsa, vaikka pojat leikkisivät piilosta, Markkola vinkkaa.

Liput huippuotteluun ennakkoon myy Tiketti.fi!

Oilers - Happee 

perjantaina kello 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

20.02.2020Öljymiehillä kaksi ottelua viikonloppuna
12.02.2020Classic katkaisi Öljymiesten voittoputken
11.02.2020Öljypoikien uutiset: vikko 6
09.02.2020Maalikooste ja raportti: Oilers - Indians 5-4 rl.
05.02.2020Espoon Derby perjantaina Tapiolan Urheiluhallilla
04.02.2020Öljypoikien uutiset: viikko 5
02.02.2020Maalikooste ja raportti: Oilers - Happee 8-7 rl.
31.01.2020Öljypoikien uutiset: viikko 4
30.01.2020Oilers ja Happee viihdyttävät lauantaina kotiyleisöä
28.01.2020Seitsemän Oilers-pelaajaa maajoukkueisiin

Siirry arkistoon »