Karhut saapuu perjantaina Oilersin vieraaksi

17.01.2019

Tapiolan Urheiluhallilla on perjantai-iltana tarjolla viihdettä, kun Öljymiehet ja sarjanousija Karhut taistelevat kolmesta pisteestä. Öljymiehillä on mahdollisuus napata vidies perättäinen voitto ja parannella asemiaan Salibandyliigan sarjataulukossa.

Maanantaina Raholasta voiton hakenut Öljymiehistö näytti jälleen, että joukkueesta löytyy maalintekotaitoa. Vahvaa avauserää seurasi heikompi toinen erä, kun Nokian Krp ilmoittautui vielä voittotaisteluun mukaan. Päätöserässä Oilers kuitenkin pääsi näyttämään, että henkistä kanttia löytyy ja nappasi vahvalla asenteella pisteet mukaan.

Oilers-puolustaja Antti Suomela kertoo, että joukkue lähtee perjantain peliin tosi hyvällä fiiliksellä muutaman tärkeän voiton jälkeen. 

Viime pelissä ei saatu pelattua vielä kolmea erää omalla tasolla. Tähän peliin olisikin hyvä lähtä parantamaan sitä, että meidän peli ei ailahtelisi niin paljon erien välillä, oululaislähtöinen Suomela kertoo.

Viime otteluissa Oilersin tehoilua tähdittänyt ykkösnyrkki on pelannut todella korkealla tasolla. Nelikko Kainulainen-Iiskola-Markelin-Suomela on pelannut yhdessä koko kauden harjoitusotteluista lähtien. Vuodenvaihteessa nelikon mukaan iskettiin Onni Piiparinen, jonka jälkeen viisikko on onnistunut pelikentällä lähes kaikessa.

Piiparisen tulon jälkeen meillä on alkanut loksahdella palaset kohdalleen ja tiedetään koko ajan paremmin missä toiset liikkuvat, Suomela pohtii.

Perjantai-illan vastustaja Karhut majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Porilaiset nappasi tärkeän voiton Kooveesta putoamistaistelun kannalta, mutta nyt alla on kaksi tappiota.

Nokian Krp:lle joukkue hävisi runsasmaalisesti, mutta viime ottelussa Classicia vastaan joukkue piti sarjakärjen tiukilla varsin pitkään. Classicin vahva päätöserä kuitenkin siivitti tamperelaiset lopulta 6-3 voittoon.

Öljymiesten ja Karhujen ensimmäinen kohtaaminen päättyi Porissa Oilersille 8-2. Kyseisen ottelun jälkeen Karhut on saalistanut kolme voittoa, joista kaikki ovat tulleet vieraskentiltä. Öljymiehet saakin olla ottelussa tarkkana, sillä päävalmentajaa vaihtanut porilaisryhmä tekee varmasti kaikkensa, jotta joukkueen pistesaldo karttuisi espoolaisten kustannuksella.

Karhut on nälkäinen joukkue ja tuleva peli on myös heille todella tärkeä. Saadaankin varmasti hyvä taistelu aikaiseksi, Suomela ennakoi tulevaa vastustajaa ja ottelua.

Ottelu Tapiolan Urheiluhallilla alkaa kello 18.30. Liput saat ostettua kätevästi ennakkoon ja halvemmalla Tiketistä!

Oilers - Karhut

pe 18.11 kello 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

22.03.2019Öljypoikien uutiset: Avoimet harjoitukset huhti - toukokuussa!
18.04.2019Öljypoikien uutiset: Pienten öljypoikien kuulumisia
14.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 SUOMEN MESTARI 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NG04 PRONSSIA 2019
13.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA SUOMEN MESTARI 2019
12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
11.04.2019Öljypoikien uutiset: NG03 FINAALIIN
09.04.2019Öljymiesten kausi päättyy sunnuntaina pronssiotteluun
08.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA mestaruus katkolla keskiviikkona
06.04.2019Öljypoikien uutiset: NGA ensimmäiseen finaalisarjavoittoon!

Siirry arkistoon »