Karhut saapuu perjantaina Oilersin vieraaksi

17.01.2019

Tapiolan Urheiluhallilla on perjantai-iltana tarjolla viihdettä, kun Öljymiehet ja sarjanousija Karhut taistelevat kolmesta pisteestä. Öljymiehillä on mahdollisuus napata vidies perättäinen voitto ja parannella asemiaan Salibandyliigan sarjataulukossa.

Maanantaina Raholasta voiton hakenut Öljymiehistö näytti jälleen, että joukkueesta löytyy maalintekotaitoa. Vahvaa avauserää seurasi heikompi toinen erä, kun Nokian Krp ilmoittautui vielä voittotaisteluun mukaan. Päätöserässä Oilers kuitenkin pääsi näyttämään, että henkistä kanttia löytyy ja nappasi vahvalla asenteella pisteet mukaan.

Oilers-puolustaja Antti Suomela kertoo, että joukkue lähtee perjantain peliin tosi hyvällä fiiliksellä muutaman tärkeän voiton jälkeen. 

Viime pelissä ei saatu pelattua vielä kolmea erää omalla tasolla. Tähän peliin olisikin hyvä lähtä parantamaan sitä, että meidän peli ei ailahtelisi niin paljon erien välillä, oululaislähtöinen Suomela kertoo.

Viime otteluissa Oilersin tehoilua tähdittänyt ykkösnyrkki on pelannut todella korkealla tasolla. Nelikko Kainulainen-Iiskola-Markelin-Suomela on pelannut yhdessä koko kauden harjoitusotteluista lähtien. Vuodenvaihteessa nelikon mukaan iskettiin Onni Piiparinen, jonka jälkeen viisikko on onnistunut pelikentällä lähes kaikessa.

Piiparisen tulon jälkeen meillä on alkanut loksahdella palaset kohdalleen ja tiedetään koko ajan paremmin missä toiset liikkuvat, Suomela pohtii.

Perjantai-illan vastustaja Karhut majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Porilaiset nappasi tärkeän voiton Kooveesta putoamistaistelun kannalta, mutta nyt alla on kaksi tappiota.

Nokian Krp:lle joukkue hävisi runsasmaalisesti, mutta viime ottelussa Classicia vastaan joukkue piti sarjakärjen tiukilla varsin pitkään. Classicin vahva päätöserä kuitenkin siivitti tamperelaiset lopulta 6-3 voittoon.

Öljymiesten ja Karhujen ensimmäinen kohtaaminen päättyi Porissa Oilersille 8-2. Kyseisen ottelun jälkeen Karhut on saalistanut kolme voittoa, joista kaikki ovat tulleet vieraskentiltä. Öljymiehet saakin olla ottelussa tarkkana, sillä päävalmentajaa vaihtanut porilaisryhmä tekee varmasti kaikkensa, jotta joukkueen pistesaldo karttuisi espoolaisten kustannuksella.

Karhut on nälkäinen joukkue ja tuleva peli on myös heille todella tärkeä. Saadaankin varmasti hyvä taistelu aikaiseksi, Suomela ennakoi tulevaa vastustajaa ja ottelua.

Ottelu Tapiolan Urheiluhallilla alkaa kello 18.30. Liput saat ostettua kätevästi ennakkoon ja halvemmalla Tiketistä!

Oilers - Karhut

pe 18.11 kello 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »