Karhut saapuu perjantaina Oilersin vieraaksi

17.01.2019

Tapiolan Urheiluhallilla on perjantai-iltana tarjolla viihdettä, kun Öljymiehet ja sarjanousija Karhut taistelevat kolmesta pisteestä. Öljymiehillä on mahdollisuus napata vidies perättäinen voitto ja parannella asemiaan Salibandyliigan sarjataulukossa.

Maanantaina Raholasta voiton hakenut Öljymiehistö näytti jälleen, että joukkueesta löytyy maalintekotaitoa. Vahvaa avauserää seurasi heikompi toinen erä, kun Nokian Krp ilmoittautui vielä voittotaisteluun mukaan. Päätöserässä Oilers kuitenkin pääsi näyttämään, että henkistä kanttia löytyy ja nappasi vahvalla asenteella pisteet mukaan.

Oilers-puolustaja Antti Suomela kertoo, että joukkue lähtee perjantain peliin tosi hyvällä fiiliksellä muutaman tärkeän voiton jälkeen. 

Viime pelissä ei saatu pelattua vielä kolmea erää omalla tasolla. Tähän peliin olisikin hyvä lähtä parantamaan sitä, että meidän peli ei ailahtelisi niin paljon erien välillä, oululaislähtöinen Suomela kertoo.

Viime otteluissa Oilersin tehoilua tähdittänyt ykkösnyrkki on pelannut todella korkealla tasolla. Nelikko Kainulainen-Iiskola-Markelin-Suomela on pelannut yhdessä koko kauden harjoitusotteluista lähtien. Vuodenvaihteessa nelikon mukaan iskettiin Onni Piiparinen, jonka jälkeen viisikko on onnistunut pelikentällä lähes kaikessa.

Piiparisen tulon jälkeen meillä on alkanut loksahdella palaset kohdalleen ja tiedetään koko ajan paremmin missä toiset liikkuvat, Suomela pohtii.

Perjantai-illan vastustaja Karhut majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Porilaiset nappasi tärkeän voiton Kooveesta putoamistaistelun kannalta, mutta nyt alla on kaksi tappiota.

Nokian Krp:lle joukkue hävisi runsasmaalisesti, mutta viime ottelussa Classicia vastaan joukkue piti sarjakärjen tiukilla varsin pitkään. Classicin vahva päätöserä kuitenkin siivitti tamperelaiset lopulta 6-3 voittoon.

Öljymiesten ja Karhujen ensimmäinen kohtaaminen päättyi Porissa Oilersille 8-2. Kyseisen ottelun jälkeen Karhut on saalistanut kolme voittoa, joista kaikki ovat tulleet vieraskentiltä. Öljymiehet saakin olla ottelussa tarkkana, sillä päävalmentajaa vaihtanut porilaisryhmä tekee varmasti kaikkensa, jotta joukkueen pistesaldo karttuisi espoolaisten kustannuksella.

Karhut on nälkäinen joukkue ja tuleva peli on myös heille todella tärkeä. Saadaankin varmasti hyvä taistelu aikaiseksi, Suomela ennakoi tulevaa vastustajaa ja ottelua.

Ottelu Tapiolan Urheiluhallilla alkaa kello 18.30. Liput saat ostettua kätevästi ennakkoon ja halvemmalla Tiketistä!

Oilers - Karhut

pe 18.11 kello 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »