Tulivoimaiset Nokia ja Oilers kohtaavat maanantaina Raholassa

13.01.2019

Salibandyliigan runkosarjan seitsemättä sijaa pitävä Nokian Krp isännöi Öljymiehiä maanantaina Raholassa. 

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi lokakuussa Nokian Krp:n vierasvoittoon. Tuon illan yksi ratkaisevista tekijöistä oli Nokian Krp:n ykköskenttä Henri Johanssonin johdolla. Ketju nimittäin iski peräti seitsemän maalia, joista Johansson iski neljä.

Oilers saa olla maanantaina varuillaan samojen herrojen kanssa. Johansson ja Joona Rantala miehittävät Salibandyliigan pistepörssin sijat kolme ja neljä. Joni Henttonen, Mikko Laakso ja Jere Oksanen antavat mukavaa taustatukea tehokaksikolle.

Krp:n kausi alkoi yskähdellen. Joukkue hävisi ensimmäiset neljä otteluaan, mutta on nyt noussut seitsemännelle sijalle. Viimeisestä kymmenestä ottelusta se on voittanut seitsemän. Joukkueella on alla tiukka voitto Indiansista sekä murskavoitto Karhuista.

Öljymiesten uusi vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Tulivoimainen espoolaisryhmä on napannut kaksi makoisaa voittoa, joista viimeisin tuli perjantain kotiottelusta 9-4 lukemin. Maanantaina Raholassa mitataan joukkueen puolustuskykyä, kun vastaan asettuu toinen maalinälkäinen joukkue.

- Krp puolustaa tosi tiiviisti ja kääntää hyvin, eli varmaan aikamoista asemasotaa tiedossa. Silti joukkueen otteluissa tuntuu tulevan iso määrä maaleja. Varmaan sellaista maalintekotaistelua tiedossa, ennakoi Oilersin ykkösketjun Onni Piiparinen tulevasta vastustajasta.

Piiparinen on ollut varsin kovassa lennossa kolmessa viime ottelussa. Hyökkääjä on päässyt pisteiden makuun Heikki Iiskolan ja Justus Kainulaisen ketjussa, jossa tilille on kertynyt tehot 5+3. 

- Ihmettelisin jos tää mun vire loppuis tohon peliin. Kyllä mä itseäni seuraisin, koska mun peli on tällä hetkellä sen verran harvinaista herkkua. Tästä on pakko ottaa kaikki ilo irti, viime ottelussa kahdesti iskenyt varakapteeni hymyilee.

LÄHETYKSEN OTTELUSTA TARJOAA RUUTU+

Seuraava kotiottelu pe 18.11.2019

Oilers - Karhut

18.30 Tapiolan Urheiluhalli

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »