Oilers nousi kotivoitolla sarjataulukon neljännelle sijalle

11.01.2019

Öljymiehet oli omaa luokkaansa perjantai-iltana Tapiolan Urheiluhallissa. Siitä huolimatta alku oli tahmea espoolaisille, ja avauserän jälkeen vierasjoukkue Koovee johti ottelua 2-1. 

Toinen erä ratkaisi kuitenkin koko ottelun Oilersille. Öljymiehet mätti nimittäin erän aikana peräti seitsemän täysosumaa, joten kahden erän jälkeen tilanne oli Öljymiehille 8-4. 

Kolmas erä oli jälleen hiukan vaikeampi kotijoukkueelle, ja Koovee sai luotua välillä turhan helpostikin paikkoja Nemo Sipilän vartiomalle maalille. Sipilä pelasi kuitenkin hienon ottelun, eikä häntä ohitettu päätöserässä ollenkaan. 

Illan sankari Justus Kainulainen lisäsi vielä Öljymiehien johtoa täydentäen huippupelinsä kolmannella maalilla. Näin ollen Oilers nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa luvuin 9-4 ja nousi sarjataulukossa hienosti neljännelle sijalle. Toki pitää muistaa, että EräViikingit sekä Happee, jotka Oilers ohitti sarjataulukossa, ovat pelanneet vähemmän otteluita kuin espoolaiset. 

Huippuiskussa oleva, tänään 2+2 tehot iskenyt Onni Piiparinen kommentoi Öljymiehien voittoa seuraavasti. 

- Ei ollu kovin häävi ottelu kokonaisuudessa. Ensimmäinen sekä viimein erä olivat heikkoa meiltä, vaikkei vastustaja tehnytkään yhtään osumaa päätöserässä. Voitimme tänään hyvän toisen erän ansiosta, kun pistimme aikamoisen hurrikaanin pystyyn.

- Meidän pitää parantaa monellakin osa-alueella. Otteluun lähtö oli heikko meiltä sekä myös johtoasemassa pelaaminen oli tänään löysää. Paljon on vielä tekemistä, mutta tärkeät kolme pistettä joka tapauksessa joukkueellemme, hyökkääjä summasi perjantai-illan kamppailun. 

Öljymiesten kausi jatkuu jo tulevana maanantaina, kun joukkue matkaa Nokialle Nokian KRP:n vieraaksi. Tapiolan Urheiluhallissa pelataan sen sijaan seuraavan kerran ensi viikon perjantaina. Vieraaksemme saapuu silloin Karhut Porista.

Osta liput ensi perjantain kotiotteluun kätevästi ennakkoon ja edullisemmin klikkaamalla tästä

Ottelutilastot Oilers - Koovee

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »