Koovee haastaa Öljymiehet perjantai-iltana

10.01.2019

Oilersin perjantai-illan vierasjoukkue Koovee yrittää kaikin keinoin päästä sarjataulukon viimeiseltä sijalta pois. Öljymiehillä oli jo kauden avauskohtaamisessa tamperelaisten kanssa vaikeuksia. Tuolloin Oilers nappasi kaksi pistettä jatkoajalla, kun Alexander Nyman iski pallon komeasti verkkoon ajassa 64.59.

Koovee ei ole voittanut yhtään ottelua tällä kaudella varsinaisella peliajalla. Sarjajumbolla on kaksi voittoa, joista toinen tuli jatkoajan ja toinen rangaistuslaukauksien jälkeen.

Viime ottelussa Koovee kärsi tappion Karhuille kotiottelussa ja on nyt jo kuusi pistettä Karhuja perässä, mutta tamperelaiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän.

Öljymiehet on palannut voittokantaan tappiollisen Espoon Derbyn jälkeen. Nyt alla on kaksi voittoa ja joukkueen katseet kohdistuvat perjantaihin, jolloin joukkue hamuaa täyttä pistepottia.

Viimeksi Koovee-ottelun jatkoajalla ratkaissut öljypakki Alexander Nyman kehuu Öljymiesten tekemistä viime aikoina.

- Hyvä tunnelma meillä tuolla on, joukkueen peli kehittyy päivä päivältä ja mennään kohti mielenkiintoista kevättä.

Koovee on iskenyt tähän mennessä vähiten maaleja koko sarjassa. Joukkueen ainoa yli kymmenen osuman pelaaja on kapteeni Samuli Salomaa. Ex-Oilers Teemu Suomalainen on tehnyt Kooveelle 14 pistettä. 

- Nuori joukkue, joka pyrkii kääntämään pelin nopeasti, Nyman kertoo tulevasta vastustajasta.

Oilers päästi viime ottelussa LASB:ia vastaan ainoastaan kaksi osumaa. Koko joukkue esitti mainiota tekemistä puolustuspäässä ja sai hyvää esimerkkiä millaisessa kunnossa puolustustyöskentelyn tulee kovissa peleissä olla.

- Puolustuspeli on tuntunut välillä tosi hyvältä, vaikka meillä on välillä myös ollut heikkoja hetkiä. Mutta mielestäni ollaan menty eteenpäin ja opittu virheistämme, Nyman pohdiskelee.

Öljymiesten puolustuspeliä testataan taas perjantaina, tervetuloa seuraamaan kamppailua Tapiolan Urheiluhallille kello 18.30!

Ennen ottelun alkua palkitaan kolme Öljymiestä!

Liput ennakkoon ja halvemmalla Tiketistä!

 

20.03.2019Oilers ja Classic aloittavat välierät 27.3.
18.03.2019Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!
16.03.2019Ottelusarjaraportti: Esport Oilers marssi välieriin puhtaalla pelillä
15.03.2019Esport Oilers ottaa merkittävän askeleen pelaajakehityksessä - espoolaisten valmennujärjestelmä tehostuu pelaajien arjessa
14.03.2019Öljymiehet haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä - ottelusarja ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina
13.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA välieriin!
12.03.2019Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään
11.03.2019Oilers nappasi toisen voiton puolivälieräsarjassa
08.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA pudotuspelit alkavat huomenna!
06.03.2019Pudotuspeliennakko: Oilers - Happee

Siirry arkistoon »