LASB ja Oilers taistelevat vuoden ensimmäisistä pisteistä

04.01.2019

LASB isännöi lauantaina Lahdessa Öljymiehiä, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan vuoden ensimmäistä pistepottia runkosarjaottelusta numero 17.

Oilers pitää tällä hetkellä itsellään runkosarjan kuudennetta sijaa. Takana kahden pisteen päässä painetta lyö Nokian Krp. Viimeisistä kymmenestä ottelusta Oilers on jäänyt kokonaan ilman pisteitä vain kolmesti.

Lauantain kotijoukkue LASB löytyy runkosarjan sarjataulukosta sijalta kymmenen. LASB:illa on kuuden pisteen takamatka pudotuspelipaikkaan. Joukkueen viimeiseen kymmeneen otteluun mahtuu kuuden ottelun tappioputki, mutta kahdessa viime ottelussa oranssipaidat ovat päässeet makustelemaan täyttä pistepottia.

Öljymiesten tämän kauden paras pistemies Justus Kainulainen kohtaa entisen seuransa toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäisessä ottelussa Oilers oli LASB:ia parempi 9-6 lopputuloksella.

Nyt joukkue on valmistautunut sopivan rennolla meiningillä seuraavaan koitokseen. Yhtään kiveä ei ole jätetty kääntämättä, jotta joukkue olisi mahdollisimman valmis taistelemaan voitosta.

- Joukkueessa on hyvä fiilis tällä hetkellä voitetun SPV-pelin jälkeen, ja treeneissäkin on ollut hyvä pöhinä päällä tällä viikolla, Kainulainen kertoo.

Pallollisessa pelissä täytyy olla vahva LASB:ia vastaan, ja pitää olla hereillä kaverin vastahyökkäyksissä, koska se on niitten vahvuus, tehohyökkääjä kertoo vastustajasta.

Justus Kainulaisen isoveli Rasmus Kainulainen on LASB:in paras pistemies. Toinen Justuksen isoveljistä, Roope Kainulainen, on tehoillut myös piste per peli-tahdilla. Tolppien välissä suurimman osan peleistä on torjunut Kaapo Kettunen. Joukkuetta valmentaa ex-Oilers Teemu Varis.

Sieltä tulee vastaan nuori ja pallotaitava joukkue. Joukkueesta kannattaa seurata velipoika Rasmusta ja Matias Pietistä. Molemmat ollu aika hyvällä pelipäällä viime peleissä, Justus vinkkaa lauantain vastustajasta.

Kainulainen kertoo, että Öljymiehistä kannattaa seurata kakkosketjun sentteri Sylvester Raikamon tekemistä. "Syltty" on ollut viime otteluissa oivalla pelipäällä ja pelannut mainiosti pelikentän molempiin suuntiin.

- Meiltä kannattaa seurata Raikamoa, sillä mies on tällä hetkellä tulikuuma, Kainulainen päättää.

Ottelu Lahden Suurhallissa alkaa lauantaina 5.1. kello 17.00. Ottelusta ei ole tarjolla livelähetystä.

Otteluseuranta

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »