LASB ja Oilers taistelevat vuoden ensimmäisistä pisteistä

04.01.2019

LASB isännöi lauantaina Lahdessa Öljymiehiä, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan vuoden ensimmäistä pistepottia runkosarjaottelusta numero 17.

Oilers pitää tällä hetkellä itsellään runkosarjan kuudennetta sijaa. Takana kahden pisteen päässä painetta lyö Nokian Krp. Viimeisistä kymmenestä ottelusta Oilers on jäänyt kokonaan ilman pisteitä vain kolmesti.

Lauantain kotijoukkue LASB löytyy runkosarjan sarjataulukosta sijalta kymmenen. LASB:illa on kuuden pisteen takamatka pudotuspelipaikkaan. Joukkueen viimeiseen kymmeneen otteluun mahtuu kuuden ottelun tappioputki, mutta kahdessa viime ottelussa oranssipaidat ovat päässeet makustelemaan täyttä pistepottia.

Öljymiesten tämän kauden paras pistemies Justus Kainulainen kohtaa entisen seuransa toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäisessä ottelussa Oilers oli LASB:ia parempi 9-6 lopputuloksella.

Nyt joukkue on valmistautunut sopivan rennolla meiningillä seuraavaan koitokseen. Yhtään kiveä ei ole jätetty kääntämättä, jotta joukkue olisi mahdollisimman valmis taistelemaan voitosta.

- Joukkueessa on hyvä fiilis tällä hetkellä voitetun SPV-pelin jälkeen, ja treeneissäkin on ollut hyvä pöhinä päällä tällä viikolla, Kainulainen kertoo.

Pallollisessa pelissä täytyy olla vahva LASB:ia vastaan, ja pitää olla hereillä kaverin vastahyökkäyksissä, koska se on niitten vahvuus, tehohyökkääjä kertoo vastustajasta.

Justus Kainulaisen isoveli Rasmus Kainulainen on LASB:in paras pistemies. Toinen Justuksen isoveljistä, Roope Kainulainen, on tehoillut myös piste per peli-tahdilla. Tolppien välissä suurimman osan peleistä on torjunut Kaapo Kettunen. Joukkuetta valmentaa ex-Oilers Teemu Varis.

Sieltä tulee vastaan nuori ja pallotaitava joukkue. Joukkueesta kannattaa seurata velipoika Rasmusta ja Matias Pietistä. Molemmat ollu aika hyvällä pelipäällä viime peleissä, Justus vinkkaa lauantain vastustajasta.

Kainulainen kertoo, että Öljymiehistä kannattaa seurata kakkosketjun sentteri Sylvester Raikamon tekemistä. "Syltty" on ollut viime otteluissa oivalla pelipäällä ja pelannut mainiosti pelikentän molempiin suuntiin.

- Meiltä kannattaa seurata Raikamoa, sillä mies on tällä hetkellä tulikuuma, Kainulainen päättää.

Ottelu Lahden Suurhallissa alkaa lauantaina 5.1. kello 17.00. Ottelusta ei ole tarjolla livelähetystä.

Otteluseuranta

14.01.2019Öljypoikien uutiset: NGA ja NG03 sarjakärjessä
13.01.2019Tulivoimaiset Nokia ja Oilers kohtaavat maanantaina Raholassa
11.01.2019Oilers nousi kotivoitolla sarjataulukon neljännelle sijalle
10.01.2019Koovee haastaa Öljymiehet perjantai-iltana
09.01.2019Santeri Lindforsille 200 ottelua täyteen - hyökkääjä kertoo miten liigaura sai alkunsa
09.01.2019Öljypoikien uutiset: Nuoremmat juniorit osallistuivat aktiivisesti ja menestyksekkäästi turnauksiin
08.01.2019Perjantain kotiottelussa palkitaan Öljymiehiä
07.01.2019Öljypoikien uutiset: Eerikkilän saldoa
06.01.2019Tiivis puolustuspeli toi Oilersille voiton LASB:ista - katso maalikooste!
04.01.2019LASB ja Oilers taistelevat vuoden ensimmäisistä pisteistä

Siirry arkistoon »