Öljymiehet haastaa Peliveljet Seinäjoella

29.12.2018

Seinäjokelaiset isännöivät jo lauantai-iltana TPS:aa, ja sunnuntaina on Oilersin vuoro haastaa runkosarjan kakkospaikkaa hallussaan pitävää Peliveljiä. Lauantaina TPS nappasi jatkoaikavoiton, joten sunnuntaina Oilersin kimppuun hyökkää varmasti nälkäinen ryhmä.

SPV on jäänyt tällä kaudella vain kahdesti ilman pisteitä. Näistä toinen tuli marraskuun alussa Espoossa pelattu ottelu, josta Öljymiehet nappasi voiton 11-8 lopputuloksella. Tuolloin ottelu ratkesi vahvasti erikoistilannepelaamiseen.

Jari Hankkion johdattama SPV:n hyökkäys on iskenyt tällä kaudella eniten osumia vastustajien verkkoon. Yleensä juuri SPV:tä vastaan pelikentän molemmissa päädyissä sattuu ja tapahtuu ja ottelut ovat varsin runsasmaalisia.

Mainiosta kääntöpelaamisesta ja vastahyökkäyksistä tunnettu joukkue pitää tolppien välissä yhtä Salibandyliigan parhainta maalivahtia, Eero Kososta, johon joukkue on päässyt turvautumaan heikoimpina hetkinä.

Jos SPV pystyy turvautumaan omaan maalivahtiin, niin pystyy myös Oilers sillä Öljymiesten tolppien välistä löytyy Kososen haastaja Salibandyliigan parhaaksi maalivahdiksi. Joonas Kaltiainen on tälläkin kaudella ollut totutun varma ja luotettava Oilersin tolppien välissä.

Paljon on henkilökohtaisesti petrattavaa, mutta niin kuin eräs kiekkovirtuoosi on todennut niin pojat pellaa syksyllä ja miehet kevväällä, Kaltiainen kertoo alkukaudesta.

Sunnuntaina Kaltiaisen edessä on varmasti luvassa melkoinen pallosade. Hankkio, Sami Koski, Mikko Kohonen ja Ville Kuusela ovat kaikki maalinälkäisiä hyökkääjiä, jotka takovat pisteitä pelistä toiseen.

Korkeelta ja kovaa tuleva tulivoimanen nippu on vastassa huomenna. Hyvät yöunet ja pelipäivän ruuat on kaikki kaikessa valmistautumisessa, "Kaltsi" miettii.

Kaltiainen kertoo, että tiukat ErVi ja Indians-tappiot harmittavat vielä hieman, mutta niistä on otettu opiksi ja eteenpäin on mentävä. Sunnuntaina on taas upea tilaisuus napata kärkijoukkueelta pisteitä. 

Lopuksi Kaltiainen vinkkaa, ketä Öljymiestä ottelussa kannattaa seurata.

- JL14, eli Jesperi Lindfors on ollut "beast modessa" viime peleissä.

Veikkaus TV näyttää kello 17.00 alkavan ottelun suorana. Kokoonpanot ja otteluseuranta päivittyvät tänne.

23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa
04.05.2019Heikki Luukkonen jatkaa Öljymiesten päävalmentajana - uudet vahvistukset julkaistaan ensi viikolla
03.05.2019Oilers uudistaa ja kehittää urheilutoimintaa
30.04.2019Seura palkitsi kauden onnistujia

Siirry arkistoon »