Öljymiehet haastaa Peliveljet Seinäjoella

29.12.2018

Seinäjokelaiset isännöivät jo lauantai-iltana TPS:aa, ja sunnuntaina on Oilersin vuoro haastaa runkosarjan kakkospaikkaa hallussaan pitävää Peliveljiä. Lauantaina TPS nappasi jatkoaikavoiton, joten sunnuntaina Oilersin kimppuun hyökkää varmasti nälkäinen ryhmä.

SPV on jäänyt tällä kaudella vain kahdesti ilman pisteitä. Näistä toinen tuli marraskuun alussa Espoossa pelattu ottelu, josta Öljymiehet nappasi voiton 11-8 lopputuloksella. Tuolloin ottelu ratkesi vahvasti erikoistilannepelaamiseen.

Jari Hankkion johdattama SPV:n hyökkäys on iskenyt tällä kaudella eniten osumia vastustajien verkkoon. Yleensä juuri SPV:tä vastaan pelikentän molemmissa päädyissä sattuu ja tapahtuu ja ottelut ovat varsin runsasmaalisia.

Mainiosta kääntöpelaamisesta ja vastahyökkäyksistä tunnettu joukkue pitää tolppien välissä yhtä Salibandyliigan parhainta maalivahtia, Eero Kososta, johon joukkue on päässyt turvautumaan heikoimpina hetkinä.

Jos SPV pystyy turvautumaan omaan maalivahtiin, niin pystyy myös Oilers sillä Öljymiesten tolppien välistä löytyy Kososen haastaja Salibandyliigan parhaaksi maalivahdiksi. Joonas Kaltiainen on tälläkin kaudella ollut totutun varma ja luotettava Oilersin tolppien välissä.

Paljon on henkilökohtaisesti petrattavaa, mutta niin kuin eräs kiekkovirtuoosi on todennut niin pojat pellaa syksyllä ja miehet kevväällä, Kaltiainen kertoo alkukaudesta.

Sunnuntaina Kaltiaisen edessä on varmasti luvassa melkoinen pallosade. Hankkio, Sami Koski, Mikko Kohonen ja Ville Kuusela ovat kaikki maalinälkäisiä hyökkääjiä, jotka takovat pisteitä pelistä toiseen.

Korkeelta ja kovaa tuleva tulivoimanen nippu on vastassa huomenna. Hyvät yöunet ja pelipäivän ruuat on kaikki kaikessa valmistautumisessa, "Kaltsi" miettii.

Kaltiainen kertoo, että tiukat ErVi ja Indians-tappiot harmittavat vielä hieman, mutta niistä on otettu opiksi ja eteenpäin on mentävä. Sunnuntaina on taas upea tilaisuus napata kärkijoukkueelta pisteitä. 

Lopuksi Kaltiainen vinkkaa, ketä Öljymiestä ottelussa kannattaa seurata.

- JL14, eli Jesperi Lindfors on ollut "beast modessa" viime peleissä.

Veikkaus TV näyttää kello 17.00 alkavan ottelun suorana. Kokoonpanot ja otteluseuranta päivittyvät tänne.

23.08.2019Unihoc-tapahtuma Esport Arena Shopissa torstaina
22.08.2019Oilers valmennuslinja on julkaistu
05.08.2019Latvian Open 2019 otteluohjelma julkaistu
31.07.2019Valmennusjärjestelmän ja -linjan julkistamistilaisuus ke 14.8.2019
30.07.2019Öljypoikien harjoitusottelut
29.07.2019Harjoitusottelut alkavat - Öljymiehet jälleen mukana Latvian Openissa
28.07.2019Oilers-edustusta miesten toisella maajoukkueleirillä
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!

Siirry arkistoon »