Esport Oilers valittiin MAAJOUKKUETIE FBA Elite yhteistyöseuraksi!

21.12.2018

Salibandyliitto ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ovat valinneet neljä yhteistyöseuraa MAAJOUKKUETIE FBA Elite-ohjelmaan. Yhteistyö käynnistyy 1.1.2019 ja kestää 30.4.2021 saakka. Oilersin lisäksi ohjelmaan valikoitui TPS, Classic ja EräViikingit.

Elite-ohjelma syventää vuonna 2015 käynnistynyttä Floorball Academy ja sittemmin salibandyliiton pelaajakehitysohjelmaksi muokkautuneen MAAJOUKKUETIE-FBA toiminnan seurayhteistyötä. Yhteistyön syventymisessä seurojen valmennuspäälliköillä on keskeinen rooli, sillä heidän työajasta siirtyy osa MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan.

"Aloittamamme yhteistyön tarkoituksena on tuottaa muillekin seuroille toimintamalleja ja -tapoja. Elite-yhteistyössä seurojen valmennuspäälliköillä onkin erittäin merkittävä rooli valmennustoiminnan johtamisessa ja seuran valmennuslinjan kehittämisessä sekä sen jalkauttamisessa ja erityisesti laadun nostamisessa päivittäisvalmennuksessa koko Suomessa”, FBA:n valmennuspäällikkö Miikka Lamu kertoo.

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Oilers sitoutuu osallistumaan sopimuskauden ajan kaikilla poikien B-D2 juniori-ikäluokilla toimintaan, sekä tiivistämään joukkueiden harjoittelusta ja kehityksestä saatavan datan analysointia seuran ja suomalaisen salibandyn pelaajakehityksen tehostamiseksi.

"Yhteistyön syventäminen on luonnollinen jatkumo jo ennestään hyvälle, sekä laadukkaalle yhteistyölle. Nyt mukaan valittujen seurojen, salibandyliiton, sekä Eerikkilän urheiluopiston kanssa olemme kehittäneet seura -ja pelaajakehitysjärjestelmiämme vahvassa yhteistyössä. Elite-ohjelman johdolla kehitämme entisestään organisaatiomme ja pelaajakehitysjärjestelmämme laatua ja tämä osaltaan tulee varmasti nostamaan niin meidän kuin koko suomalaisen salibandyn tasoa ja vaatimusta", kommentoi Esport Oilers valmennuspäällikkö Henry Myyryläinen.

Katso salibandyliiton uutisointi tästä:

Historian ensimmäiset Elite-seurat valittu MAAJOUKKUETIE FBA -ohjelmaan

20.03.2019Oilers ja Classic aloittavat välierät 27.3.
18.03.2019Öljypoikien uutiset: kaikki öljypojat pudotuspeleihin!
16.03.2019Ottelusarjaraportti: Esport Oilers marssi välieriin puhtaalla pelillä
15.03.2019Esport Oilers ottaa merkittävän askeleen pelaajakehityksessä - espoolaisten valmennujärjestelmä tehostuu pelaajien arjessa
14.03.2019Öljymiehet haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä - ottelusarja ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina
13.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA välieriin!
12.03.2019Öljypoikien uutiset: viimeisiä viedään
11.03.2019Oilers nappasi toisen voiton puolivälieräsarjassa
08.03.2019Öljypoikien uutiset: NGA pudotuspelit alkavat huomenna!
06.03.2019Pudotuspeliennakko: Oilers - Happee

Siirry arkistoon »