Kauden ensimmäinen Espoon Derby perjantaina

20.12.2018

Oilers ja Indians taistelevat perjantaina Espoon herruudesta ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ottelu alkaa Otahallissa kello 18.30.

Viime kaudella espoolaisjoukkueet tasasivat runkosarjan derby-pisteet. Öljymiehet voitti Indiansin isännöimän jäähalliottelun selvästi, mutta pahan maun suuhun jätti 9-1 kotitappio runkosarjan loppussa. 

Pudotuspeleissä Indians eteni lopulta espoolaisista pisimmälle ja pääsi taistelemaan pronssimitalista. Viime kausi voidaan näiden kahden seuran välillä laskea Indiansin voitoksi. 

Tällä kaudella molemmat joukkueet taistelevat jälleen pudotuspelipaikasta. Oilers löytyy runkosarjan kuudennelta sijalta, ja Indians hamuaa pudotuspeliviivan yläpuolelle, pois yhdeksänneltä sijalta. 

Indiansin marras- ja joulukuu ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, sillä joukkue on voittanut seitsemästä ottelusta vain yhden. Derbyn lisämausteena Indians haluaa varmasti katkaista tappioputkensa juuri Öljymiesten kustannuksella. 

Oilers-leirissä Espoon Derbyä on jo odoteltu. Öljymiesten kokenut ja monipuolinen hyökkääjä Santeri Lindfors mainitsee, että paikallisotteluun syttyy aina vähän enemmän kuin normaaliin runkosarjapeliin.

- Derby herättää aina suurempia tunteita. Varsinkin Metro Areenalla pelatut derbyt ovat olleet loistavia tapahtumia, mutta sitä saadaan odotella vielä hetki.

Oilers kaatoi viime ottelussa OLS:n maali-iloittelussa lukemin 17-8. Perjantaiksi petrattavaa löytyy puolustuspelistä, mutta hyvät asiat hyökkäspelistä kannattaa ottaa viime ottelusta mukaan. 

Lindfors itse on luottavainen omaan joukkueeseen, sillä tekeminen viikon harjoituksissa on ollut mallikasta.

- Eiköhän siellä ole aika raikas Öljymiehistö pelillä perjantaina. Tossu liikkuu ja laitetaan palloo pömpeliin, Lindfors päättää.

Ottelu Espoon Otahallissa alkaa perjantaina kello 18.30. Liput ennakkoon saat ostettua klikkaamalla tästä!

Antaa palaa Öljymiehet!

 

14.01.2019Öljypoikien uutiset: NGA ja NG03 sarjakärjessä
13.01.2019Tulivoimaiset Nokia ja Oilers kohtaavat maanantaina Raholassa
11.01.2019Oilers nousi kotivoitolla sarjataulukon neljännelle sijalle
10.01.2019Koovee haastaa Öljymiehet perjantai-iltana
09.01.2019Santeri Lindforsille 200 ottelua täyteen - hyökkääjä kertoo miten liigaura sai alkunsa
09.01.2019Öljypoikien uutiset: Nuoremmat juniorit osallistuivat aktiivisesti ja menestyksekkäästi turnauksiin
08.01.2019Perjantain kotiottelussa palkitaan Öljymiehiä
07.01.2019Öljypoikien uutiset: Eerikkilän saldoa
06.01.2019Tiivis puolustuspeli toi Oilersille voiton LASB:ista - katso maalikooste!
04.01.2019LASB ja Oilers taistelevat vuoden ensimmäisistä pisteistä

Siirry arkistoon »