Öljymiehillä viikonloppuna kaksi ottelua - molemmissa otteluissa juhlallisuuksia

12.12.2018

Oilers palaa MM-kisatauolta ryminällä liigaotteluiden pariin. Neljän ottelun voittoputkessa porskuttava Öljymiehistö kohtaa perjantaina EräViikingit Vantaalla ja sunnuntaina OLS:n Tapiolan Urheiluhallilla. 

Salibandyliigan runkosarja on perjantain ottelun jälkeen puolessa välissä. MM-kisataukokin on nyt vietetty, joten kaikki odotukset espoolaisyleisön näkökulmasta kohdistuvat Öljymiesten loppukauteen.

Myös pelaajilta löytyy runsaasti intoa päästä pelaamaan kotimaista liigaa, sillä edellisestä ottelusta on noin kuukauden verran.

Hyvät fiilikset tulevista matseista, kun on ollut taukoa peleistä, niin kiva päästä taas pelaamaan, kertoo Oilersin tehohyökkääjä Justus Kainulainen.

Justus Kainulainen valittiin joulukuun alussa Salibandyliigan marraskuun pelaajaksi. Öljymiehet voitti marraskuussa kaikki ottelunsa, ja Kainulainen tehoili yhdeksän tehopistettä neljään otteluun. Kainulainen palkitaan sunnuntain kotiottelussa ennen alkuvihellystä.

Pelattiin joukkueena koko marraskuu aika hyvin ja saatiin myös oman kentän kanssa peli hyvin toimimaan, ja sitä kautta myös oma peli kulki, joukkueen paras pistemies pohtii.

Viimeksi kuukauden pelaaja-palkinto on tuotu Espooseen marraskuussa 2015, kun maalivahti Joonas Kaltiainen arvostettiin kuukauden pelaajaksi.

EräViikingit isännöi Öljymiehiä perjantaina

EräViikingit ja Oilers löytyvät sarjataulukosta perättäisiltä sijoilta. Molemmat joukkueet ovat keränneet 22 pistettä tähän mennessä, mutta Oilers on maalieron turvin yhden pykälän korkeammalla, sijalla viisi. Tosin perjantain otteluun lähdettäessä EräViikingeillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa ErVi haki pisteet Tapiolasta 7-3 vierasvoitolla. Laadukas ryhmä vahvistui maajoukkuetauon aikana vielä Mika Moilasella, joten Öljymiesten tulee jättää jokainen hikipisara kentällä jos joukkue mielii voitosta haaveilla.

- ErVillä on taitava ja nälkänen joukkue, mikä parhaimmillaan pelaa todella hyvin. Mut kyl me pystytään omalla tekemisellä se peli kairaamaan, Kainulainen ennakoi.

EräViikingit ottelussa juhlitaan myös salibandylegenda Mikael Järveä, kun helsinkiläisjoukkue nostaa Järven pelipaidan Energia Areenan kattoon ennen ottelun alkua.

OLS-kotiottelussa vietetään seuran pikkujouluja

Sunnuntaina Tapiolan Urheiluhallissa pelattavaan otteluun tunnelmaa tuo seuran pikkujoulut. Joulupukki ja seuran juniorit viihdyttävät yleisöä katsomossa, ja Öljymiehet kaukalossa. Sunnuntain alkuillan vastustajana toimii runkosarjan 11.sijalla majaileva OLS.

OLS kärsi tappion Oilersille kauden avausottelussa, mutta viime aikoina oululaiset ovat päässeet juhlimaan makeista voitoista. OLS on napannut kolme voittoa neljästä viime ottelusta. Mukana on esimerkiksi täydet pistepotit Nokialta ja Lahdesta, joten Oilersin tulee olla varuillaan yllätyksellisen oululaisryhmän kanssa.

Tupla-pelaaja Kainulainen on aivan samoilla linjoilla sunnuntain ottelusta.

OLS-peli Oulussa oli meiltä hyvä ja pelattiin kurinalaisesti siellä. OLS on parantanut otteitaan peli peliltä, joten tiukka peli varmasti tulossa.

ANTAA PALAA, ÖLJYMIEHET!

VUODEN 2018 VIIMEINEN KOTIOTTELU

Sunnuntain kotiotteluun voit ostaa pääsylipun kätevästi ennakkoon ja halvemmalla tiketti.fi-sivustolta, tai klikkaamalla tästä!

ÖLJYMIEHET - OLS

su 16.12.2018 kello 17:00

Tapiolan Urheiluhalli

 

23.08.2019Unihoc-tapahtuma Esport Arena Shopissa torstaina
22.08.2019Oilers valmennuslinja on julkaistu
05.08.2019Latvian Open 2019 otteluohjelma julkaistu
31.07.2019Valmennusjärjestelmän ja -linjan julkistamistilaisuus ke 14.8.2019
30.07.2019Öljypoikien harjoitusottelut
29.07.2019Harjoitusottelut alkavat - Öljymiehet jälleen mukana Latvian Openissa
28.07.2019Oilers-edustusta miesten toisella maajoukkueleirillä
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!

Siirry arkistoon »