Öljypoikien uutiset: Kaikki joukkueet tulessa

20.11.2018

Oilers NG03 matkasi lauantaina Turkuun Palloseuran vieraaksi. TPS oli voittanut viisi edellistä otteluaan nousevin ottein, joten joukkue odotti ottelua mielenkiinnolla.

TPS 4 - 8 Oilers NG03 (0-4, 2-1, 2-3)

- Saimme otteluun hyvän startin, peli rullasi mukavasti ja tehokkaasti. siirryimme erätauolle 0-4 johtoasemassa. Kopissa korostimme pelaajille, että vastustaja tulee varmasti kovaa päälle. Erätaukopuheista huolimatta olimme helisemässä lähes koko toisen erän ajan, TPS kiristi otteitaan ja lopulta vei erän ansaitusti nimiinsä. Kolmas oli sitten tasaisempaa vääntöä ja saimme homman takaisin raiteilleen ja kolme pistettä plakkariin, kertoi päävalmentaja Timo Karppanen.

- Ottelun onnistujia oli useita, mutta eritoten Kristian Kokkonen oli pelipäällä, voittaen lähes kaikki taistelupallot. Tehokaksikko Viitanen- Holm teki yhteensä viisi maalia, hän jatkaa.

Seuraavaksi joukkue matkaa tulevana viikonloppuna SB Naantalin vieraaksi Maijamäen parketille kokeilemaan miten pallo pomppii.

Tilastot

SC Hawks 5 - 4 JA Oilers NGB (0-2, 2-1, 2-1, 1-0)

PoNoVo 8 - 10 Oilers NGB  (3-3, 2-5, 3-2)

Oilersin päävalmentaja Hannu Mattila kertoi yhteenvedon B-poikien viikonlopusta: "Kahden vieraspelin viikonloppu oli meidän osalta hiukan kaksijakoinen. Lauantaina SC Hawksia vastaan pystyttiin hyvään peliin 40min, jonka aikana peli oli omissa näpeissä, mutta viimeistely tökki pahasti. Kolmannessa erässä alettiin pakottaa pallollisia ratkaisuja ja sen myötä alettiin menettää pelivälinettä helpommin kaverille. Hawks kiitti mahdollisuudesta oli kolmannessa erässä parempi. Onnistuttiin lopussa nousemaan jatkoajalle, mutta pistettä enempää ei tarttunut matkaan. 

Sunnuntain Lappeenrannan vierailulla joukkueen valmistautuminen ei ollut parasta ja siinä valmennus epäonnistui. Se näkyi kaikessa joukkueen tekemisessä niin pallollisena kuin pallottomana pieninä nukahduksina. Myös vastustajan valittu karvaustapa eli prässi päätylaudasta aiheutti sen, että ottelusta tuli todella nopeatempoinen. Vaikka nyt pelattiin lauantaita heikompaa viisikkopeliä niin tällä kertaa oltiin oikeaan aikaan irtopalloilla ja pystyttiin viimeistelemään paremmin. Se riitti kolmeen pisteeseen tällä kertaa."
NG04_Qvikman.JPG
Kuva: Kim Qvikman
LaSB 8 - 7 Oilers NG04 (3-3, 3-2, 2-2)
Oilers-käskijä Eero Uppala kertoi joukkueen hieman jännittäneen ensimmäistä yksittäistä sarjaotteluaan: "NG04 jatkoi SM-sarjaa tällä kertaa Hollolassa, Lasbin vieraana. Meidän osaltamme ottelua leimasi hienoinen jännittäminen, mikä näkyi helppojen pallonmenetysten ja merkkausvirheiden suurena määränä. Myös tuomarit tykkäsivät olla näkyvästi esillä ja vihelsivätkin molemmin puolin suuren määrän jäähyjä, joten erikoistilannepelaamista päästiin harjoittelemaan oikein urakalla. Tässä vastustaja olikin hieman etevämpi, rokottaen jokaisesta ylivoimasta sekä rangaistuslaukauksesta, kun itse tuhrimme muutaman ylivoiman ratkaisevilla hetkillä. Pisteet jäivät lopulta Hollolaan 8-7 tappiolla."

Oilers NGA 8 - 6 Steelers (2-2, 1-2, 5-2)

Sunnuntain kärkikamppailusta Steelersiä vastaan muodostui juuri odotetun tasainen vääntö. Vastustajan sarake ennen kohtaamistamme oli vakuuttava kahdeksan peliä ja kahdeksan voittoa. Pääsimme alussa 2-0 johtoon, mutta kaveri kiri erätauolle siirryttäessä tasoihin. Toisessa erässä jatkettiin maalien muodossa tiukoissa merkeissä ja päätöserään siirryttiin vihulaisen 3-4 johdossa. Kolmannessa erässä jatkettiin valtavaa myllytystä, mutta huippupaikoista huolimatta ei meinattu saada palloa kirveelläkään kaverin loistavasti pelanneen veskarin ja tiivin puolustuksen ohi. Pelimiesten kympin aikana sitten painettiin väkisin rinnalle ja ohi. Maalivahtien torjunnat Oilers 11 ja Steelers 36 kertovat olennaisen pelin kuvasta. Joukkue osoitti taas ratkaisuhetkillä hienoa henkistä kanttia ja ottelusta meille ansaittu voitto ja kolme tärkeää sarjapinnaa. Alkanut viikko on poikkeuksellinen, koska pelejä ei ole, vaan päästään painamaan pitkästä aikaa ehjä treeniviikko ennen ansaittua viikonloppuvapaata. Työnteko jatkuu ja suunta eteenpäin, kertoi päävalmentaja Aleksi Lammi.

Tilastot

NG03_Jokela.jpeg

Kuva: Janne Jokela

Seuraavat ottelut:

24.11. klo 12:00 Pirkat - Oilers NG04, Pirkkalan vapaa-aikakeskus

24.11. klo 15:30 Oilers NGB - Koovee, Esport Areena

25.11. klo 12:00 SB Naantali - Oilers NG03, Maijamäen LH

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »