"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi

15.11.2018

_X2_4719.jpg

Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilers kaatoi Steelersin 9–3 luvuin salibandyillassa Tapiolan urheiluhallissa. Esitys oli kypsä, vaikka ottelun alku olikin vaikea Öljymiehille.

Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan Steelersin kustannuksella jo neljän ottelun mittaiseksi. Vaikka vierailijat karkasivat ensimmäisessä erässä jo 2–0 johtoon, ei se hetkauttanut Oilersia. Kotijoukkue nousi nopeasti tasoihin, ja viimeiselle erätauolle mentiin espoolaisten johtaessa ottelua 5–3.

Kolmas erä oli Öljymiesten näytöstä ja loppulukemat 9–3 kertovat kaiken oleellisen. Vaikka kaksi osumista tuli tyhjään maaliin, oli Oilers omaa luokkaansa. Yksi joukkueen sankareista oli hattutempun täräyttänyt Heikki Iiskola, joka sai samalla 100. pisteensä Salibandyliigassa. Myös Ilari Talvie oli pelipäällä iskien puolustajaksi komeat kaksi maalia.

Pikkuhiljaa Oilers on alkanut kääntämään otteluita edukseen ja tasaisuuskin on alkanut löytymään. Alkukaudella ongelmana on juuri ollut peliesitysten ailahtelut ottelun sisällä. Toki parannettavaakin vielä löytyy.

- Meille tahtoo pelistä toiseen tulla nuorelle joukkueelle tyypillistä ylihyökkäämistä sekä hölmöjä jäähyjä. Niillä on annettu kaverille ilmaa. Joukkueellamme on paljon potentiaalia kasvaa ja kehittyä, kun saamme vielä lisää kilometrejä alle, Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kertoo.

Kova työnteko harjoituksissa ja joukkueen hioutuminen yhteen ovat alkaneet tuottaa tulosta, mikä näkyy suoraan kuntopuntarissa. Viimeisestä neljästä pelistä on tarttunut mukaan 11 pistettä.

- Olemme tehneet nousujohteisesti hommia. Tietyllä tavalla tämän iltainen peli kuvaa hyvin meidän matkaa ja tarinaa. Vähän oli kohmeinen lähtö ja kaveri vei peliä. Kampesimme itsemme kuitenkin hyvin peliin mukaan. Eteenpäin on menty.

Nyt edessä on kuukauden maajoukkuetauko. Tämä on Oilersille oiva tilaisuus paiskia lisää hommia, sillä joukkueesta vain muutama pelaaja on maajoukkueessa. U23-maajoukkueessa mukana ovat Heikki Iiskola, Justus Kainulainen sekä Antti Suomela. Miesten maajoukkueeseen varalla ovat Joonas Kaltiainen sekä Justus Kainulainen.

- Meiltä on vain muutamia pelaajia maajoukkuehommissa mukana, joten pystymme tekemään tosi hyvin yhdessä hommia. Tämä on meidän etsikkoaika. Tuleva kuukausi näyttää pystymmekö käyttämään tämän kilpailuedun hyödyksemme ja kuinka paljon pystymme ottamaan ”steppejä” eteenpäin, Luukkonen summaa.

 

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »