"Eteenpäin on menty" - Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan jo peräti neljän ottelun mittaiseksi

15.11.2018

_X2_4719.jpg

Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilers kaatoi Steelersin 9–3 luvuin salibandyillassa Tapiolan urheiluhallissa. Esitys oli kypsä, vaikka ottelun alku olikin vaikea Öljymiehille.

Öljymiehet jatkoi voittoputkeaan Steelersin kustannuksella jo neljän ottelun mittaiseksi. Vaikka vierailijat karkasivat ensimmäisessä erässä jo 2–0 johtoon, ei se hetkauttanut Oilersia. Kotijoukkue nousi nopeasti tasoihin, ja viimeiselle erätauolle mentiin espoolaisten johtaessa ottelua 5–3.

Kolmas erä oli Öljymiesten näytöstä ja loppulukemat 9–3 kertovat kaiken oleellisen. Vaikka kaksi osumista tuli tyhjään maaliin, oli Oilers omaa luokkaansa. Yksi joukkueen sankareista oli hattutempun täräyttänyt Heikki Iiskola, joka sai samalla 100. pisteensä Salibandyliigassa. Myös Ilari Talvie oli pelipäällä iskien puolustajaksi komeat kaksi maalia.

Pikkuhiljaa Oilers on alkanut kääntämään otteluita edukseen ja tasaisuuskin on alkanut löytymään. Alkukaudella ongelmana on juuri ollut peliesitysten ailahtelut ottelun sisällä. Toki parannettavaakin vielä löytyy.

- Meille tahtoo pelistä toiseen tulla nuorelle joukkueelle tyypillistä ylihyökkäämistä sekä hölmöjä jäähyjä. Niillä on annettu kaverille ilmaa. Joukkueellamme on paljon potentiaalia kasvaa ja kehittyä, kun saamme vielä lisää kilometrejä alle, Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kertoo.

Kova työnteko harjoituksissa ja joukkueen hioutuminen yhteen ovat alkaneet tuottaa tulosta, mikä näkyy suoraan kuntopuntarissa. Viimeisestä neljästä pelistä on tarttunut mukaan 11 pistettä.

- Olemme tehneet nousujohteisesti hommia. Tietyllä tavalla tämän iltainen peli kuvaa hyvin meidän matkaa ja tarinaa. Vähän oli kohmeinen lähtö ja kaveri vei peliä. Kampesimme itsemme kuitenkin hyvin peliin mukaan. Eteenpäin on menty.

Nyt edessä on kuukauden maajoukkuetauko. Tämä on Oilersille oiva tilaisuus paiskia lisää hommia, sillä joukkueesta vain muutama pelaaja on maajoukkueessa. U23-maajoukkueessa mukana ovat Heikki Iiskola, Justus Kainulainen sekä Antti Suomela. Miesten maajoukkueeseen varalla ovat Joonas Kaltiainen sekä Justus Kainulainen.

- Meiltä on vain muutamia pelaajia maajoukkuehommissa mukana, joten pystymme tekemään tosi hyvin yhdessä hommia. Tämä on meidän etsikkoaika. Tuleva kuukausi näyttää pystymmekö käyttämään tämän kilpailuedun hyödyksemme ja kuinka paljon pystymme ottamaan ”steppejä” eteenpäin, Luukkonen summaa.

 

16.02.2019Steelers isännöi Oilersia sunnuntaina
14.02.2019Öljypoikien uutiset: voittoisalla tiellä
13.02.2019Öljymiesten kotitaika katkesi TPS:n käsittelyssä
11.02.2019 21:00Oilers ja TPS taistelevat sarjapisteistä keskiviikkona
11.02.2019REKRY: Liigajoukkueen fysiikkavalmentaja
07.02.2019Kolmen ottelun viikko valmistaa Oilersia kohti pudotuspelejä - ensimmäisenä vastassa Welhot
05.02.2019REKRY: osapäiväinen fysiikkavalmentaja ja fysioterapeutti!
05.02.2019Öljypoikien uutiset: kaksi ottelua, kaksi voittoa
04.02.2019Oilers hakee valmentajia ja liikunnanohjaajia!
01.02.2019Esport Oilers vei Espoon Derbyn Metro Areenalla - Öljymiehet nousi sarjataulukossa sijalle kolme

Siirry arkistoon »