"Peli on parasta paikan päällä" - kovavireinen Esport Oilers kohtaa Steelersin Tapiolan urheiluhalllissa

13.11.2018

45782276642_4176b9ca5b_o.jpg

Kuva: Juhani Järvenpää

Öljymiehet saa keskiviikkona vieraita Hämeenlinnasta. Espoolaiset hakevat silloin jo neljättä peräkkäistä voittoaan. Ottelu alkaa klo 18.30.

Esport Oilers on löytänyt hyvän vireen syksyn edetessä. Kolme viimeisintä ottelua on päättynyt Öljymiesten voittoon. Vire on nostanut joukkueen Salibandyliigan viidennelle sijalle. Mitään taikatemppuja ei ole tehty, vaan kova työ oman pelin kehittämiseksi on alkanut tuottaa tulosta. Onnistumiset ovat tuoneet mukanaan itseluottamusta, mikä on näkynyt kentällä.

Olemme tehneet paljon töitä oman pelin kehittämiseksi, haettu ajoituksia ja ideoita pelisysteemin puitteissa. Pikkuhiljaa olemme saaneet harjoiteltuja asioita siirtymään myös peleihin. Peruspilarit, kuten tiivis puolustaminen ja viisikon yhteispeli ovat tuoneet myös onnistumisia, jotka ovat ruokkineet samalla itseluottamusta. Yksilötaitojen jalostuminen joukkueen yhteiseen hyvään näkyy automaattisesti myös tuloksissa, Oilers-valmentaja Jussi Sihvonen kertoo syitä viimeaikaiseen vireeseen.

Yksi Oilersin suurimmista ongelmista alkukaudella on ollut tasaisuuden löytäminen. Pelin taso on ailahdellut vieläkin liikaa pelien sisällä, ja töitä tehdäänkin sen parantamiseksi päivittäin.

Meidän on oltava fiksumpia pallon kanssa ja tunnistettava tilanteita, joissa pysyä pallossa, ja vastaavasti milloin on aika ottaa hallittuja haastoja sekä riskejä. Olemme pelanneet jokaisessa ottelussa hyviä jaksoja. Olennaista onkin saada nuo jaksot pidemmiksi, Sihvonen jatkaa.

Tulevana keskiviikkona vieraaksi saapuu Steelers. Seura on tuttu Jussi Sihvoselle, joka valmensi vielä viime kaudella Hämeenlinnassa. Tämän takia vastustaja on hyvin tiedossa, joten se voi antaa lisävoimia hyvään suoritukseen.

Entinen seura vastassa ja paljon entisiä pelaajia sekä tuttuja. Keskitymme kuitenkin otteluun, kuten aivan kaikkiin muihinkin kamppailuihin. Tosin kyllä pari ”ekstratipsiä” löytyy hihasta, valmentaja kertoo.

Oilers hakee keskiviikkona jo neljättä peräkkäistä voittoa. Sen saamiseksi sävelet ovat valmennusjohdolla selvät.

Voittoputki venyy tiiviillä yhteistyöllä ja laadukkaalla tekemisellä. Täytyy olla fiksu pallon kanssa. Steelers on laadukas joukkue ja varmasti tulee nälkäisenä Espooseen, joten työhaalarit pitää olla niskassa keskiviikkona. Tutkapari Lastikka-Jonaeson on vaarallinen, joten heidän kanssaan pitää olla tarkkana.

Lopuksi Jussi ”Jude” Sihvonen lähettää vielä terveiset espoolaisyleisölle, ja peräänkuuluttaa, että Oilers on valmiina keskiviikon kamppailuun.

Peli on parasta paikan päällä. Varmasti tulossa vauhdikas ottelu. Nyt on hyvä hetki tulla kannustamaan Oilers voittoon, sillä sen jälkeen edessä on maajoukkuetauko. Lupaan, että kotijoukkue jättää kaiken kentällä. Nähdään hallilla, Sihvonen summaa päättäväisesti.

Tervetuloa kannustamaan Espoon ylpeys Esport Oilers täysiin sarjapisteisiin. Osta liput edullisemmin ennakkoon tästä.

Antaa palaa Öljymiehet!

12.04.2019Uusien kaupunginosajoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
20.06.2019Niko Laiti siirtyy Oilersista Indiansiin
04.06.2019Haetaan valmentajia kaupunginosajoukkueisiin!
23.05.2019Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu ja harrastetoimintaan!
23.05.2019Maalivahti Niko Nordström palaa Öljymiehiin
22.05.2019Salibandykoulujen ja harrasteryhmien ilmoittautuminen on avattu!
20.05.2019Tuomas Tikkala vastaa seuran fysioterapia ja kuntoutuspalveluista
08.05.2019Oilers Junior Games 2019 pelattu
07.05.2019 11:00Matias Veikkola ja Rasmus Kainulainen vahvistavat Öljymiehiä!
04.05.2019Nemo Sipilä ei jatka Oilersissa

Siirry arkistoon »